IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
12.6.12 17:59

Tak to teda taky nevím, co tím chce básník říct.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.6.12 18:05

noo, tak veverko, to je teda hodne zvlastni chovani, na to by si snad mohl clovek stezovat, kdyby to skutecne chteli zaplatit. Zajimave, ze z toho pak rychle vycouvli. Byt vama, tak bych si zjistila, co je v tom zakone skutecne napsane, jestli byli v pravu nebo ne.

Lehr, ja uz jdu v patek na krev zjistit hladinu HCG a zadne priznaky nemam, citim se proste uplne stejne jak kdykoliv v jine lut.fazi…

Příspěvek upraven 12.06.12 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.6.12 18:11

Veverko, to nechápu - každé IUI se stimulkou i bez se počítá jako pokus IVF? 8o :cert: To je nějaká blbost, ne? Já mam za sebou 4 IUI, tak to už mám jako vybráno a na IVF už nemám od pojišťovny nárok? Ale Lehr tam dnes taky byla a nic takového nepsala. To si ty zákony mění z minuty na minutu nebo jak to je? A nechala sis nakonec to IUI udělat nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.6.12 18:36

Zítra se na to kučery :think: zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.6.12 13:00

Ahoj holky:-)
už jsem z těch změn celkem mimo a hlava mi to už nebere. Zítra jdu ráno na měření tak doufám, že už to dorostlo v pondělí večer jsem měla kolem 17. a út. ještě injekce. tak snad to bude stačit. Jinak už 6000na injekce nachystané… Je to stejně mazec.
včera jsem mluvila s kamoskou dlouho jsme se neviděli -a chudák už byla na 3iui a 2ivf a nic se nechytlo-bylo mi ji tak líto…
teď byli v praze na testech na imunitu jestli nezabiji spermie a čekají na výsledky 2měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.6.12 13:26

Holky, tak jsem zpátky z CARu a je to tak, jak psala včera Veverka. Vyhláška platí zpětně od 1. dubna - všechny IUI za tuto dobu, i ty bez stimulace, se počítají jako pokus na IVF. :pocitac: Takže mě aktuálně zbývá jeden pokus IVF hrazený pojišťovnou. Nenapadá mě nic než sprostá slova, co bych na to řekla. :x Je to hnus, všechny CARy se prý teď bouří, nikdo o tom nevěděl. A já budu jen doufat, že vybojují nějakou změnu, jinak nevím… :nevim: Aspoň jsem se předběžně domluvila na září na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
13.6.12 13:43

Klári je to fakt prasečina, já si ani nebudu představovat nějaké katastrofální konce kdyby to poslední IVF nevyšlo, fakt jsem z toho v háji a koukám že nejsem sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
13.6.12 13:45

Ještě mě holky napadlo jestli se dá zpětně ty IUI doplatit od toho dubna, jako že by se to smazalo že nebylo??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.6.12 14:01

Veverko, to mě taky hned napadlo a ptala jsem se na to dnes doktora a říkal, že to nejde, že je to už uzavřené a vyúčtované přes pojišťovnu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.6.12 14:11

Klari je to na prd…tak treba se zadari samo a kdyz ne tak to 1ivf urcite dopadne.
stejne ze se počítá i to iui bez st. hormonama. Proto mi říkala sestra že budeme mít ten časovany styk jen za pomocí ultrazvuku a pregnylu. A budem setrit ty 2ivf co ted mam zbylé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.6.12 14:15

Musi stejně udělat nějakou změnu ten nápor center nemůžou dlouho vydržet..
za tu chvilku si nahrabou co potřebují zaplacnout a pak povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
13.6.12 18:13

Ahooj holky, no reknu vam, je to fakt hrozny…takovy podelany zakon muzou schvalit lidi, kteri to maji v hlave totalne vypatlany a kteri si taky nikdy neco takoveho neprozili…nedovedu si predstavit tu strasnou beznadej vsech tech paru, kteri treba takhle vycerpaly sve posledni pokusy a ted musi vse platit na drevo…ahjo, je to u nas vsechno naruby…podpora rodiny absolutne zadna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.6.12 20:42

Holčiny, mě to přijde taky naprosto šílený. Jak mohou srovnávat IUI, kdy jsou minimální náklady i šance s IVF, které jde to desetitisíců? Nechápu. A jak to k tomu všemu mohli uzákonit zpětně? Fér by bylo dát to vědět půl roku dopředu, aby se na to doktoři a hlavně pacietni mohli připravit. Tohle je rána pod pás. Lituju holčiny, co si tak vypatlaly pokusy, však jsou i páry, které mají tímto debilním zákonem všechny pokusy IVF vyčerpané, někdo mívá dvě IUI v jednom cyklu… A ještě se zeptám, to platí pro všechny IUI, i když se stimuluje Clostíkem nebo jenom injekcemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.6.12 20:50

Ivčo, je to debilní, já to pořád nějak nemůžu rozdejchat. :( Dnes mi doktor řekl, že to platí pro všechny IUI - i pro ty, kde se nestimulovalo vůbec a bylo to v přirozeném cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.6.12 20:51

Kláriku, tak to je vážně šílený! Jako ať mi někdo z pojišťovny vysvětlí, jak obr jsou náklady na IUI, kdy není žádná stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí