Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A my jsme v tom největším vedru byli s manželem na bruslích
asi 4km
Veverko, pěkně jsi mi to vysvětlila, díky.
A kolikrát tam asi pojedu od první injekce až do ET?
Daajiku, pracuju na rentgenu jako laborantka (dnes už nás označují jako asistentky, ale my pořád používáme po staru laborantky). A s tou krví v našem špitále bych to až tak pozitivně neviděla, protože je tady šílená drbárna. Jedna setřička by si na žádance něco přečetla a už by to jelo po celé nemocnici. A já fakt nestojím o to, aby si tady o mně vykládali takové pro mě dost citlivé věci.
@Klárika80 píše:
Veverko, pěkně jsi mi to vysvětlila, díky.A kolikrát tam asi pojedu od první injekce až do ET?Daajiku, pracuju na rentgenu jako laborantka (dnes už nás označují jako asistentky, ale my pořád používáme po staru laborantky). A s tou krví v našem špitále bych to až tak pozitivně neviděla, protože je tady šílená drbárna. Jedna setřička by si na žádance něco přečetla a už by to jelo po celé nemocnici. A já fakt nestojím o to, aby si tady o mně vykládali takové pro mě dost citlivé věci.
klari já tam jela asi 3×
Lehr, tak koukám, že toho máme společného docela dost
- stejné město, stejná gynekoložka a teď i ty nákupy v Rakousku. My tam taky jezdíme moc rádi nakupovat potraviny, ale bohužel nám to vychází jen jednou měsíčně. A s těmi potravinami je to bohužel pravda, že ta kvalita je tam daleko lepší než tady.
Klári mi taky nejezdíme častěji, většinou to spojíme s tankováním a máme kartu do bipy, která je v retzu - drogerie, takže budeme i drogerii nakupovat tam. jinak v nemocnici ve znojmě jsem kdysi pracovala a můžu potvrdit tvá slova, taky bych se tam moc nechlubila s tak intimními věcmi, v tomhle směru je to tam hrozné, prostě moc lidí a převaha ženských… to je pak jasné.. Daaji, v pátek jsme si koupili radlera, byl moc dobrý!!
pěknou neděli! ![]()
Ahoj holky, dnes jsem měla krásný zážitek
- náš syn cvičil na Všesokolském sletu v Brně. Byla jsem na něho tak pyšná, že jsem i slzičku zamáčkla
. To je jeden z mnoha a mnoha okamžiků, pro které stojí za to mít děti… Všem vám moc přeji, abyste takové pocity s vašimi dětmi jednou taky prožívaly. ![]()
Kláriku, moc pěkný, to věřím, že tě to dojalo, taky bych byla na měkko. Mě přepadají těhu pocity a včera jsem se tady na férovku rozbrečela u filmu
.
Ahoj holky ![]()
tak ani nestíhám dočítat…
tak jsem o tom Rakousku říkala manžovi a někdy si tam též zajedeme…
Jinak dnes mě tak divně bolí břicho ještě jsem to po iui nikdy neměla…jako bych to měla dostat a od včera mě bolí dost prsa…a ty nálady zrovna ted mám hrozný vztek…jen tak, ale aby se na něco člověk držel…je to pokaždé jinak…
aby se v tom prase vyznalo…
Ahooj holky, tak jaky jste mely vikend? My dnes meli navstevu, pozvali jsme kamaradku s jejim synackem (4 a pul mesice),manzela ma ted na sluzebce, tak snad brzo i s nim. No krasnej chlapecek. KDyz jsem ho tak chovala, tak jsem si rikala, ze to fitko ted zas potrebuju jak sul (tedka pres IUI jsem ho dost flakala), pac se pekne pronesl. Takze dost velka motivace, dat se pres leto do kupy, aby taky to telo uneslo tu „tihu“ pres tech 9 mesicu ![]()
Klari, musi to byt nadhera, videt takhle svoje ditko ![]()
JO a jinak me dnes probudilo rano pekne bricho, MS se ale rozjela az k veceru, takze uz tu je, sice dost brzo po vysazeni lutinusu, ale aspon si ju uz odbudu…jen doufam, ze telo ted nebude zmatene, protoze jak mi delali tu 2.IUI, tak jsem byla teprve 9.dc, tak mi ten cyklus trval jen 23 dni…
Dobré ránko, no, dajá, já jak teď nic nedělám - žádný sport po iui, tak jsem teda ten víkend děsně proválela. jinak ybchom asi vyrazili na prochajdu, ale v tom vedru to ani nešlo.. jinak já pořád špiním, včera i docela čerstvá krev - ne úplně, tak vůbec nevím co to je. Dneska mě píchá v podbříšku, ale to bylo i minule, vůbec si tím nic nevysvětluju, jen si říkám, jak mám to tělo rozhozené. Rhapsy, moc pěkné příznaky popisuješ, necháme se překvapit, co z toho bude. tak se mějte fajn ![]()
Lehr a Rapsody, treba to ted fakt tady konecne po delsi dobe prolomite;)
Lehr a Rhapsy, musíte vylepšit reputaci této diskuzi
- poslední dobou žádná těhule. A co se týká těch příznaků, tak si myslím, že tělo po těch hormonech si opravdu dělá co chce - aspoň to moje ano. Lehr, to špiníš i přes utroš?
Lehr, a proč jsi utekla ze zdravotnictví k justici? To je od sebe docela daleko. ![]()
Dajíku, s tím cyklem to mám dost podobně - taky se mi teď po těch inseminacích dost zkrátil (poslední byl 24 dní a ten před tím jen 23). Tak jsem zvědavá, jestli se mi to teď přes léto srovná bez těch hormonů. ![]()
No já špiním od píchnutí pregnylu, ale vlastně už před ním jsem trochu špinila a doktorovi jsem to říkala, nějak to neřešil tak snad to není překážka.. a utroš zatím ještě neberu, mám ho brát až od středy takže až pátý den po IUI. ze zdravotnictví jsem utíkala ještě přes školství.. šla jsem prostě studovat..ale docela mě to mrzelo a když jsem chtěla jít na brigádu při studiích do nemocnice, tak se prý naše vrchní nechala slyšet, že není zvědavá na nějaké vysokoškolačky.. a dnes shánějí dobrovolníky… asi to chtělo svůj vývoj..
Lehr, ono asi vsechno v zivote potrebuje svuj vyvoj, hlavne clovek sam a zkusenosti posouvaji cloveka neustale dopredu…ja mela tady zase opacny problem, s VS titulem jsem nemohla najit adekvatni praci, bylo to zoufale, a tak jsem pak hodne slevila, abych vubec pracovala a verim, ze „na zacatku“ je potreba neco vybojovat, aby se clovek dostal „dal“…
Holky, tak jsem volala do CARu a potvrdili mi tu negativni HCG a oznamila jsem pauzu a zrovna se objednala na termin k dr. a to na 20.09. a meli volno jen 14:45, tak jsem chtela spise aspon po treti kvuli praci, no a ona mi rekla, ze tyhle terminy u meho dr. jsou uz vsechny do listopadu obsazene. Tak jsem byla vdecna i za tenhle
Mam brat dal ten dexamethason kvuli tomu zvys. testosteronu.
Příspěvek upraven 18.06.12 v 18:18
Daaji, škoda, fakt by jsme potřebovaly, aby se tady začalo těhotnět, zajímala by mě diskuze na téma těhotenství po IUI.. tady to vypadá, že IUI je úplně ztracené..