IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1002
20.6.12 19:53

Čoveče, že tě tam píchá.. to je něco, zase to bude napínavý.. :lol: mně jen tak pobolívá, ale prsa mám tentokrát fakt o ničem, minule byly trochu citlivé, tak jsem skeptik..přesto daaji dík, taky jsem na ten inzerát myslela, třeba se někdo ozve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
20.6.12 20:07

Holky, nevěšte hlavu, musíte věřit až do konce, že to vyjde! :palec: Jste naše poslední naděje tady na nějaký úspěch za dlouhou dobu. ;)
Rhapsy, ty budeš mít tu laparku přes menstruaci? To tak nějak vychází nebo to míváš později?
Daajiku, třeba se na ten inzerát někdo chytne. Já jsem taky jednou přes inzerát takhle koupila antikoncepci (trochu paradox teď, že?). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.6.12 20:21

Ty brdoo, 2 ovulky v jednom cyklu? No ja o tom slysela a dokonce jsem si to myslela i u sebe, pac ovulacni testy jsem mela stale pozitivni :-D
Tu antikoncepci jsem taky kdysi prodavala pres inzerat a posilala z tadyma do Ceska a byla jsem moc rada, ze jsem se ji zbavila a uz dal nebrala a antikoncepci uz nikdy vice :-)
Ta laparka by mela byt po mentruaci nekdy kolem ovulace, ne? Ted nevim jestli pred nebo po ni, ale urcite po MS…
Lehr, kdyz mas ted prsa jine nez normalne, tak treba je to prave ono :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.6.12 15:07

Lehr-ty bolesti byli hrozne až se mi podlomily kolena a David mě musel zvedat:-( bolelo to asi do čtvrtka ale pomalu to slablo. Bylo to 5-8den po iui. Tak nevim co to bylo…prsa me boli taktez od toho 5dne ale jak.

na tu laparku mam nastup v utery 26. A 27 operace:-(.
To budu 12a13 den po iui. tak snad to bude tak na hraně. a myslím že mi to i spustí. Každopádně vložky s sebou:-):-).

jinak jsme se tu nějak zasekly co? Co je holky nového:-)
já včera predoperacni vysetreni a uz mam strach z operace.
tentokrát byla ta iui pěknej fofr-vse v 1den. tak snad se zadari a nebudu muset nikam jít :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
22.6.12 15:22

Rhapsody teda co to čtu, takové bolesti :think:,třeba se tam něco hnulo :nevim:,tak snad se k té laparce ani nedostanete :pankac:, no já při první IUI jsem dostala ms o 5dní dřív, a ted nic :nevim:,to tělo si fakt dělá co chce, ale možná je to i tím že se mi posunula ovulace až na 14DC místo 11DC, :zed:,holky dneska dopo jsem chytla takovou zimnici že jsem se musela zabalit do peřiny a zavřít všude okna-ted v tomhle horku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.6.12 16:20

Vev-to ty hormony jsou to driaky.

nevím no co to bylo. Jinak nevím co se děje, ale od pondělí cca jsem začala jíst olivy se sýrem akave. Dřív bych je ani nepozila -bleée chutnali mi jak zvratky a teď se z nich mužů po… Zrovna se s nima laduju a co hur jeste jsem se zastavila nad tím jak je hltam a vyjidam…nechápu je to divné.
normálně nevím co bych dělala kdyby se to vážně povedlo…jo a dnes mě tak divné trne nad zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.6.12 17:14

Rhapsody, teda jo, zni to fakt hodne zajimave, mozna se konecne zadarilo;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.6.12 17:24

Já to tak pozoruju z povzdálí, byla jsem teď dva dny na služebce, rhapsy, asi ti budu brzy závidět :lol: uvidíme, kdy se odvážíš testovat?? pomale bys už mohla, ne? hlavně před tou laparkou :nevim:
já jsem dnes 7. den po IUI, vidím to bledě.. příznaky žádné nadále :zed: špinit jsem po utroši samozřejmě přestala, podle toho se to nedá posuzovat.. tak počkám, až zase začnu, jako minule.. :? veverko a kolikátý den po iui jsi ty? už jsi tady taky pěkně dlouho nebyla, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.6.12 20:18

Rhapsody, to opravdu vypadá hodně nadějně! Držím moc pěsti!

Lehrerin, na příznaky se vyprdni, já jsem taky žádné neměla a těhu na sobě nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.6.12 21:02

Holky:)asi to zkusím v neděli a pak stejně jdu v po. na krev aby se vědělo jestli je hcg.

lehr-presne tak nic to nemusi znamenat nemusíš cítit nic. Třeba to co mám já je jen z hormonů :-(. I tak jdu prez víkend budu chystat věci do nemocnice aby to nemusela vše v po. nahonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
24.6.12 19:02

Holky já jsem dnes 14ctý den po IUI,11den jsem testila a byl tam duch byl to 12ctý den po pregnylu 500, to je na pregnyl podle mě už pozdě :nevim:,ted nemám doma žádný test tak nevím, ale už mám 4dny bolesti na ms, no ještě má do zítřka čas, nebo jestli se mi posune když byla ovulace až později, nevím no.. :think:
Raps jak jsi na tom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
24.6.12 19:15

Hm, já jsem stále napjatá, minule jsem touhle dobou začala už špinit a nakonec jsem měla bichemické těhotenství. Teď zatím nic, moc se v sobě po těch hormonech nevyznám, tak jen čekám se založenýma rukama. testovat se bojím a je taky ještě brzy - 9.den. holky objednávaly jste si někdy nějaké testy z netu - v nějakém větším balení? je to nějak výhodné? přijde mi hrozné je kupovat po dvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
24.6.12 19:21

Já k testum z netu nemám duvěru, kupuji pouze mamatest 10tku 2ks v balení za pár kaček, tak si jich prostě jen nakup v lékárně víc a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
24.6.12 19:23

Asi jo, minule jsem ho taky měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.6.12 19:38

Holčiny, tak že by se to tady konečně roztěhulkovalo :-)? Moc bych vám to přála. Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí