Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AhoojRapsy, to me moc mrzi:-(ale zase bude lip a ta laparka Ti muze hodne pomoct-treba prave hned k mimcu. Drzim Ti palecky;-)urcite se ji neboj a spis se na ni tes.
Lehr, taky se drzim stranou, ani nevim kolikaty jsem den cyklu a spis se snazim to ted nepocitat. Mame do 20.zari klid..
Muj gyndař má 2měsíce dovču a do caru zatím jít nechci, hned by mi brali krev apod. a po minulé zkušenosti kdy mi hcg rostlo pomalu a já tam každý druhý den chodila asi 2týdny v kuse a oni mě jen skepticky strašili..to už nechci
Ja mam doma par tablet, ale to by Te nevytrhlo..co takhle zalozit novou diskuzi, jestli nekdo neprodava, pokud to teda neni nejak v tomhle smeru na emiminu omezeny
Veverko ja mam doma utros klidne ti ho muzu dat jenze ti jsi z jihlavy a ja z brna. mam doma dva balicky tak klidne jedno baleni ti muzu dat jestli ti to pomuze.
Ahoj holky, tak už jsem v nemocnici…
hruza, dopoledne samé vyšetření a ted byl oběd
nějaký vývar-dietka
byl uplně pruhledný nic v něm nebylo a jak divně smrděl…
ráno jsem jen snídala a ještě že jsem si vzala piškoty mohla jsem je teda jíst jen dopoledne a odpo už nic až do zítra budu hladem
a odpoledne ještě klistýr a to už mám v sobě nějaké kapky na vyprazdnování…
dr. co mě příjmela a po všech vyšetřeních co dělala ríkala že simyslí, že tam nic nebude…treba stačí jen profouknout… ![]()
RHAPSY DRZIM PALECKY AT TI TO DOBRE DOPADNE. MNE TEDKA CEKA V NEJBLISI DOBE IVF POKUD BY SE NEPOVEDLO TAK BYCH SLA TAKY NA LAPARKU, ALE SNAD UZ TO NEBUDE POTREBA.
Rhapsy, držím palce a posílám podporu do nemocnice. veverko, já nějaký utrogestan mám, ale zatím ho taky beru, takže poskytnout nemůžu.
@hanka1120 píše:
Veverko ja mam doma utros klidne ti ho muzu dat jenze ti jsi z jihlavy a ja z brna. mam doma dva balicky tak klidne jedno baleni ti muzu dat jestli ti to pomuze.
Děkuji moc, už jsem sehnala ![]()
Rhapsody a kdo ti to bude dělat? uplně se mi vybavil ten pocit před x lety, není to nic příjemného, ale vydrž ![]()
Rapsody, posilam silu do nemocnice, at je vse brzo za Tebou. Urcite vse zvladnes, jsi sikulka;)
Rhapsy, budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne.
Taky si vzpomínám na tu průhlednou vodu k obědu, což bylo na dlouho moje poslední jídlo. Šla jsem na řadu další den až po obědě, takže čekání nekonečné. A k jídlu jsem dostala až další den snídani - nějakých 44 hodin bez jídla, měla jsem hlad jako vlk!
A jestli ti můžu poradit, tak po zákroku nevstávej bez vložky - určitě ti taky budou proplachovat vejcovody a to čím to nastřikují je modré. Já jsem vstala bez vložky a všechna ta modrá barva mi vytekla na pyžamo.
Neboj, než se naděješ bude to za tebou a hlavně se posuneš dál a budeš vědět něco bližšího. Držím pěsti! ![]()
Holky vubec mi to tady neutíka ![]()
Klári - jo jo to na tom s tím jídlem budu stejně
![]()
operaci mám zítra ve 13.30 tak to bude doba a čekání. mám za sebou už klistýr-
a už dostanu jen prášky na spaní a před operací nějaké oblbováky ![]()
klári a taky jsi byla v jihlavě?
jinak holky děkuji zapodporu zítra dopo. ještě napíšu pocity a ozvu se asi až k večeru jak budu chopna jsem zvedavá jestli mi něco zjistí…
Rhapsody, drž se, neboj, to zvládneš, brzy to budeš mít za sebou a budeš zase doma a vrhneš se do dalšího snaženíčka!