IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
26.6.12 09:09

Holky nemáte prosím někdo doma navíc utrogestan na prodej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.6.12 09:30

AhoojRapsy, to me moc mrzi:-(ale zase bude lip a ta laparka Ti muze hodne pomoct-treba prave hned k mimcu. Drzim Ti palecky;-)urcite se ji neboj a spis se na ni tes.
Lehr, taky se drzim stranou, ani nevim kolikaty jsem den cyklu a spis se snazim to ted nepocitat. Mame do 20.zari klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.6.12 09:37

Veverko a proc nereknes na u doktora at ti ho napisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.6.12 09:54

Muj gyndař má 2měsíce dovču a do caru zatím jít nechci, hned by mi brali krev apod. a po minulé zkušenosti kdy mi hcg rostlo pomalu a já tam každý druhý den chodila asi 2týdny v kuse a oni mě jen skepticky strašili..to už nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.6.12 10:04

Ja mam doma par tablet, ale to by Te nevytrhlo..co takhle zalozit novou diskuzi, jestli nekdo neprodava, pokud to teda neni nejak v tomhle smeru na emiminu omezeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.6.12 10:06

Veverko ja mam doma utros klidne ti ho muzu dat jenze ti jsi z jihlavy a ja z brna. mam doma dva balicky tak klidne jedno baleni ti muzu dat jestli ti to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
26.6.12 12:09

Ahoj holky, tak už jsem v nemocnici…
hruza, dopoledne samé vyšetření a ted byl oběd :poblion: :poblion: :poblion: nějaký vývar-dietka :pocitac: byl uplně pruhledný nic v něm nebylo a jak divně smrděl…
ráno jsem jen snídala a ještě že jsem si vzala piškoty mohla jsem je teda jíst jen dopoledne a odpo už nic až do zítra budu hladem :evil: a odpoledne ještě klistýr a to už mám v sobě nějaké kapky na vyprazdnování…
dr. co mě příjmela a po všech vyšetřeních co dělala ríkala že simyslí, že tam nic nebude…treba stačí jen profouknout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.6.12 12:20

RHAPSY DRZIM PALECKY AT TI TO DOBRE DOPADNE. MNE TEDKA CEKA V NEJBLISI DOBE IVF POKUD BY SE NEPOVEDLO TAK BYCH SLA TAKY NA LAPARKU, ALE SNAD UZ TO NEBUDE POTREBA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
26.6.12 12:26

Rhapsy, držím palce a posílám podporu do nemocnice. veverko, já nějaký utrogestan mám, ale zatím ho taky beru, takže poskytnout nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.6.12 13:40
@hanka1120 píše:
Veverko ja mam doma utros klidne ti ho muzu dat jenze ti jsi z jihlavy a ja z brna. mam doma dva balicky tak klidne jedno baleni ti muzu dat jestli ti to pomuze.

Děkuji moc, už jsem sehnala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.6.12 13:41

Rhapsody a kdo ti to bude dělat? uplně se mi vybavil ten pocit před x lety, není to nic příjemného, ale vydrž :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.6.12 14:24

Rapsody, posilam silu do nemocnice, at je vse brzo za Tebou. Urcite vse zvladnes, jsi sikulka;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
26.6.12 16:22

Rhapsy, budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne. :kytka: Taky si vzpomínám na tu průhlednou vodu k obědu, což bylo na dlouho moje poslední jídlo. Šla jsem na řadu další den až po obědě, takže čekání nekonečné. A k jídlu jsem dostala až další den snídani - nějakých 44 hodin bez jídla, měla jsem hlad jako vlk! :x A jestli ti můžu poradit, tak po zákroku nevstávej bez vložky - určitě ti taky budou proplachovat vejcovody a to čím to nastřikují je modré. Já jsem vstala bez vložky a všechna ta modrá barva mi vytekla na pyžamo. :mrgreen: Neboj, než se naděješ bude to za tebou a hlavně se posuneš dál a budeš vědět něco bližšího. Držím pěsti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
26.6.12 19:36

Holky vubec mi to tady neutíka :evil:
Klári - jo jo to na tom s tím jídlem budu stejně :evil: :evil: :evil:
operaci mám zítra ve 13.30 tak to bude doba a čekání. mám za sebou už klistýr- 8o a už dostanu jen prášky na spaní a před operací nějaké oblbováky :roll:
klári a taky jsi byla v jihlavě?

jinak holky děkuji zapodporu zítra dopo. ještě napíšu pocity a ozvu se asi až k večeru jak budu chopna jsem zvedavá jestli mi něco zjistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
26.6.12 20:14

Rhapsody, drž se, neboj, to zvládneš, brzy to budeš mít za sebou a budeš zase doma a vrhneš se do dalšího snaženíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí