IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
11.6.12 16:02

Lehrerin to je dilema vid, kdyby se jednalo o mě tak já bych si to zaplatila, jasně 6tis za IUI není málo ale oproti IVF kde jde i o 60tis,které by jsi jako samoplátce dala je to zanedbatelná částka, a člověk nikdy neví na kolikátý pokus se to povede :nevim: ,každopádně jestli se rozhodovat jestli na další pokus jít na IUI za 6tis nebo na IVF které vyjde +- na 15tis bych asi volila variantu IVF kde se připlatí,ale je mnohem větší šance.Jinak se holky toho IVF vubec nebojte, pro mě to byl moc hezký zážitek, prostě jiná cesta k miminku kde si uvědomujete každý krok zvlášt a máte víc času na to si to prožít,a pak ty krásné // na testu,já i potom co to u nás dopadlo v 11tt revizí to vnímám pozitivně,a vubec se nebojím jít dál,dokonce i když to zní neuvěřitelně mi to psych. moc pomohlo a sama sobě jsem si dokázala že dodážu i když uměle ale i přes to otěhotnět, to že se miminko rozhodlo že ještě nepříjde je věc další..,ale srovnalo mě to natolik že po 15ti letech už nevím co je to PMS a vím že jednou to miminko porodit dokážu :srdce:,holky věřte si ,i když je to někdy těžké :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.6.12 16:14

lehrein kdybych byla na tvem miste volila bych to stejne co psala veverkaa ,proste bych tech 6 tis tedka zaplatila,ale pak bych sla do ivf.pripada mi to silene dat za iui 6 tisic,a pritom uspesnost celkem mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.6.12 16:15

veverkaa mne ivf ceka tedka,a celkem mam strach,ale rikam si zvladli to jiny zvladnu to i ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.6.12 16:31

Veverko , to jsi teda dobrá, že jsi to tak zvládla. :palec: :D Vaše mimi je určitě stará škola a rozhodlo se, že chce být počato až po svatbě. :mrgreen: Tak teď to určitě vyjde! Já mám u IVF strach hlavně z té stimulace, aby mě nepřestimulovali… 8o A kde jsi byla na tom prvním, v Sanusu? A za co přesně jsi platila a kolik? Nějak mě to teď začíná zajímat, když jsme si doma ujasnili, že do toho chceme po prázdninách jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.6.12 16:39

Lehr, byl dnes ultrazvuk na folíky nebo je ještě brzy? Asi bych tu druhou taky zaplatila. Musíš to zaplatit hned nebo kdy chceš? Třeba je nějaká šance, že zjistí jakou kravinu schválili a vrátí se to zpět, jak to bylo. :nevim:

Ivčo, já si taky myslím, že se cysta může udělat z jakékoliv stimulace - někdy to prostě ty vaječníky nezvládnou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
11.6.12 16:52

Lehr, taky bych byt Tebou do zadne dalsi IUI nesla a radeji uz IVF.

Příspěvek upraven 11.06.12 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
11.6.12 17:00

Klari, Hani ono je to přirozené když člověk jde do něčeho co nezná tak má strach,ale opravdu se nebojte, já třeba mám panickou hruzu z injekcí,a vubec mi to nepřišlo, byla jsem v takovém tranzu,nadšení a těšení že jsem se i každé ráno těšila na injekci,oni to dost hlídají utz tak se nemusíte bát že vás přestimulují, to se stává zřídka, mě ty hormony daly zabrat taky pěkně, muj manžel mi ted říkal že když viděl celou dobu jak trpím tak že je na mě jak se rozhodnu jestli jít do dalšího nebo ne,ale já to tak vubec nebrala že trpím,bylo mi ouvej,dost mě bolelo břicho atd. ale to k tomu prostě patří, jinak jsem začínala dlouhým protokolem, píchnou 20DC zastavovací injekci(umělý přechod) ale i přes to jsem slabou ms dostala, no a pak se po začínají píchat hormony,myslím že 12den byl pregnyl a pak hned druhý den OPU to bylo v pohodě, na chvilku vás uspí další 2hodky si poležíte a jdete domu,pak to čekání 5dní do transferu je nejdelší,mi si zaplatili prodlouženou kultivaci,kde se dotanou embrya do největšího stádia vývinu PK asi do 5tis, přesně už si to nepamatuju,pak jsme si připlatili ISCI to přímo do vajíčka napíchnou spermie,je tak větší šance že se to vajíčko oplodní 7.900,– na zamražení nám nic nezbylo ,5den kultivace zbyli jen 2blastocyty které se zavedly, ale mražení do počtu asi 5embryí je kolem 3.500,– no a menopur mě vyšel tak na 3tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.6.12 19:46

ty jo, to jsou palby, no zaplatit to budou chtít nevím, kdy, ale Dr chce vědět rozhodnutí ve středu, kdy jedu zase na kontrolu. upřímně řečeno si pamatuju, že sliznice je cca 5mm, jsem sedmý den cyklu, tak to prý odpovídá, folík si ani nepamatuju.. byla jsem mimo.. no teď to asi zaplatíme, pak jeden cyklus přirozeně - to bude ta výměna oken v caru… a v srpnu se uvidí, jestli se něco změní. díky za názory , holky, dost mi to pomohlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.6.12 19:55

Lehr, na kdy jsi objednaná? Já jedu ve středu taky. ;) To ti věřím, že toho máš plnou hlavu. Já jsem ráda, že to aspoň vím takhle dopředu a už tam jedu připravená. To by byly šoky, kdyby to na mě doktor vybalil jen tak. 8o

Veverko, díky za informace - když o tom člověk nic moc neví, tak je rád za každou radu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.6.12 06:58

Klári, jdeu na 8:00, chtěla jsem dřív, abych se stíhala vracet do práce, takhle to bude na knop. Jsem sama zvědavá, jaká bude úroda, je to teď všechno nějaké rychlé a sliznice je podle mě nízká, i když lékař je optimista. v rámci snižování stresu jdu dnes holky asi na zumbu - poprvé.. to bude sranda.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.6.12 07:42

veverko dekuji za imformace mne uz se to krati brzy zacnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.6.12 09:50

KLári a teď mě tak napdá ty a Dáajika máte po IUI, ne? vůbec jsem nezaznamenala, že byste psaly, jak to s váma vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.6.12 15:47

Lehr, tak to se zítra mineme, já jsem objednaná až 9. 45. A zumbu si dnes užij :dance:, já ji miluju, je to pro mě trošku droga, takže mi to teď po IUI vždycky chybí.
Jinak dnes začínám špinit, takže zase nic :( - ale já jsem s tím teď kvůli té cystě nepočítala, takže jsem v pohodě. Zítra se zeptám doktora, jestli má ještě smysl jedno IUI do prázdnin a chci se domluvit na září na IVF. Když jsem se teď na 100% rozhodla pro IVF, tak jsem se tak nějak vnitřně uklidnila a je mi docela fajn. :D Hlavně mě taky zajímá, co s tou cystou, která se pořád zvětšuje - už má 6, 5 cm. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
12.6.12 15:52

Holky já už jsem z toho blbá, včera jsem byla v sanusu na utz a píchnout pregnyl, vše v přirozeném cyklu, dneska byl chlap v 11h na odběru a já tam došla ve 13h na IUI a dr. mi říká mám pro váš špatnou zprávu, zákony jsou zase jinak a to IUI se počítá do pokusu i když bylo v přirozeném cyklu bez léku takže já díky tomu že jsem měla už 1ivf a ted 2IUI bych měla finíto, tak mu říkám a co ted mám jako dělat a on na mě jedině že by jste si zaplatila celé IUI za 3. tis, tak jsem se naštvala a říkám že to teda né že nebudu platit 3tis za tak malou šanci a že jdu domu, že kdybych tohle věděla tak nikdy na IUI nejdu, žesi jen krátím čas do dalšího IVF na což se hned chytl a prej tak mi vám to nebudeme počítat když už tady ležíte a zaplatíte si zase jen kanylu na zavedení 1. 000,– já už nevím co si o tom mám myslet :think:, jsem z toho fakt neštastná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
12.6.12 15:55

Podle mě něco zkouší, tady mi fakt něco nehraje :zed:,proč to neřekli mému chlapovi když tam byl 2h přede mnou, a mě nechali vlézt až na kozu a pak mi to oznámi, abych nemohla cuknout a ty prachy jim vyplázla, nebo mi mohli ráno zavolat, jasně že bych to odpískala už z domu, a oni by přišli o prachy, takhle nás nechají odebrat sperma at nemužem cuknout nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí