IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
13.11.12 20:16

Lehr, no tak to je suprova zpravicku, jupiii;-) urcite akupuntura pomohla a pak psychika, ze jsi verila, ze pomuze,
Marti, tak to me mrzi, ale jeste uvidis v patek…ja bych tu alergii zkusila resit nejak prirodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
13.11.12 20:23

Marti, moc mě mrzí, že ti nevyšlo :hug:, je těžké v takové chvíli něco říct - vím, jak ti je. Já jsem po IVF dostala ms už 8.den, takže u mě ani na test nedošlo.
Já jdu teprve teď v pátek na ultrazvuk, kde se dozvím, jestli tento měsíc proběhne KET. Doufám, že sliznice bude OK - nechce se mi už do sebe rvát další léky. Už tak mám cyklus dost rozhozený.
Lehr, jak jste tady řešily to jídlo - já mám taky pocit, že teď přibírám, ale nemůžu to svádět na hormony, prostě teď mám pořád hlad a chuť k jídlu a jím asi dost. Jediný dobrý je, že je zima a schovám se do zimní bundy. Ani se mi nechce teď na sebe nic kupovat, když se vidím v zrcadle. Ale je to jen moje vina!!! Navíc nemůžu teď ani chodit na mou oblíbenou zumbu, protože mě bolí kolena. Ach jo, jak kdybych toho už tak neměla dost… :cert: A kdy jedeš do Prahy na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
14.11.12 07:18

Tak to je fajn holky, že jste se ozvaly, @Klárika80 jedu na kontrolu resp. na takový pohovor s malíčkovou 26.11. a ještě ten den jdu na konzultaci k tomu primáři do vojenské nemocnice v Praze jmenuje se Folauf a prý je hrozně hodný a odborník, osobně si myslím, že to nic moc nepřinese nového, ale tak nějak pro klid duše, když už mi to kamarádka domluvila. Fakt si myslím, že ten annexin je nižší díky akupunktuře, ještě koketuju s myšlenkou, že bych třeba vůbec nezačala brát ten prednison a čekala, jak moc to ta akupunktura sníží… ale to mi asi neprojde.. :mrgreen: Klári budu držet palce, aby usg vyšel na jedničku! a jak se teď vlastně v sanusu staví k počítání pokusů, je v tom nějaká změna? @Daajik jak se ti daří s dietou? holky já jsem s tím jídlem trochu zabojovala a normálně jsem je jednoduše omezila :roll: je to teda trochu boj, ale říkala jsem si, že to je asi můj problém, že jím moc. když jsem minulý týden viděla mou krásně hubenou kamarádku, která dřív takhle hubená nebývala a podařilo se jí to vlastní vůlí, tak jsem se za sebe i trochu styděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.11.12 18:16

Lehr, to je super s tou akupunkturou a jak to presne probiha a to Ti da „jehlicky“ po celem tele nebo jen na urcite misto? Ja jsem taky spis zastance prirodnich cest nez umelych, takze si myslim, ze by to mohlo zabrat i misto toho predisonu, ale asi by to chtelo jeste cas…
No jinak dieta dobre, jde to. Akoratze na dnesek jsem si uvarila a v praci jsem nenasla v cele obrovske budove mikrovlnku, no des, v byvale budove jich bylo nekolik a v ostatnich budovach i oddelenich urcite taky jsou, ale litat po celem meste bych fakt nemohla. No zkusim to navrhnout sefovi, tento tyden ho ale nemam v praci. Zachutnal mi celkem jeden druh chleba (baleny), ktery si ted kupuji, jinak jsme objednali pekarnu, tak se uz na ni tesim:-) Manzel rikal, ze bude jist se mnou ty bezlepkovy chleby. No ale ja si kupila o vikendu jeden druh, ktery mi strasne nechutnal a dokonce i smrdel, ale manzelovi chutnal, takze ho dojedl a mel z neho docela problemy :-)) tak snad to nebude mit stejne nasledky i u te pekarny :?: Jinak par veci mam uz odzkousenych, ale jinak mouky jeste vubec a peceni taky ne, to mi asi jeste zabere spoustu casu…no ale dnes jsem se zdesila, jen tak orientacne jsem stoupla na vahu a zchudla jsem 3 kila, tak doufam, ze to nepujde vic dolu 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.11.12 18:18

Jo a vcera jsem si varila tu cervenou cocku (zapomnela jsem totiz rano namocit normalni, tak nic jineho nezbylo, tahle se namacet nemusi, ale chutna jak hrasek :-) a premyslela jsem, cim to trosku zahustit??? a zkusila jsem tam dat jedinou mouku, co jsem zatim kupila a to „Kuchen & Kekse“…no tos to neni zrovna prave orechove :-O ma to trosku nasladlou chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.11.12 18:30

Daaji, tři kila??? 8o 8o 8o já chci taky! zrovna jsme si s kamarádkou vyměňovaly oblečení, které nám není a já se do toho jejího ne a ne narvat.. to je jako tím, že nejíš tolik pečiva? jinak tu čočku bych zkusila zahustit bramborou..nevím, jestli ty brambory můžeš..
akupunktura probíhá tak, že těch bodů je na těle milion, ale každý je na něco jiného a já dostávám kombinaci na imunologii a ženské orgány. je to vždycky tak sedm až deset jehliček, já vždycky nadskakuju, takže spíš míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.11.12 18:37

Lehr, no ja i tak jsem stihla, takze ted je ta vaha akorat, dolu uz snad nepujde…asi je to vse dohromady.no ono to neni jen pecivo(/i kdyz to bude mit velky vliv/,davam si pozor na vse, pac ta mrcha gluten je fakt temer vsude a nemam to jeste poradne ochytany…brambory muzu v pohode, to je supr napad, kujii:-)
Ta akupunktura musi byt super, i kdyz bolestiva trochu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
15.11.12 18:42

No je to spíš takový nepříjemný pocit ten vpich ale pak to už nebolí a máš ty jehličky cca čtvrt hodiny v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.11.12 13:07

Ahoj holky :mavam:, tak to vypadá, že se moje tělo dalo po IVF konečně dohromady - 11dc sliznice 11mm i folík tam je. Dnes večer píchám Pregnyl a ve čtvrtek KET - doufám, že aspoň jeden sněhuláček to rozmražení přežije :andel:. Akorát teď řeším dilema, pokud přežijí oba dva, tak kolik si jich nechat zavést? Doktor mi dnes řekl, že by zavedl obě dvě. Já chci jen jedno mimi - ale když to nevyjde, tak si třeba budu říkat, co kdyby to druhé, které jsme nezavedli bylo lepší… Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.11.12 13:55

Klári to je těžké, já bych asi taky šla do dvou i za cenu dvojčat… myslela bych si, že když se udrží alespoň jedno, znamená to ušetřené další stimulace, nervy a td… a že je ta pravděpodobnost vyšší, než s jedním řekl ti doktor, proč by to tak udělal? asi s tím mají lepší zkušenosti, než s dvěma, nevím… a ten KET se nepočítá do pokusů jako IVF? já jen jestli podle počtu vajíček v tom pak je rozdíl, kolik ti pokusů zbývá.. jinak moc gratuluju k dobrým zprávám. holky na jiných diskuzích se často baví, co třeba může podpořit úspěch - červené víno= prokrvení sliznice, ananas - ten už nevím, na co je.. a i trochu pracovat, ne jen ležet prý taky pomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.11.12 14:01

A už jsi klári byla na tom cvičení? jinak nevím, jestli jsme se o tom bavily, ale prý je taky dobrá hormonální jóga, ale tu teda nevím, kde bych navštěvovala, myslím, že u nás není. jakmile totiž začnu brát ten prednison, tak akupunkturu musím skončit..a to mi přijde škoda, zdá semi, že se mi po ní krásně spravil cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.11.12 17:56

KET se nepočítá do pokusů, takže si jich můžeš dát „kolik chceš“ a zůstanou ti další 3 pokusy IVF. Kučera mi řekl, že to druhé embryo by se stejně už znovu nezamražovalo - že to už by znovu nepřežilo. Asi má pravdu, šance se tím zvýší. Třeba se to vyřeší za mě, že rozmražení zvládne jen jeden sněhuláček :nevim:
Já už jsem to tady psala, že ve Znojmě se cvičí hormonální i lunární jóga. Já chodím od toho neúspěšného IVF každé pondělí cvičit do Macešky za Billou.
A s tím ležením po IVF máš pravdu - já jsem to poprvé dodržovala, polehávala jsem a odpočívala a k ničemu to nebylo. Tentokrát to udělám jinak - KET by měl být ve čtvrtek, v pátek si vezmu dovču a v pondělí půjdu normálně do práce. Jenom se domluvím, abych nedělala nic těžkého a budu sedět jen u počítače. Hlavně bude mezi lidmi, doma to byly šílený stresy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.11.12 19:23

A jo vlastně, to jsi říkala.. jsem hlava děravá.. tak třeba změna režimu pomůže a to co říká kučera je taky podpora, takhle by to embryjko propadlo, to by byla škoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
16.11.12 19:38

Klari, taky bych si nechala zavest dve i za cenu dvojcat…kdyby nahodou to jedno nevyslo, tak predstava znovu prochazet cele kolecko…to opravdu radeji zavest dve a nechat to „prirode“…Klari a jak se chces domluvit, abys nedelal nic tezkyho? Nekomu to reknes, ze jsi na tom byla? Nebo jen obecne zamlzis, ze mas za sebou nejaky zakrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.11.12 21:04

Daaji, já pracuju v nemocnici a můj nadřízený všechno ví (dávám mu propustky z CARu), takže já už jsem s ním předběžně domluvená. Je to sice chlap, ale vychází mi maximálně vstříc, takže s tím problém nemám. Chci to teď zkusit jinak, než poprvé - samozřejmě se budu šetřit, ale aspoň budu mezi lidma a nebudu sedět vystresovaná na netu a sjíždět všechny možný diskuze. Předtím když jsem byla na neschopence, tak se stejně všichni ptali, co mi je a tak - teď aspoň nebude nikdo nic vědět. Jenom dvě moje blízké kolegyně, které stejně vše ví ;)
Tebe obdivuju za tu dietu - já vím, že ti nic jiného nezbývá, ale stejně si to nedovedu představit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí