IUI únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
16.11.12 21:15

Klari, tak to je super mit takoveho sefa.Ten muj rikal pred rokem, ze pokud planuju rodinu, at to hned reknu.No kde bych asi ted byla, no nekdy se musi lhat…a s tou dietou to celkem jde, musela jsem se hlavne psychicky „jinak“ nastavit.No uvidime, jaka budu hrdinka pres Vanoce, az pojedem do Ceska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.11.12 09:02

Klári, to máš v práci opravdu super, hlavně je to pak o dost méně stresující, když můžeš počítat s podporou v práci, že? já to mám podobně a jsem za to hrozně ráda.
Holky to je zase počasí, co? i ten víkend byl celkem na houby..já jdu dnes na jedno z posledních sezení akupunktury, ve čtvrtek jedeme na relax do neděle a v pondělí Praha - konzultace. pak to zřejmě všechno pojedu požalovat Kučerovi do Sanusu a začnu zobat prednison. za chvíli to bude rok, co jsme byli poprvé v Caru, mezitím jak mávnutím proutkem otěhotněly dvě moje kamarádky..to jen tak konstatuju, už to mám v sobě zažité, ale někdy to tedy bylo těžké. Klári, přemýšlela jsem nad tou jógou, ale dnes to zřejmě nestihnu, příště po té praze taky nevím, tak snad potom.. a ty chodíš na obě hodiny? nebo máš vyzkoušené, která je lepší? cvičí obě stejná cvičitelka? teď nevím, možná je to tam napsané, ale nepamatuju si.. 8) jinak pěkný den a týden všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
19.11.12 09:51

Lehr, já dnes taky nejdu, protože mám v práci službu. A po KETu taky chodit nebudu - i když tam chodí i těhule, ale já to riskovat nebudu. Obě cvičí stejná paní a mně řekla, že lepší zkusit obě a vybrat si tu, která ti líp sedne. Já chodím na tu lunární, protože ta je později a to mi vyhovuje kvůli tomu, že manžel jezdí z práce až v šest. Ta hormonální má prý přísnější pravidla, ta lunární je volnější. Tak držím pěsti, ať se to v Praze rozlouskne, co teda bude s tebou dál. Stejně to utíká, že? Já jsem taky do CARu začala jezdit v březnu a mezitím jedna moje kamarádka dokonce porodila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.11.12 10:04

@Klárika80 přísnější pravidla?? 8o já jsem si právě říkala, jestli tam můžu začít jen tak chodit, nebo musím třeba chodit od začátku… možná si tam pak zavolám, aby mi řekli? :roll: uvidím. na KET držím strašně moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
19.11.12 12:14

Já jsem taky nechodila od začátku. Těmi přísnějšími pravidly jsem myslela pevně dané sestavy cviků, v té lunární je to volnější - tak mi to vysvětlovala ta paní. Někomu prý vyhovuje víc hormonální, někomu zas lunární. Nemůžu posoudit, znám jen jednu. Je pravda, že v té lunární se nás vždycky ptá, co bychom si chtěli zacvičit. Tak si vyzkoušej obě a vyber si… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
22.11.12 14:28

Ahoj hoky, tak se to nakonec rozhodlo samo - jedno embryjko bylo moc pěkné a to druhé bylo podle embryoložky „zmuchlané“, takže jsme se dohodli na jednom. Tak už sněhuláčka mám u sebe a teď zase nekonečné čekání :roll:, ale snad mi to bude utíkat rychleji, když budu chodit do práce. Zítra mám dovču a v pondělí do práce.
A co vy, něco nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.11.12 15:01

Juu Klarii, tak at se to jedno embryjko u Tebe hezky zahnuzduje a muzes nam napsat radostnou zpravu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
24.11.12 15:31

Ahoj holky, my jsme s přítelem v hodoníne na relaxu, zítra se vracíme a v pondělí ta praha, takže uvidíme. klári, moc přeju, aby všechno dopadlo jak si přeješ, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
30.11.12 08:51

Ahojte :mavam: jak se vede? já jsem z prahy přijela s plno léky a hlavou jako meloun - především otázka diagnostické laparoskopie ano či ne… dnes opět nějaké odběry, v pondělí výsledky a poslední akupunktura a potom hurá do kortikoidů.. nevím klári, jestli budu chodit na tu jógu, ještě jsem kvůli tomu psala malíčkové, aby se to nebylo s těmi hormony.. ale hlavně píšu, abych se zeptala klári na tvoje dojmy a kdy budeš testovat? všechny zdravím a pěkný den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
30.11.12 19:50

Ahoj Lehr, já jsem dnes měla takový zvláštní den - celou noc se mi zdálo, že jsem si stále dělala těhu testy a byly pozitivní. Tak jsem to ráno nevydržela, vstala ve čtvrt na šest a přes všechna moje přesvědčení o nedělání testů jsem si test udělala a byl na něm pěkně viditelný duch. Docela šok 8o Ale jak už jsem si hodněkrát přečetla, tak dvě čárky kromě krásného pocitu odstartují také další pochybnosti a obavy. Nejdřív jsem myslela na to, že není vůbec jisté, jestli se tam sněhuláčkovi bude líbit až do konce, i když mu moc věřím :andel: A teď mě napadlo, jestli ta čárka nemůže být ještě z Pregnylu - dnes jsem 14 dní po injekci Pregnylu 10000 a 8.den po KET. Takže i když celý den mám takovou příjemně povznesenou náladu, tak zárověň mám i strach, jestli jsem si tím testováním nepřipravila akorát větší zklamání… :nevim: Po prvním transferu jsem už 8.den měla rozjetou ms.
A tobě bych určitě doporučila jít na tu laparku - fakt to nic není. Za tři dny budeš ze špitálu doma a budeš mít jistotu, jestli je tam uvnitř vše v pořádku ;) Já teď na jógu samozřejmě nechodím, čekám jak to všechno dopadne. Ale myslím, že jóga by měla léčbu spíš podpořit než jí uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.12.12 09:56

Jeee, ahoj Klari, tak snad ten dusik bude silit!! Pregnyl by to uz nemel ovlivnovat, podle me je 14 dni uz dost dlouho. To spis vidim na tehu :-) U nas se v centru chodi na krev 14 dni po ovitrelle/pregnylu. Bych ho zkusila za 2 dny zase - coz je dneska, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.12.12 10:16

Klári je to super výsledek, ještě samozřejmě budu opatrná, ale vypadá to nadějně! už jsi testovala znovu? jsem napnutá jako kšandy. laparku stálezvažuju, možná ještě zajedu do sanusu, i když s malíčkovou jsme se domlouvaly, že teď budu zobat kortikoidy a do sanusu až pak. zítra jdu měřit folikuly a bude domácí snažení, už mám těch doktorů plné zuby :oops: a klári v práci si nech vzít hcg! už jsi na to určitě taky pomyslela, viď? tak budeme držet palce. papa holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
2.12.12 20:27

Ahoj holky, testík jsem ráno dělala a připadá mi stejný jako ten v pátek. Na krev jdu zítra, tak tam se to rozlouskne. Trochu mě občas pobolívá podbřišek, jinak žádné příznaky necítím. Ms měla přijít tento víkend a zatím nic, takže „klepu na dřevo“ a doufám, že zítra budou dobré zprávy… :andel: Co vám budu povídat, nemůžu se dočkat zítřka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.12.12 20:29

Klari, drzim palce!!! :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
2.12.12 20:30

Děkuji moc, budu to potřebovat… :)