Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kdyz byl pritel mimco mel uvolnene jedno varle. Bohuzel mu je museli vzit a tak zbylo jen jedno. Nemate nekdo zkusenosti,kdyz zadelavame na mimi?
ahojky,švagr měl rakovinu varlete jako 25 letý,jedno mu vzali a funguje s jedním a švagrová otěhotněla přirozenou cestou.Pokud má pohyblivé spermie,tak to na to nemá žádný vliv.
To jsou dobre zpravy. Prave premyslim jestli se ptat na gynde a nebo pockat jestli to vyjde
jeden známý měl rakovinu varlat, jedno mu museli vzít a má ted 3 zdravé a norm.počaté děti, takže dobré.
Můj manžel má po rakovině taky jen jedno a počali jsme absolutně bez problémů i přes náš pokročilý věk 2 krásné zdravé děti.
Ahoj, přítel měl taky rakovinu varlete, jedno mu museli vzít, po roce a půl jsme chtěli mimčo, tak šel na spermiogram, ale to jen pro to, že po chemoterapii hrozní poškození spermií, to se vás netýká, ale spermiogram dopadl na jedničku a já ten další měsíc našla dvě čárky na testu
přeju hezký zadělávání a ať se brzy zadaří ![]()
Manžel má něco podobného a máme dva prcky úplně přirozeně a bez obtíží
. Ani jsme to neřešili.
Nemá to vliv. Bratranec přišel v dětství o varle při úrazu v tělocviku a mimčo počali normálně přirozeně. On se na to ptal ještě jako mladý i doktora a ten mu řekl, že pokud se toto stane v dětství, ještě před pubertou, tak to druhé varle převezme částečně funkci obou (je prý větší než normálně a produkuje tak více hormonů i spermií).
Kabelitka - koukám, že jsme na tom úplně stejně!
Můj přítel o jedno varle taky přišel jako dítě! Má už syna z prvního manželství, takže je také jedním z mnoha důkazů o tom, že na rozmnožování to vliv nemá!
O miminko se snažíme teprve krátce, můžu se zeptat, jak dlouho vy?
No 14.2 mi pritel oznamil,ze mimi taky chce a ze se zacnem snazit. Cekam na ms takze driv zacit nemuzem..
No, já bych se moc nevsázela. Já jsem posera a nechci něco zakřiknout… ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď