Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U nás stejně tak, akorát že my k tomu měli ještě mizerný spermiogram, ale vyšlo to na podruhé
![]()
Sazkarka píše:
ahojky,švagr měl rakovinu varlete jako 25 letý,jedno mu vzali a funguje s jedním a švagrová otěhotněla přirozenou cestou.Pokud má pohyblivé spermie,tak to na to nemá žádný vliv.
jinak docela koukám kolik lidí má podobný „problém“. Už se nemůžu dočkat na //
To jo, od tý doby, co jsme na to zkočili, tak se potloukám taky po takovejhlech stránkách a nečekala jsem, kolik nás bude! ![]()
Taky me to docela prekvapilo. Uz bych nejradej mela drobka vedle sebe v postylce
k původní otázce - ber to takhle, když je ženská jinak zdravá, tak se ani nepozná, že ji třeba funguje jen jeden vaječník a taky bez problémů otěhotní
prostě z určitých důvodů máme některé orgány párové ![]()
Najdu na této diskusi člověka, který jako já prodělal rakovinu varlete? Chtěl bych si vyměnit nějaké názory a popovídat si o tom, jak to cítí, či cítil…abych se nějak povzbudil, než se vyléčím. Kdyžtak ten kdo by se chtěl se mnou popovídat ať mi napíše svůj mail, a můžem si psát po emailu…
@Peeeetrrrr píše:
Najdu na této diskusi člověka, který jako já prodělal rakovinu varlete? Chtěl bych si vyměnit nějaké názory a popovídat si o tom, jak to cítí, či cítil…abych se nějak povzbudil, než se vyléčím. Kdyžtak ten kdo by se chtěl se mnou popovídat ať mi napíše svůj mail, a můžem si psát po emailu…
Ahoj ![]()
diskuzi jsem otevřela kvůli původnímu názvu. S rakovinou varlete v rodině zkušenost nemám. Možná si zkus založit diskuzi s tímto názvem.
V další léčbě přeju moc moc štěstí ![]()
S vajcama to je jako z ostatníma orgánama, máme vše v páru, když si něco uděláme máme ten druhý ne? ![]()
@ballas píše:
S vajcama to je jako z ostatníma orgánama, máme vše v páru, když si něco uděláme máme ten druhý ne?
zas nekdo chytrej ![]()
Najde se nějaká žena, jejíž muž či přítel měl rakovinu varlete, které bylo odebráno, podstoupil ozařování a poté měl ještě přirozeně dítě? mému totiž lékaři řekli, že už bohužel bude neplodný… ![]()
@marpri A to si nenechal sperma zamrazit? To je běžný postup.
No, já bych se moc nevsázela. Já jsem posera a nechci něco zakřiknout…