Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojte baby, je tu niekto ako ja, kto by sa chcel podelit o pocity a tu nervozitu???
![]()
som 7 den po transfery 2 blastocyst a uz by som najradsej testovala ![]()
v predchadzajucich diskusiach baby pisali ze 6-7 den im uz test ukazal //
ale ja nic necitim, ziadne pichanie v podbrusku, ani spinenie.....nic ![]()
ako ste na to vy???? ![]()
Zojo když si chceš udělat test, tak si ho udělej. Na příznaky je ještě brzo.
já měla už 6.den po ET na testu druhou čárku, nevydržím to moc dlouho netestovat, takže to chápu
já měla 6. den po KET taky slabounkou //.. držím pěstičky a necítila jsem vůůůůbec nic a mám z něho holčičku ![]()
Já neměla vůbec žádné příznaky, cítila jsem se normálně (dokonce jsem příznaky neměla celé první tři měsíce
) a taky si myslela, že se to teda zase nepovedlo a teď mi sedí výsledek na klíně
ale zkus to s tím testováním vydržet, pokud by tam ta čárka ještě nebyla, zbytečně se rozhodíš a třeba ten proces zahnízďování narušíš (třeba je to moje utkvělá představa, ale přesně proto jsem s testem čekala). hooooooooooooooodně štěstí
![]()
dakujem baby za podporu!!!!
ale naozaj mam strach aj z toho sklamania, pretoze je to moje 5.ivf a prve z darovanych vajicok ![]()
niektore pisali, ze aj zacali spinit, a ja nic ![]()
mam skusit zajtra rano z ranneho mocu, alebo aj dnes cez den???
mam doma rapitclear 10, ale citala som ze najlepsi je mamatest 10…tak sa bojim, ze ten moj mi nic neukaze… ![]()
máš můj hluboký obdiv, pátý pokus, to už přece musí vyjít, vydrž aspoň do rána
já mamatest 10 ani nesehnala ![]()
vcera som poslala muzo do nakupneho centra do lekarne pre mamatest a tiez ho tam nemali ![]()
dnes som volala kamoske, ze ked pojde okolo najakej lekarne, nech tam vpali a kupi mi ho…ak ho budu mat ![]()
Vyškov
ale upřímně se mi zdá, že služby lékáren jsou čím dál horší ( i u nás i v Brně), kdykoli jdu koupit něco pro malýho, tak mi akorát nabídnou, že mi to objednají, na skladě mají kulový ![]()
baby, este ma zaujima, ako ste sa citili vy, ked ste si isli robit testy???
vedeli ste, alebo mali ste ten pocit, ze sa tam objavia dve //
já se cítila tak, že mi to zase nevyšlo, protože mi vůbec nic nebylo…
ale super, ze ti to uz na 6 den ukazalo, aspon si mohla byt kludnejsia ![]()
a na tom ket ti transferovali jedno alebo dve??? a chytilo sa jedno???
v akom stadiu boli embryjka??? ![]()