Ket, byla embrya po rozmražení v pořádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6956
10.3.12 20:35

Ket

Ahoj maminky co byly na ivf ci ketu. Mam holcicku po ivf a chci druhe mimi. Mam dve zmrazene embrya a otazka: meli jste je po rozmrazeni v poradku obe?? Nebo jen jedno ci zadne?? Na dalsi stimulku a punkci se mi fakt nechce:( mam hyperstimulacni syndrom skoro pokazde:( a daji se zavest dve nebo to uz od tohoto roku nejde?? Zamrazili mi je dohromady:( dvojcata nechci ale zese nechci aby se jedno splachlo na Caru do zachodu:( poradte. Dik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
10.3.12 21:20

Nikdo se nenajde? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
10.3.12 21:30

Janichko, u nás vždy, když rozmrazovali ze 3, tak jedno nepřežilo. A totéž, když rozmrazovali ze dvou dohromady zmrazených. Taky jedno nepřežilo.
KETy u mě nebyly nikdy úspěšné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta1980
10.3.12 21:31

Já měla zamražená tuším 5 (už je to skoro 6 let, toto letí). První dceru má z 1. ivf. V necelých jejich dvou letech jsem šla na stimulaci kvůli KET..... Bohužel ani jedno embrijko se nevyvíjelo a k transféru nedošlo… Byla jsem tak naštvaná, že jsem zde den na den vše vysadila a nechala to bejt. Nemám tušení, jak se to stalo (nepamatuji si ani ten sex), ale následující měsíc jsem otěhotněla přirozeně.
Problém byl na obou stranách, já anovulace, manža špatný spermiogram…

Toto jsi asi nechtěla slyšet, ale držím pěsti, ať u vás proběhne vše v pořádku!!!

• Citovat
  • Upravit
6956
10.3.12 21:31

Takze myslis ze bych si mela urcite nechat zavest obe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.3.12 21:32

já jsem měla zamrazené každé zvlášť a po rozmrazení byly obě embrya v pořádku. Zaváděli mi dvě, jedno se nechytlo, z druhého mám chlapečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.3.12 21:37

mně se taky nic nerozmrazilo, ALE
na 2IVF byla paní co mněla po KETU syna a moje DR mi říkala,že má pacientku co nemá vaječníky a mněla dárkyni 1 posus vyšel a za dva roky rozmrazovala a čeká znova. Ona je samo úspěšnost nižší než u čerstvých,ale proč házet hned flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.3.12 07:34

U nás rozmrazili 3, jedno se po rozmrazení nevyvíjelo, tak mi zavedli 2 a z těch se chytil 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.3.12 09:11
Janichka píše:
Ahoj maminky co byly na ivf ci ketu. Mam holcicku po ivf a chci druhe mimi. Mam dve zmrazene embrya a otazka: meli jste je po rozmrazeni v poradku obe?? Nebo jen jedno ci zadne?? Na dalsi stimulku a punkci se mi fakt nechce:( mam hyperstimulacni syndrom skoro pokazde:( a daji se zavest dve nebo to uz od tohoto roku nejde?? Zamrazili mi je dohromady:( dvojcata nechci ale zese nechci aby se jedno splachlo na Caru do zachodu:( poradte. Dik :kytka:

Ahoj, ja mam ted za sebou druhe IVF a jsem nabita informacema :) Delali mi geneticke vysetreni na embryich, takze se musely vsechny mrazit, ale dalsi mesic jsem si sla pro mrazacka a hned se chytnul. Uz jsem tady cetla prispevky, kdy holky rikaji, ze jim v CARech mrazi embrya po dvou, trech, to je podle me blbost, to pak musis vzdycky rozmrazovat vsechny. Tam, kde chodim rikaji, ze maji dokonce vic tehulek po KETu nez po cerstvem transferu, pry zalezi, jak kdo umi ty embrya zamrazit. A mrazi je po jednom, kdyz ho rozmrazi a je skaredy, tak rozmrazi druhy, ale pry se to moc nestava, tak mi prijde divny mrazit dve najednou a rozmrazovat dve najednou. A s tim transferem jednoho - myslim, ze se ten novy zakon to na KETy nevztahuje - jenom ti v prvnich cyklech dvou musi transferovat jedno cerstve, abys kdyztak ziskala 4. cyklus navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
12.3.12 08:43

Ahoj,

mali sme zamrazene blastocysty, vzdy sa vsetky pekne rozmrazili..
Ale tehotna z KET-u som nebola ani raz …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misakap
12.3.12 12:45

Ahoj, já byla na KETu 14. 2. 2012, zatím tedy nevím, jestli se „to“ chytlo nebo ne, ale test mám pozitivní a začalo mi být i špatně, což je dobré znamení. Každopádně my měli zmračená 4 embrya, 2 se přestala po rozmražení vyvíjet a 2 mi zaváděli, tak uvidím… V pátek jedu do CARu na ultrazvuk. Přeji hodně štěstí, ať to výjde!!!

• Citovat
  • Upravit
613
12.3.12 21:05

14.2.? To prece musis uz vedet aspon 14 dni vysledek, ne? Ty sis nedelala test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misakap
13.3.12 10:23

test mám pozitivní, ale už jsem 2× krvácela, takže nevím, jestli je tam vše OK. Na ultrazvuk jdu až tento pátek, tam se teprve uvidí…

• Citovat
  • Upravit
613
14.3.12 17:22

Krvácení je možný i v těhu. To si tě ani nezavolali, aby ti udělali test z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misakap
15.3.12 11:21

při tom krvácení jsem volala do CARu a tam mi akorát řekli, že mám mít klidový režim a že se uvidíme až v ten pátek - to už je zítra, nemůžu už se dočkat, až vyřknou ten můj ortel :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex