Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, tak já náhradní matka nejsem, ale uvažuju nad tím. S manželem jsem o tom ještě nemluvila, myslím, že souhlasit asi nebude ![]()
holky klobou dolu…obdivuju vas…ja bych to nedokazala…dat pryc city a odevzdat dite,ac biologicky cizi… ![]()
Já o tom uvažovala, ale po zvážení rizik jsem to zamítla (a teď nemyslím, že bych to dítě nedokázala dát pryč, ale že by z nějakého důvodu couvla matka…např.nežádoucí pohlaví, VVV atd.)
Já o náhradním mateřství velice uvažuji. Svoje děti nechci a říkám si proč nepomoct jiným. Nyní jsem darovala vajíčka. Každý si asi myslí, že to ty ženský dělají hlavně pro peníze, ale nemyslím si že u každé je to hlavním důvodem, ikdyž … komu se peníze nehodí že. Když jsem šla darovat vajíčka, tak jsem se divila, že mi za to chtějí platit, byla jsem takový ten „blbec“, který se ptal … a kolik mě to darování bude stát? Sestřička se na mě koukala jako jestli to myslím vážně
No ale to sem nepatří. Chtěla jsem jen říct - že o téhle „roli“ uvažuji a moc bych ráda někomu pomohla.
Já jsem měla být i už jsem měla pár,ale na konec to nevyšlo
Ne to ne,ale měli nějakou náhlou příhodu v rodině…Ale byl to super pár ráda na ně vzpomínám a doufám že jim to jednou vyjde protože oni si miminko fakt zaslouží ![]()
Já už asi nenajdu.Boužel internet je náhradníma matkama zahlcený,ale většinou za to chcou hrozný peníze ale já chtěla jen náklady spojené z těhu
.Mě přijde po zoufalích lidích který touží potom nejcenějším chtít cca 400 tisíc a více docela sprostý
@muffinka89 píše:
Já už asi nenajdu.Boužel internet je náhradníma matkama zahlcený,ale většinou za to chcou hrozný peníze ale já chtěla jen náklady spojené z těhu.Mě přijde po zoufalích lidích který touží potom nejcenějším chtít cca 400 tisíc a více docela sprostý
to me taky
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď