Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, muzu se zeptat stále hledáš vhodný pár, kterým donosíš mimi??
@muffinka89 píše:
Koukala jsem se ale je to plné náhradní maminek (hlavně které to už mají jednou za sebou)
stále nemuzesa najit ja bych potrebovala…
Dobrý den,
Ráda se touto cestou ráda stanu NM. Miluji děti a sama jednou toužím po velké rodině. Uvědomuji si závažnost této zkušenosti z obou stran. A pokud mohu pomoci, udělám to.Je mi 29 let, jsem dárkyní vajíček…
v případě zájmu seriozního páru mne kontaktujte.
S pozdravem Barbora:)
@DeMercynka píše:
Dobrý den,
Ráda se touto cestou ráda stanu NM. Miluji děti a sama jednou toužím po velké rodině. Uvědomuji si závažnost této zkušenosti z obou stran. A pokud mohu pomoci, udělám to.Je mi 29 let, jsem dárkyní vajíček…
v případě zájmu seriozního páru mne kontaktujte.
S pozdravem Barbora:)
Opravdu??poslete mi soukromou zpravu?
Ahojky, hledáme náhradní maminku-ze zdrav. důvodů nemohu nikdy otěhotnět-embrya máme, mohla byste nám některá pomoci? Prosím, jen solidní jednání: e-mail:nm2014@email.cz..předem moc děkujeme
Dobry den, prosim ozve se nam nejaka NM, uvazujeme o teto moznosti, embrya mame. Dekuji
Prosim napiste soukr. zpravu
Náhradní matky, které to nedělají kvůli penězům, mají můj obrovský obdiv. Smekám.
@Bambulcina nějak si nedovedu představit kvůli čemu
by to jinak dělaly
.
Kromě vztahu dcera - matka.
@Larr píše:
@Bambulcina nějak si nedovedu představit kvůli čemu
by to jinak dělaly.
Kromě vztahu dcera - matka.
To já taky ne, kolik žen by to udělalo, kdyby to nebylo placené…Jaký je další důvod? ![]()
Tak já v CAR potkala holku, která to dělala pro svou kamarádku, prostě z kamarádství…a pak věřím, že existují i ženy, které, takový dobrý skutek jaksi naplní nebo tak něco, ale jasně, že jich asi moc nebude
Ahoj, hledáme náhradní matku pro naše dítě. Jsme z Jižních Čech. Prosím ozvěte se na můj mail ***@seznam.cz.Prosím jen vážné nabídky. Moc děkuju.
Ráda bych se stala NM, aby i ti, kterým nejde BR vlastní cestou poznali radost z vlastního dítěte. Vpřípadě zájmu mi napište na pavca. v@centrum.cz
Zdravím tady všechny NM co jsou ochotné nám nemocným pomoct k vytouženému miminku.
A tímto bych byla velice ráda kdyby se nám ozvala nějaká ochotná paní která by nám porodila naše vytoužené miminko. Zatím děkuji a mějte se hezky ![]()
Zdravim, moc rada bych pomohla paru, co nemuze mit miminko jako NM ![]()
Je mi 22 a sve dite jiz mam, je mu rok a pul.
Vice si muzeme napsat v emailu ***@seznam.cz
Budu se tesit ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď