Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@muffinka89 píše:
Já už asi nenajdu.Boužel internet je náhradníma matkama zahlcený,ale většinou za to chcou hrozný peníze ale já chtěla jen náklady spojené z těhu.Mě přijde po zoufalích lidích který touží potom nejcenějším chtít cca 400 tisíc a více docela sprostý
my byli na klinice a ptže budou i darované vajíčka,tak dr říkala že to bude stát cca 100tis
a ted si vem ze jeste tej nm maji platit,to aby si vzali pujcku
@pipiinka A ty uz mas svoje nejaky deti? Nebo to bude tvoje prvni tehotenstvi?
@Manifee píše:
@pipiinka A ty uz mas svoje nejaky deti? Nebo to bude tvoje prvni tehotenstvi?
mam tri deti
@pipiinka píše:
mam tri deti
Tak to je super. Ze vis do ceho jdes. Kdyby to bylo prvni tehotenstvi, tak bych se asi bala, jestli se pak toho ditete budes umet vzdat. Tak drzim palce, at vam to vyjde napoprve a ty at mas bezproblemove tehotenstvi. Je super co delas ![]()
@Manifee píše:
Tak to je super. Ze vis do ceho jdes. Kdyby to bylo prvni tehotenstvi, tak bych se asi bala, jestli se pak toho ditete budes umet vzdat. Tak drzim palce, at vam to vyjde napoprve a ty at mas bezproblemove tehotenstvi. Je super co delas
dekuji
Tedy dělat náhradní matku je pro mě naprosto nepřijatelný.Nemohla bych se vzdát dítěte,udělala bych to snad možná jen pro člena své rodiny,ale myslím,že by mi to urvalo srdce.A to mám svý děti už čtyři a žádný další nechci.Nicméně je dobře,že se najdou ženy,které to dokáží a můžou tak pomoct někomu hodně neštastnému.
Já myslela,že náhradní matky jsou jen v pochybných státech,kde bez zkrupulí nabízejí matky svý děti a vlastně je nezajímá za jakým účelem si to jejich miminko někdo koupí.(četla jsem reportáže z rumunska atd-hnus
)Už to jsem nechápala,ale tam je asi hlad a nulová vzdělanost.To že takto pomoci dokáže normální žena,matka jiné ženě-je pro mne naprosto nepochopitelné,ale je to krásné
![]()
Souhlasim s Ddinnou, neumim si predstavit vzdat se miminka, ktere jsem 9 mesicu v sobe nosila, ale kdyz to nekdo udela, tak klobouk dolu! Obdivuju vas! ![]()
Tak já už také našla pár a pokud vše vyjde (budoucí maminka jde nyní na operaci, proto se nám to trochu protáhlo) tak celý zákrok i porod měl proběhnout v Anglii kde je to vše jednodušší a především je to ošetřené zákonem - tak jsem na to vše zvědavá.
Jinak pro Ddinna - náhradní mateřství je zcela legální například v Anglii a USA - myslím že tohle zrovna nejsou pochybné státy a pak chápu Vás, že by jste do tohoto nešla, ale představte si, že moc toužíte po dítěti a nemůžete ho mít a jedinou možností je NM a pokud by takto přemýšlela každá žena (že do toho jít nemůže) tak by jste se v daném případě miminka nedočkala. Já jsem třeba ráda, že jsem se k tomu odhodlala a věřím, že jednou z toho páru budou šťastní rodičové.
colletka pisnes mi SZ,rada bych si s tebou povidala,tez budu NM
Ach jo ach jo taky bych chtěla být NM ale všechny rodiče co po mimi touží jsou asi obsazený ![]()
Koukala jsem se ale je to plné náhradní maminek (hlavně které to už mají jednou za sebou)
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď