Ovulace/menstruace

20
4.8.16 12:35

Krvácení mimo menstruaci

Dobrý den,

Jsem dnes poměrně zmatená ze svého těla, mohl by mi prosím někdo vysvětlit co se děje?

Mám silné PCOS, cyklus okolo 50 a více dnů, pak velmi silnou a bolestivou menstruaci 7 a více dnů.

Pozoruji cyklus měřením BT, kontrolou hlenu a ovulačními testy každý den. Ovulaci jsem měla za rok a půl jednou - vzorně stoupla BT, hlen jako z učebnice, na testu dvě čárky jako malované. Před každou menstruací teplota vzorně klesne pod normál, kde se drží celou ms (díky bohu, alespoň tak vím, kdy to očekávat, vím to vždy dva dny předem)

Dnes je 13 dnů od konce poslední menstruace, teplota stoupla včera o 0,2 dnes o dalších 0,2. Dnes ráno se oběvila krev. Na menstruaci to neodpovídá (u té teplota klesá, navíc je příliš brzy). Na ovulaci také ne (hlen neodpovídá a ovulační test je bílý jako sníh)

Co se tedy děje?

Příspěvek upraven 07.08.16 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5178
4.8.16 12:48

Může to být těhotenství, velká cysta. Odsud do tebe nikdo neuvidí, počkej, jestli MS dorazí a kdyžtak naběhni na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.8.16 19:03

Update

Dobrý den, opravdu prosím o rady. Krvácení které jsem popisovala skončilo ještě tentýž den. Další den nic. Včera k večeru zase slabé proužečky krve, přes noc zase nic. V průběhu dne opět krev. BT klesla zpět na 36,2. Mentruace to není, ta se vždy rozjede hned a ve velkém. Nevím co se děje ale dalších několik dní jsem na brigádě a nemůžu odříct a jít k doktorovi (resp. můžu, ale přijdu o brigádu). Prosím o rady…

Na obrázku je graf BT, červeně jsou vyznačené dny krvácení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí