Zápach tam dole

Anonymní
3.8.16 21:03

Zapach tam dole

Ahoj, uz od puberty mam kazdy den takovy ten bjezny pruhledny nebo malinko bily vytok, vzdycky byl ale temer bez zapachu. Poslednich par dni mi prijde ze jsem docela citit, nic me ale nesvedi neboli nepali, i barva je normalni. muze to byt treba i tehotenstvim zpusobene? Mel jste to tak nekdo? Tehu test jsem teda jeste nedelala cekam na ms,

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
3.8.16 21:08

Já jen žasnu, jak může dospělá ženská svou vagínu, kterou použila vzhledem k těhotenství minimálně jednou, označovat jako „tam dole“.

Páchne-li to, může se jednat o bakteriální infekci. Pokud tě to nepálí, tak je to moc hezké, konečný verdikt ale patří stejně gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.16 21:17
@lokasenna píše:
Já jen žasnu, jak může dospělá ženská svou vagínu, kterou použila vzhledem k těhotenství minimálně jednou, označovat jako „tam dole“.Páchne-li to, může se jednat o bakteriální infekci. Pokud tě to nepálí, tak je to moc hezké, konečný verdikt ale patří stejně gynekologovi.

Takovou kravinu resis, at si tomu rika kazdej jak chce ne? Pro me ja zas vagina silene znejici slovo.

• Citovat
  • Upravit
22614
3.8.16 21:19
@lokasenna píše:
Já jen žasnu, jak může dospělá ženská svou vagínu, kterou použila vzhledem k těhotenství minimálně jednou, označovat jako „tam dole“.Páchne-li to, může se jednat o bakteriální infekci. Pokud tě to nepálí, tak je to moc hezké, konečný verdikt ale patří stejně gynekologovi.
:roll: každý si „jí“ může říkat, jak chce. Já vagína nepoužívám, zní to příšerně :nevim:

Zakladatelko pokud jsi víc cítit, šla bych k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.16 21:28

V pubertě a na SŠ jsem se občas cítila během dne přes kalhoty, přitom nic nesvědilo, nepálilo, výtok normální, hygiena denně. :nevim: Možná to nebude nic vážného. Pokud to bude trvat delší dobu, zkus zajít na gynekologii, třeba můžeš mít přemnožené nějaké bakterie. Mimochodem, výraz tam dole mi přijde lepší než vagína. To raději tisíc jiných výrazů, vagína mi zní příšerně.
Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
6032
3.8.16 21:31

Vagína je sice správný název, ale nepoužila bych to slovo ani za nic.

Souhlasím s názorem jít k lékaři, nebo tam aspoň zavolat.
Případně, pokud nemáš opravdu žádné potíže, možná bych zkusila rosalgin nebo něco podobného.
A k těhotenství - v mém případě nemělo těhotenství co do zápachu nebo nezápachu žádný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
3.8.16 21:49

To bude zas zábavná diskuse což? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.8.16 22:02

Dalsi diskuse o frndách :mrgreen:
Pri slovu vagína se mi jezi vlasy, zvlast ted pri kazde reklame na -lin a ze jich je… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
74217
3.8.16 22:15

Taky říkám tam dole. Co je tam špatného. Dnes každého pohorsi kdejaká malichernost.

Jinak anonymko opravdu zajdi na gyndu. A pravidelně používej intimní mýdla.
Mi to udělal nález na čípku. Dal mi nějaké čípky.
Ale i po přeléčení i když mám pokoj, tak stejne preventivne pouzivam ty intim. mýdla a samozřejmostí je u mě holeni úplne. A asi i hormony po deckach udělají sve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
3.8.16 22:43

Spíš je příšerný slovo " bježný" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.8.16 23:06
@pannda píše:

No jo - to uplne taha za oci 8o

• Citovat
  • Upravit
4754
4.8.16 13:48

Vagina song
Jinak je léto, takže tam máš nějakou tu breberku navíc.
Vyhledej si výplach pochvy, vyber, kup a použij a je to… zase budeš vonět po fialkách. :mrgreen: :mavam:
Pro zbloudilé divoženky z babycafé použijte bakterie mléčného kvašení z mléčného kysaného výrobku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
4.8.16 17:25
@pannda píše:

Už u tohoto sem prskala smíchy :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek