Stále krvácím a páchnu

Anonymní
31.7.16 22:06

Stále krvácím a ,,páchnu"

Ahoj holky, už je to pár měsíců co krvácím mimo cyklus. Když jsem byla u gynekologa, jsem podle vyšetření zcela v pořádku. Nekrvácím denně, jen občas třeba dneska jenom trošku ráno a teď na večer. Krev je tmavá hodně tmavá a strašně smrdí.. Víc než při menstruaci. Co mám ze sebou dělat, bojím se, aby mi nebylo něco vážného.. Chtěli bychom s přítelem druhé miminko, ale copak můžu, když nevím pořádně co mi je?? Prosím zachování anonymu, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13823
31.7.16 22:10

A co myslíš, že ti tady poradíme? Musíš jít k dr. a přinutit ho to řešit nebo ať ti vysvětlí, čím to je. A nebo si najít jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 22:18

No jestli třeba někdo neměl stejný problém jako já..a co by to mohlo být. Gynař mě vezme, až nebudu krvácet, ale co já vím kdy zrovna nebudu?

• Citovat
  • Upravit
49159
31.7.16 22:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už je to pár měsíců co krvácím mimo cyklus. Když jsem byla u gynekologa, jsem podle vyšetření zcela v pořádku. Nekrvácím denně, jen občas třeba dneska jenom trošku ráno a teď na večer. Krev je tmavá hodně tmavá a strašně smrdí.. Víc než při menstruaci. Co mám ze sebou dělat, bojím se, aby mi nebylo něco vážného.. Chtěli bychom s přítelem druhé miminko, ale copak můžu, když nevím pořádně co mi je?? Prosím zachování anonymu, děkuji.

a lékaři toto přijde normální? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
31.7.16 22:20

Kamarádku takto trápily prasklé cysty, ale kdo ví, zašla bych za jiným doktorem, není normální krvácet mimo cyklus… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
31.7.16 22:21

Kamarádka měla podobný problém - její gynekoložka jí taky pěkně louho říkala, jak je krvácení mimo cyklus strašně normální a pak se jinde zhrozili, že je to kvůli rakovinovým změnám na čípku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
31.7.16 22:23

No, asi bych si na tvém místě hledala jiného lékaře, který bude tvé problémy řešit a neodbyde tě. Já jsem krvácela mimo cyklus, když jsem měla v děloze cystu, která mi poškodila vaječník. Měla jsem tam i pár myomů, takže jestli máš i opravdu velké bolesti, měla bys svůj problém řešit s lékařem, a ne tady na internetu. Nemyslím to zle, jen tě chci popíchnout k nějaké akci, tak se drž :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 22:28

Byla jsem na roční prohlídce asi tak před 4 měsíci a to jsem brala ještě antikoncepci, doporučil mi ji nachvíli vynechat, přece už ji beru dlouho a mám poblázněné hormony.. Tak jsem ji vynechala, už 2 měsíce nic neberu a krvácení je ještě o něco silnější než bylo a taky častější. To mě pak bez vyšetření nezjistí co mi je.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
31.7.16 22:28
@lucillee píše:
Kamarádku takto trápily prasklé cysty, ale kdo ví, zašla bych za jiným doktorem, není normální krvácet mimo cyklus… :think:

Prasklá cysta, to je nesmysl, ne? Vždyť pokud člověku praskne cysta a rozlije se mu ten její obsah, je v přímém ohrožení života. Mně taková akutní břišní příhoda tehdy hrozila. A toto mi bylo řečeno lékařem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 22:31

No zítra mu každopádně zavolám..snad mi zas neřekne, že se mám objednat až nebudu krvácet. Holky já tak smrdím, až je mi zle ze mě, musím si dát sprchu.

• Citovat
  • Upravit
8451
31.7.16 22:33

Nepřijde mi to normální. Když Tě takhle odbyl, šla bych klidně někam do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
31.7.16 22:34
@Anonymní píše:
No zítra mu každopádně zavolám..snad mi zas neřekne, že se mám objednat až nebudu krvácet. Holky já tak smrdím, až je mi zle ze mě, musím si dát sprchu.

Takto popisovala kolegyně prasklou cystu. Měla k tomu bolesti, ale tmavá a hodně páchnoucí krev…a že nevyšetří při krvácení, které je problémem? To je fakt divné…kolik těhotných krvácí a špiní, já to taky zažila a okamžitě prohlídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 22:41
@brisco píše:
Nepřijde mi to normální. Když Tě takhle odbyl, šla bych klidně někam do nemocnice.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
31.7.16 22:42

A což takhle jet místo ke svému gynekologovi na gyndu do nemocnice? Obzvlášť, pokud tě odmítne objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
31.7.16 22:44

Najděte si lepšího gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...