Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem takhle krvacela pul roku. Ale teda po porodu. Vzdycky par dni nic a pak treba deset dni v kuse jak prase na porazce
U gynekologa jsem s tim byla trikrat pokazde mi řekl jen ze jsem v pořádku. Kdyz jsem se chystala jít jinam tak se to srovnalo samo.
Ale být tebou tak to jdu urcite alespon zkonzultovat jinam.
@Pety2 píše:
Kamarádka měla podobný problém - její gynekoložka jí taky pěkně louho říkala, jak je krvácení mimo cyklus strašně normální a pak se jinde zhrozili, že je to kvůli rakovinovým změnám na čípku…
Bohuzel mam stejnou zkusenost u maminky. Tam se to pripisovalo prechodu, jakoze krvaceni mimo cyklus je normalni, cytologie byla vzdy ok (pry muze byt az z cca 10% falesne negativni). Nakonec zacala krvacet jak vodovod, zjisten karcinom v pokročilém stadiu… ![]()
Edit: vubec tim nechci strasit, nemusi to znamenat vubec nic, ale taky to muze byt neco, co nelze podcenit a tak bych urcite zasla jinam, pokud gynDr. vyckava.
Zakladatelko, drzim palce! ![]()
Příspěvek upraven 31.07.16 v 22:58
Zítra mu zavolám a když mě odmítne, zajedu do nejbližší nemocnice. Co jsem tak četla na netu, tak to může být ta cysta jak jste tu psaly. Ženy po porodu jsou prý na cysty náchylnější. Ale nic mě nebolí. Jen při sexu mě sem tam píchne v podbřišku na levé straně. Jinak to že smrdím tam dole, si všiml i chlap, tak sex raděj oddaluji.
Holky a výsledky z vyšetření bývají až za měsíc všude? To pak pokud mě vezme během týdne budu čekat měsíc na výsledky?
@Anonymní píše:
Zítra mu zavolám a když mě odmítne, zajedu do nejbližší nemocnice. Co jsem tak četla na netu, tak to může být ta cysta jak jste tu psaly. Ženy po porodu jsou prý na cysty náchylnější. Ale nic mě nebolí. Jen při sexu mě sem tam píchne v podbřišku na levé straně. Jinak to že smrdím tam dole, si všiml i chlap, tak sex raděj oddaluji.
neboj se, doktoři tě vyšetří i kdyby jsi krvácela…je to jejich „práce“…prostě je problém tak se nečeká až přestaneš…pokud krev zapáchá, tak určitě není něco v pořádku…to je jako stará krev nebo v zánětu…určitě jdi hned zítra kamkoliv k dr. a nenech se odbýt…držím ti pěsti, ať je to jen nějaká "banalitka " a jsi brzo fit ![]()
@Anonymní píše:
Holky a výsledky z vyšetření bývají až za měsíc všude? To pak pokud mě vezme během týdne budu čekat měsíc na výsledky?
spoustu toho dr. vidí na vnitřním ultrazvuku…
@rokyta1 No tak ten mi nikdy vnitřní ultrazvuk nedělal..vždy mě jen prohlídl prstama a odebral vzorky, toď vše, za mesíc jsem se informovala o výsledky.
Proboha, kam chodíte na gynekologii? Vnitřní ultrazvuk je běžnou součástí preventivní prohlídky.
Já poprvé vnitřní ultrazvuk zažila až v těhotenství. No, připadám si teď jak z jiné doby..
@LindenSkyHope píše:
Proboha, kam chodíte na gynekologii? Vnitřní ultrazvuk je běžnou součástí preventivní prohlídky.
To tedy bohužel není.
Pak se není čemu divit, že jsem po prohlídce s prstama zcela v pořádku.
@Rozárka78 píše:
To tedy bohužel není.
Tak asi jak kde, chodím v Praze do jedné soukromé gynekologicko-porodnické kliniky a část služeb si hradím hotově, takže to jako standard mám.