ovulace po potratu?

bambolina
16.11.09 18:36

ovulace po potratu???

ahoj vsem chtela bych se poradit.jsem asi kolem 3tydne po potratu a vcera jsem mela takovy ten hlen jako pri ovulaci.je to mozne??moc se vtom nevyznam.a za jak dlouho muzu zkouset.a je treba cekat az do sestinedeli bez sex.pomeru???dekuji :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
16.11.09 19:15

Ahoj-tak ovu si myslím, že ještě ne, že to asi až po šestinedělí, i když možné je teoreticky všechno :-) . Na sexy pauzu mi řekli ve špitále myslím dva týdny.A se znovu pokoušením je to různé, každý tvrdí něco jiného, mně řekli minimálně tři měsíce, ale jsou tu holky, které to zkoušeli už po šestinedělí. Já osobně si myslím, že to sice může vyjít, ale že není radno něco uspěchat a radši bych to tělíčko nechala chvilku odpočinout a vzpamatovat se. Vím, že se ti teď nějaké tři měsíce zdají určitě jako nekonečná doba, ale věř tomu, te to rychle uteče, já mám za sebou právě čtyři a příští týden můžem začít zase zkoušet :wink: tak se drž a hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
16.11.09 19:20

Bambolí měla jsem to samé jak popisuješ a když jsem se ptala dr. tak řekl, že to možné je. My jsem poctivě dodrželi šestinedělí, bála jsem se případné infekce, za to mi to nestálo, no a pak po 5 týdnech přišla ms sama, pak jsme tomu nechali volný průběh a výsledek vidíš v metříku, další ms nepřišla :mrgreen: Přeju ať se brzy zadaří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.11.09 20:24

no tak nevim už jsme osmý týden po revizi a měsíčky nikde, už minulý týden mi měl dát injekci, ale pak se rozhodl počkat, že to může být i osmý týden po revizi, ale asi to na tu injekci vypadá,dělal mi i ultrazvuk po šestineděli a sliznice tam byla málo, teď mám ke všemu obrnu lícního nervu, to je taky na několik týdnů rehabilitace. :-( jako by toho nebylo málo, těch pohrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
16.11.09 20:31

Hm, tak já jsem byla na vyvolávačku dneska, jsem 6,5 týdne po revizi, tož jsem zvědavá… a to co píšeš, jsem přesně měla, vyděsila jsem se, šla na kontrolu, a jak mě dr píchal utzv směrem k pravému vaječníku, málem jsem mu proskočila oknem :-? takže jsem dostala nějaké čípky, že je možný počínající zánět a po třech čípcích to přešlo!
jo, se sexpauzou jsme počkali 14 dní, a dobré… jinak teda mi taky radili min 3 měsíce s druhým kolem počkat, já to určitě dodržím než bych něco riskovala.
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
18.11.09 11:40

tak mě MS přišla běžně ja chodila pře revizí takže po 32 dnech, byla normální, 17.den po revizi mě doktor řekl dle UZ že ovuluji,snažit jsme se začali po 1.MS, teď čekám na 4.MS, ale nevěřím tomu, že by jsem byla těhu, tak nějak to trvá. Takže já radím zkoušet hned, ono ne všichni otěhotní po potratu hned, třeba já, To jsem si myslela že nevydržím čekat do 1.MS a naivně si myslela že po 1.MS už bude mimčo na cestě, bohužel :nevim: takže čekáme dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy333
18.11.09 12:01

Ahoj holky, taky jsem po potratu dneska presne tyden, ale bez revize. Miminko odeslo samo. Jsem strasne nedockava, a rikam si ze kdyz jsem nebyla na revizi a jestli prijde ovulace, tak to zkusime asi hned tento mesic. Fyzicky se citim uplne v poradku. Stejne neverim, ze se to podari hned prvni mesic, takze nebudu cekat ani na prvni ms.
Holky vsem vam drzim moc palce, at mate hodne sily, uz se netrapite a hlavne at se vam znovu zadari co nejdrive :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
86
18.11.09 20:35

No nejradši bych měla už menstruaci za sebou.Už jsou to 2 měsíce porevizi a pořád nic, taky se chci začít snažit už teď až to dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bambolina
20.11.09 13:17

tak ja vcera byla u doktora vysledky dobre a mela jsem pravdu uz jsem i ovulovala a to jsem teprve 4 tyden po zakroku tak pockam na menstruaci a pak asi zacnu zkouset.

• Citovat
  • Upravit
Lynda13
28.1.13 20:11

Jsem taky po potratu i po revizi, na fertility friend je mraky grafů s bazálními teplotami, je tam i kategorie první měsíc po potratu. Většina měla ovulaci, trochu zpožděnou a celá řada i ten první měsíc otěhotněla a donosila. Někdo jich pár vystavil i zde: křivky bazálních teplot po potratu
Dr. mi ale řekla, že jestli budeme riskovat a souložit dříve než máme, že pak nemám panikařit, jestli začnu krvácet.

• Citovat
  • Upravit
14
7.5.13 08:36

Ano, to je častý názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
13.10.16 16:30

Ahoj holky :mavam:

tohle je tématicky nejpodobnější diskuze, proto se ptám tady. Mám cca 7 týdnů po SP v 7tt, měsíčky už proběhli, nyní jsem 18 DC a docela dost mě bolí podbřišek na pravé straně - může to podle vás být ovulace? Já jinak mívám anovulační cykly (kromě toho, kdy jsem otěhotněla, to jsem jí měla kolem 20-23 DC - přesně jsem to neměřila), takže vůbec netuším, jestli by to mohlo být „ono“.. :nevim:

Při tom otěhotnění jsem ovulovala z levého vaječníku - takže kdyby ta bolest znamenala ovulaci, je to tak v pořádku? Nebo by vajíčko mělo jít zleva? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.10.16 17:29
@ivulka00 píše:
Ahoj holky :mavam:

tohle je tématicky nejpodobnější diskuze, proto se ptám tady. Mám cca 7 týdnů po SP v 7tt, měsíčky už proběhli, nyní jsem 18 DC a docela dost mě bolí podbřišek na pravé straně - může to podle vás být ovulace? Já jinak mívám anovulační cykly (kromě toho, kdy jsem otěhotněla, to jsem jí měla kolem 20-23 DC - přesně jsem to neměřila), takže vůbec netuším, jestli by to mohlo být „ono“.. :nevim:

Při tom otěhotnění jsem ovulovala z levého vaječníku - takže kdyby ta bolest znamenala ovulaci, je to tak v pořádku? Nebo by vajíčko mělo jít zleva? :think:

Ahoj podle mě to bude určitě ovulace.. Já taky měla první na pravé straně.. Pobolívalo to až do menstruace. Po potratu jsou prý ty ovu bolesti častý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
13.10.16 17:32

@Macamaca Moc děkuju za odpověď - já buďto ovulace vůbec neměla, nebo jsem je necítila, takže jsem z toho teďka takový vykulená :mrgreen: tedka jsem zkoušela ovulační test, ale ten je negativní, tak nevím - je možné, že by ještě „zpozitivněl“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.10.16 17:47
@ivulka00 píše:
@Macamaca Moc děkuju za odpověď - já buďto ovulace vůbec neměla, nebo jsem je necítila, takže jsem z toho teďka takový vykulená :mrgreen: tedka jsem zkoušela ovulační test, ale ten je negativní, tak nevím - je možné, že by ještě „zpozitivněl“? :)

Je to možný, třeba teprve přijde..
Já mám ovulaci pravidelně, ale nikdy jsem neměla bolesti, až teď po potratu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty