Krvácení po revizi – čistá krev 10 dní po zákroku

14434
24.10.09 11:19

krvácení po revizi

Ahojky

jsem dneska 10 dní po revizi.Krvácela jsem den revize a pak už jen špinění,na utz v pondělí dr. zjistil že děloha není stažená a mám v ní krev.Dostala jsem 2 injekce,v uterý jsem z té druhé krvácela.Ve čtvrtek na utz mi dr. řekla,že děloha už je dobrá a předešli jsme druhé revizi.Dodneška jsem už jen špinila a dneska zase krvácím čistou krev,celkem mě to vyděsilo,mám se nějak znepokojovat nebo to může být ještě ta krev z dělohy?Ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
24.10.09 12:37

Re: krvácení po revizi

Tracy píše:
Ahojkyjsem dneska 10 dní po revizi.Krvácela jsem den revize a pak už jen špinění,na utz v pondělí dr. zjistil že děloha není stažená a mám v ní krev.Dostala jsem 2 injekce,v uterý jsem z té druhé krvácela.Ve čtvrtek na utz mi dr. řekla,že děloha už je dobrá a předešli jsme druhé revizi.Dodneška jsem už jen špinila a dneska zase krvácím čistou krev,celkem mě to vyděsilo,mám se nějak znepokojovat nebo to může být ještě ta krev z dělohy?Ach jo… :(

Mně řekl doktor po revizi, že krvácet můžu 14 dní a špinit i dýl. Jak dlouho to přesně trvalo, si už nepamatuju, ale vím, že jsem krvácela několik dní docela dost (jako při MS). UZ mi dělali hned po revizi a pak jsem šla po týdnu na kontrolu ke svému gynekologovi, a ten mi UZ ani nedělal. Ale pokud máš pochybnosti, tak doktorovi zavolej a on už ti řekne, jestli je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
24.10.09 13:28

díky za odpověď,počkám do pondělka,pokud budu ještě krvácet tak tam raději zavolám.Snad je to ještě to normální čistění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.10.09 15:17

Já po revizi asi 4 dny ani nešpinila.Pak se spustila jasná krev a krvácela jsem asi týden,pak jsem další týden špinila.Měla jsem nějaké léky proti zánětu a dr říkal že krvácet mohu 14 dní,tak myslím že to je v pořádku,pokud tedy nekrvácíš nějak hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
24.10.09 16:00

aha tak že by ještě reakce z těch injekcí??No krvácím jako normální ms.Nejvíce krve je když se utírám po vyčůrání.Čistá vodová krev,žádné kousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
24.10.09 17:26

Tak právě jsem měla na vložce kusy sražené krve či jak to nazvat 8O Asi 5 cm dlouhé to bylo :? co to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
25.10.09 07:30

Tracy myslím, že to bude asi normální :( ..asi mě to za pár dnů taky čeká… je mi tak smutno zase… :cry: :cry: ..... chtěla bych aby utekl aspoň měsíc…přestalajsem se těšit na vánoce…je mi smutno ze všeho…už asi navždy budu nenávidět září říjen a květen..a ta otázka PROČ?? mě asi nikdy neopustí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
30.10.09 09:59

Tracy, může se odlupovat sliznice, já měla něco podobného, jenže mi vyvolávací injekce vůbec nepomohly … takže jsem tam tu sraženinu pořád měla a nevědělo se jestli znovu na zákrok nebo čekat, nakonec to nechali tak a představ si,že až po šesti měsících po revizi ze mě šly šílené kusy - šílené odlupování sliznice, mám dojem,že jsem se teprve tehdy pořádně pročistila, no a měsíc na to jsem otěhotněla … a to jsem taky po revizi trpěla záněty dělohy a brala navíc plno atb… bude to dobré, hlavně uhánět doktory, ptát se a nechávat se raději prohlížet … špinila jsem hodně dlouho kvůli tomu zbytku, cca měsíc … a to červenou krví …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
30.10.09 10:04

obláčku, taky jsem se pořád ptala proč zrovna já … :? když jsem pak koukla kolik nás je,tak jsem pochopila,že ty statistiky jsou pravdivé, že každé čtvrté těhu takhle končí … holt jsme si „vytáhly černého Petra“, opatruj se, za pár měsíců bude líp … to září je asi fakt zakleté, já to těhu zjistila loni taky v září …a v prosinci byla na zákroku :? Drž se a mysli na skvělého muže, kterého máš a který ti pomáhá nést to břímě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
30.10.09 10:06

jo a tracy, to z tebe šly pravděpodobně ty „zbytky“ a tělo si poradilo a dočistilo se tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
30.10.09 22:04

Sluni díky,jojo asi šly zbytky od té doby nic.Už ani nešpiním :) tak už je to asi dobrý :) Přeji ti pohodový zbytek těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.12.11 12:42

Revize

Kamča.dalmatinka píše:
Já po revizi asi 4 dny ani nešpinila.Pak se spustila jasná krev a krvácela jsem asi týden,pak jsem další týden špinila.Měla jsem nějaké léky proti zánětu a dr říkal že krvácet mohu 14 dní,tak myslím že to je v pořádku,pokud tedy nekrvácíš nějak hodně

Ahoj holky,vím,že je to už starší diskuze,ale možná mi někdo odpovíte.
Já jsem dnes šestý den po revizi.Doteď jsem skoro nekrvácela,jen občas jsem měla na toaltením papíře trošku krve,což prý bylo normální.Od včera od večera ale krvácím víc-také vždy když se vyčurám,nebo po stolici.Té krve už je ale víc a není už tak jasná,je tmavší.
Když jsem to volala doktorovi,tak řekl,že jestli to nekrvácí víc než normální mensez,tak můžu přijít na kontrolu až pozítří.Tak mě trošku uklidnil,i když pořád mám strach.
Já jsem totiž před revizí měla hcg 670,tím pádem na UTZ v děloze nic neviděli.I přesto mi ji vyčistili.Už včera jsem měla hcg jen 69,tak si říkám,že to kleslo hezky a snad už by to mimoděložní být nemuselo! I přesto se samozřejmě bojím.
Můj strejda je také gynekolog,tak jsem mu to samozřejmě volala a ten mi dokonce řekl,že když mi tak rychle kleslo hcg,tak to může být i normální menstruace.Ono by to tomu i odpovídalo,trošku mě pobolívá v podbřišku,jako bych to měla dostat.Máte s tím některá zkušenost?
Předem moc děkuju za jakýkoliv názor a radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.12.11 17:54
luci88 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já po revizi asi 4 dny ani nešpinila.Pak se spustila jasná krev a krvácela jsem asi týden,pak jsem další týden špinila.Měla jsem nějaké léky proti zánětu a dr říkal že krvácet mohu 14 dní,tak myslím že to je v pořádku,pokud tedy nekrvácíš nějak hodně
Ahoj holky,vím,že je to už starší diskuze,ale možná mi někdo odpovíte.
Já jsem dnes šestý den po revizi.Doteď jsem skoro nekrvácela,jen občas jsem měla na toaltením papíře trošku krve,což prý bylo normální.Od včera od večera ale krvácím víc-také vždy když se vyčurám,nebo po stolici.Té krve už je ale víc a není už tak jasná,je tmavší.
Když jsem to volala doktorovi,tak řekl,že jestli to nekrvácí víc než normální mensez,tak můžu přijít na kontrolu až pozítří.Tak mě trošku uklidnil,i když pořád mám strach.
Já jsem totiž před revizí měla hcg 670,tím pádem na UTZ v děloze nic neviděli.I přesto mi ji vyčistili.Už včera jsem měla hcg jen 69,tak si říkám,že to kleslo hezky a snad už by to mimoděložní být nemuselo! I přesto se samozřejmě bojím.
Můj strejda je také gynekolog,tak jsem mu to samozřejmě volala a ten mi dokonce řekl,že když mi tak rychle kleslo hcg,tak to může být i normální menstruace.Ono by to tomu i odpovídalo,trošku mě pobolívá v podbřišku,jako bych to měla dostat.Máte s tím některá zkušenost?
Předem moc děkuju za jakýkoliv názor a radu.

ahoj Luci,tak vidim,ze mas porad trapeni,uz ti rekli dalsi vysledky krve?

jinak ja jsem si myslela,ze po revizi je klasicke 6nedeli,ale to si myslim,to nevim…a co ti rekl dr jak muzes dlouho krvacet??

drz se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.12.11 08:57

No ty nejnovější výsledky jsou těch hcg 69 (to jsem měla v pondělí),což už mi přijde celkem hezky nízké. Na další krev jdu zítra.
Ode dneška od rána mám bolesti přesně jako před menstruací-pobolívá mě v podbřišku (na obou stranách) a jakoby u ledvin. Myslím, že tak na 90 %to opravdu dostávám, protože to tak prostě i cítím! Jen doufám,že to tedy vydrží do zítřejší kontroly a bude to skutečně menstruace.
Jinak o krvácení mi žádný doktor nic neříkal, prý jen když to nebude silnější než mensez, tak je to vpořádku.
Já se jen modlím, aby už to nemohlo být to mimoděložní. Ale podle toho hcg, které takhle rychle kleslo snad ne…A zítra taky už bude histologie, tak ta taky poví snad víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
22.12.11 09:44
luci88 píše:
No ty nejnovější výsledky jsou těch hcg 69 (to jsem měla v pondělí),což už mi přijde celkem hezky nízké. Na další krev jdu zítra.
Ode dneška od rána mám bolesti přesně jako před menstruací-pobolívá mě v podbřišku (na obou stranách) a jakoby u ledvin. Myslím, že tak na 90 %to opravdu dostávám, protože to tak prostě i cítím! Jen doufám,že to tedy vydrží do zítřejší kontroly a bude to skutečně menstruace.
Jinak o krvácení mi žádný doktor nic neříkal, prý jen když to nebude silnější než mensez, tak je to vpořádku.
Já se jen modlím, aby už to nemohlo být to mimoděložní. Ale podle toho hcg, které takhle rychle kleslo snad ne…A zítra taky už bude histologie, tak ta taky poví snad víc.

LUci-tak ja myslim,ze kdyz to hcg klesa,ze to to mimodelozni snad nebude.jak dopadla ta histologie?a co ti doporucili,kdy se muzes snazit znovu?
pa.a hezke vanoce i pres to vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty