Ovulace v 16 letech?

Anonymní
22.4.24 20:33

ovulace v 16 letech?

Čauky holky, za tu dobu, co už mám menstruaci, tak už jsem asi vypozorovala i kdy mam ovulaci. Vždycky když nemam menstruaci, tak mam ten klasicky vytok, ale kolem 14.-15.dne cyklu mám toho vytoku fakt hodně a celkem mě to otravuje, vzdycky mam uplme plne kalhotky toho vytoku i mě nekdy boli podbrisek, ze se nemuzu skoro hnout.
Ten vytok mam kazdy den ale jen trichu ze ani nevim o nem, ale uprostred cyklu ho mam fakt hodne. Menstruaci dostavam po 27-30dnech.Zase jsem i nekde slysela ze jsou v puberte anovulacni cykly, takze mi je trochu divne, ze bych mela ovulaci.
Takze to by znamenalo, ze muzu otehotnet. Protoze kdyz holka nema ovulaci, tak nemuze byt tehotna.
Takze ovulace to asi je, co?
Poznate vy ovulaci nebo oni ani nevite?

PS je to asi hloupy dotaz, ale je mi teprve 16 a tohle jsem u sebe zacala pozorovat v posledni dobe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21810
22.4.24 20:37
@Anonymní píše: Více

A ty jsi nikdy neslyšela o náctiletých matkách, holkách, co měly dítě v patnácti? Samozřejmě, že můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35727
22.4.24 20:38

Na výtok použij vložku. A ano můžeš otěhotnět. Takže při sexu používej vždy ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
22.4.24 20:39

Můžou se vyskytnout anovulační cykly, ale neznamená to, že jsou pořád. V 16 samozřejmě otěhotnět můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.4.24 20:50

Otěhotnět můžeš i dřív jak v 16, ovulaci v tehle době má každá :nevim: někdo ji pozná, někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.4.24 21:12

Ahoj, vůbec, prosím tě, nespoléhej na to, že na sobě ovulaci poznáš nebo na to, že máš nějaký anovulační cykly. Při sexu se chraň a na výtoky si poříď intimky, popř. slabé vložky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
22.4.24 21:41

Od doby, co máš ms,.můžeš být těhotná..
Ovulaci 100% máš a pokud tě obtěžuje, vem si intimku. A při sexu se chraň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
23.4.24 09:39

Bílkový výtok v době ovulace je zcela normální. Holt to k tomu patří, i když to může být občas otravné. To že se občas vyskytne anovulační cyklus neznamená, že v pubertě k ovulaci nedochází. Otěhotnět můžeš od doby co jsi dostala první MS, takže pokud jsi sexuálně aktivní, dbej na důslednou ochranu.
Výtok řeš intimkami, však proto se to vyrábí a prodává. Pokud výtok nezapáchá, dole tě nic nesvědí, tak je to naprosto vpořádku. Pokud je ale výtok silně zapáchající, byl by to důvod k návštěvě gynekologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí