Klacid na problémy se spodkem

54
22.4.24 11:46

Klacid na problémy se "spodkem"

Ahoj,
Cca tři týdny zpět jsem měla zánět močáku a dostala jsem ATB. Bohužel se mi to minulý týden vrátilo, po dnešní návštěvě jsem dostala další (s tím že doktorka mi řekla, že to tentokrát močák není, ale co přesně, to neřekla). Dostala jsem ještě macmiror mast a vaginální tobolky. Ale pátrala jsem na google po tom Klacidu, co jsem dostala a všimla si, že se používá převážně na angínu?
Máte některá zkušenost, že to pomohlo i na zánět tam dole? Doktorka už měla před obědem, tak byla celkem ve spěchu…
Jinak co se mi příznaky vrátili, prolivala jsem se URL čajem, hodně pila, používala lichořeřišnici a blokurimu. Den to vypadalo dobře, o víkendu došlo ke zhoršení. Tak jsem dnes raději navštívila Dr. Ale ty ATB mně vcelku překvapila… Tak jen, jestli je někdo z vás na tyto problémy měl a pomohly?
Předem děkuji za odpovědi

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1858
22.4.24 14:48

Doporucuju pro příště CANEPHRON. Jakmile ucitis pálení, tak hned si vzít. Do 2 dnů mám vždy klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
22.4.24 14:53

To se spletla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.4.24 15:04

@ALIPELI je na předpis? Pomohl by mi i teď?
Jinak koukám že jsi hlasovala „ano“, takže jsi měla tyhle ATB na takové potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.4.24 15:07
@Okta píše: Více

Vůbec nevím. Tam se pacientky točí jak na běžícím pásu, mám pocit, že se na jednotlivé pacientky nemůže ani pořádně soustredit. Těžko říct, nechci soudit…
Mám bolesti při konci močení a vlastně ráno mě bolí celý spodek, pak je to přes den už lepší. A napsala mi vaginální tobolky. Tak nevím jestli mi celkově taková léčba pomůže. Snad ano, už je to nepříjemné… Domácí léčba bohužel nepomohla, chtěla jsem se ATB vyhnout, teď ani nevím, zda jsou vhodná vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
22.4.24 15:11

Dělala stěr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.4.24 15:19

@Okta při tom prvním zánětu, dnes ne. Minule jsem dávala i moč a braly mi krev, dnes akorát koukala zrcátkem a sonem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.4.24 15:22
@Ryuu píše: Více

Je volně dostupný a zkusit to můžeš. Je ale otázka, čeho máš zanet. Je to na močové cesty.
ATBs se na tohle dává běžně, někdy se ale musí změnit, že nefungovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.4.24 16:09
@ALIPELI píše: Více

Jo to je jasné, spíš mne překvapilo že jsem zrovna tyto ATB našla převážně ve spojitosti s angínou, tak jsem z toho zaskočená, ale snad pomohou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
27.4.24 07:37

Měla jsem je na gyn. zánět, měla jsem nějakého streptokoka a další bakterie. Ale začaly mi po nich zas kvasinky, tak jsem pak léčila je - clotrimazol, rosalgin, probiotika. Léčba trvala asi měsíc plus minus se vším všudy, ale zabralo to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.4.24 07:48

@Brbra no to je perfektní :lol: u mně to nakonec vypadá, že zabraly, i když to bylo pomaleji jak u těch prvních, beru už od prvního „kola“ vyloženě ženské probiotika, sestra mi při Klacidu doporučila brát dvojitou dávku, tak snad zas brzy nepoletím pro něco dalšího :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
27.4.24 08:08

@Ryuu Já brala přímo vaginální zaváděcí - Gynocaps a ty mi pomohly moc :) Držím palce ať jsi brzo úplně fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí