Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakládám jako nové téma, protože ta starší už jsou strašně obsáhlá.
Chci s Vámi sdílet moji zkušenost, protože sama jsem bláznivka zvědavá a pořád jsem hledala obrázky testů a testovala, tak třeba to někomu pomůže.
Takže aktuálně vyzkoušeno.
V momentě, kdy byla na OT stejná testovací jako kontrolní - TT 2. čárka byla lehounce viditelná JEN při prosvícení - a 3 dny beze změny.
29.1. (+- 15 DPO), na OT testovací výraznější, než kontrolní a na TT už podle mě celkem pěkná čárka, podle manžela tam nic nebylo.
Dál jsem testovala TT až za 5 dnů, kde už je pěkná i manžel ji vidí
- OT testovací mnooohem výraznější než kontrolní.
Testy jsou LIVSANE ovulační, a INTIMED těhotenský.
Všem, kdo si přejí miminko držím palce, papa
![]()
Výrobce testů z tebe musí mít radost
takový věrný zákazník
to si pan majitel poletí v létě na pěknou dovolenou ![]()
@JiříkMazlík ano, to je opravdu velmi vtipné, tak ať za těch 260 Kč klidně letí
. Mě to přišlo zajímavé téma a chtěla jsem to vyzkoušet sama. Holky se na to často ptají, mě to taky zajímalo, každá chce vědět co nejdříve.
Kéž by tě jednou touha po vlastním dítěti stála taky jen pár stovek…
@smounilka
Ja ti dekuji. Zrovna zkousim jestli ovu ukazi tehu driv.
Jsem zatim teda pred testovanim TT. Ovu sili. Tak uvidime
![]()
Ale kazdopadne ti dekuji. Ze mala nadeje tady je
![]()
Ahojte holky,
Myslíte, ze by mohlo jít o tehotenstvi? Je to ovulacni test, dneska jsem 24DC, ms by měla přijít za 3 dny, ovulace už určitě proběhla a o druhou se nejedna.
Díky
@Anonymní píše:
Ahojte holky,
Myslíte, ze by mohlo jít o tehotenstvi? Je to ovulacni test, dneska jsem 24DC, ms by měla přijít za 3 dny, ovulace už určitě proběhla a o druhou se nejedna.
Díky
Možná jo, možná ne 😀
Nechápu smysl dotazu, vlastně nechápu ani smysl proč testovat těhotenství ovulacnim testem.
@Bellamia a já nechapu proč reagujes, když nemáš porozumění…
Nejsem první ani poslední, kdo zkouší ovu test na detekci tehotenstvi..
@Anonymní píše:
@Bellamia a já nechapu proč reagujes, když nemáš porozumění…
Nejsem první ani poslední, kdo zkouší ovu test na detekci tehotenstvi..
No právě. Takže kdyby sis přečetla všech x diskusí, tak by ses dozvěděla, že je to 50 na 50. Někdo má pozitivní test před těhotenstvím, někdo ne. A zakládat zbytečně dotaz, když ti to stejně nikdo neřekne? Počkej do termínu MS a pak testuj těhotenským. Hodně štěstí.