Otěhotnění po potratu a po HA

8
2.2.23 12:29

otěhotnění po potratu a po HA

Ahoj holky, chci se Vás zeptat bohužel jsem neplánovaně otěhotněla a kvůli špatně finanční situaci jsem nucena jít na potrat. Potrat budu dělat formou potratových pilulek. Hned po potratu si chci nechat od mé dr. předepsal HA. Já bych miminko chtěla ale třeba až za 2 roky kdy se situaci trošku zlepší. Ale bojím se, že už bych pak nemohla otěhotnět nebo s tím měla velké problémy. Proto se chci zeptat zda s tím máte taky nějaká zkušenosti a zda je třeba šance, že bych mohla znovu bez problému otěhotnět. Děkuji☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36171
2.2.23 12:32
@zuzanka54 píše:
Ahoj holky, chci se Vás zeptat bohužel jsem neplánovaně otěhotněla a kvůli špatně finanční situaci jsem nucena jít na potrat. Potrat budu dělat formou potratových pilulek. Hned po potratu si chci nechat od mé dr. předepsal HA. Já bych miminko chtěla ale třeba až za 2 roky kdy se situaci trošku zlepší. Ale bojím se, že už bych pak nemohla otěhotnět nebo s tím měla velké problémy. Proto se chci zeptat zda s tím máte taky nějaká zkušenosti a zda je třeba šance, že bych mohla znovu bez problému otěhotnět. Děkuji☺️

To ti nikdo neřekne jak to bude u tebe. Pilulka by měla být šetrnější než zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.2.23 12:38

Tak jde o náhodu, těch případů, co po potratu už nemůžou otěhotnět, je málo. Ale na 100% ti nikdo nic nezaručí. Ale pilulka je šetrnější, pokud fakt všechno odejde s ní a nebude třeba výškrab, tak je minimální šance, ze bys pak nemohla mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
4.2.23 12:48

Naštěstí nejsme v Polsku, takže jsou u nás dostupné bezpečné metody interrupce a neplodnosti se nemusíš bát. Potraty běžně je používají jak vdané matky několika dětí, tak mladá děvčata a zvládneš to i Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.23 12:19

Já byla před 5 lety na ukončení těhotenství, dodnes toho lituji, ale zpět to vzít nemůžu.
V současné době mám za sebou dva samovolné potraty a nedaří se. Dítě si přejeme.

Znám případ, kdy byla slečna na ukončení těhotenství a dnes má zdravé dítě.

Každá jsme jiná.
Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital