Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemá prosím někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Je to tedy novinka a docela se mi zamlouvá. Přemýšlím jestli pořídit valco snap 4 nebo tento oyster?
@Renitko Šla bych do Oystera, už jen proto, že Valco má každý ![]()
No přemýšlím nad d tím zase takovej rozdíl krom trochu váhy a tedy nosnosti v tom nevidím. Ale malej nemá ve 20 měsících ještě ani 12 kg tak snad ta nosnost nebude problém.
@Renitko Pořídila jste ho? Také teď po něm koukám a recenze ještě žádné nejsou…
Nepořídila, videla jsem ho a zdála se mi moc vysoko rukojet pro rodiče, nevím no, koupili jsme nakonec jako druhý kočár převážně na cestování do auta valco snap 4 a spokojenost.
Já také chtěla Valco snap 4 sport, ale pak jsem narazila na toto a to se mi líbilo víc a ještě ke všemu s tím nejezdí úplně každý. Rukojeť si u kočárku obecně nastavuju spíš výš, tak to by mi vadit nemuselo. Kolik měříš, můžu se zeptat?
No já jsem z valcem spokojená- ale máme ho jen jako cestovní kočárek který zůstává v autě do obchodů do zoo a tak jinak převážně jezdím s kočárkem hartan topline S ten je náš hlavní. Jinak mám 169cm ![]()
Já mám jako hlavní Patron Terix a je bezva. Do auta má superskladný podvozek (snad nejskladnější z normálních kočárů), ale korbu musím dávat na sedačku. Tak bych právě chtěla kočár do auta.
Dnes sem studovala tento kocarek nazivo, dost o nem uvazujeme
muzeme ho koupit s 10% skevou ![]()
@Davima zdravím! Prosím, mohu se zeptat, zda jste kočárek pořídila? Pokud ano, jste spokojená? díky:)
@Davima jak jste spokojeni sy cybexem priam, libi se mne, ale potrebuju kocar aspon trochu do terenu. A sklada se v jeden kus nebo na dva. Da se dat do lehu?