Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat stávajících pojištěnců, na co využívají Vitakartu u sebe a u dětí a jestli se dají využít i kupony? Kolik tak dostanete celkem na dítě? používáte aplikaci k zasílání účtenek k proplacení? Děkuji za všechny reakce. Chystáme se, že bychom přestoupili k této pojišťovně.
Dobrý den, začala jsem využívat až v těhotenství. Proplacení účtenek vyřešíte online buď vyfotite účet anebo treba i pošlete fakturu jako pdf. Teď nechci lhat ale cca 2 - 3 tydny než zhodnotí zda máte nárok na proplacení. Přikládám fotografie, za co člověk může dostat body, jaké jsou kupony.
Jo, využívám, většinou si nechám proplatit nějaké očkování nebo kontaktní čočky nebo tak, nahraju do systému účtenku, za pár dní přijde schválení a pak pošlou peníze na účet. Nejsou to teda žádné horentní částky, spíš drobnosti.
Nejvíc jsem začala využívat v těhotenství, kdy třeba proplatí i dvakrát tolik, než máte kreditů. Kupovala jsem z nich předporodní kurzy, odsávačku mléka, vitamíny pro těhotné.. teď tam jsou do konce března kupony na dentální hygienu a také vitamíny do 500Kč, takže jsem si už včera žádala na proplacení.. za mě teda super, už jsem díky nim dost ušetřila