OZP vitakarta a kupony

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.3.20 14:28

OZP vitakarta a kupony

Ahoj, chtěla bych se zeptat stávajících pojištěnců, na co využívají Vitakartu u sebe a u dětí a jestli se dají využít i kupony? Kolik tak dostanete celkem na dítě? používáte aplikaci k zasílání účtenek k proplacení? Děkuji za všechny reakce. Chystáme se, že bychom přestoupili k této pojišťovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
17.3.20 14:47

Dobrý den, začala jsem využívat až v těhotenství. Proplacení účtenek vyřešíte online buď vyfotite účet anebo treba i pošlete fakturu jako pdf. Teď nechci lhat ale cca 2 - 3 tydny než zhodnotí zda máte nárok na proplacení. Přikládám fotografie, za co člověk může dostat body, jaké jsou kupony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
17.3.20 15:21

Jo, využívám, většinou si nechám proplatit nějaké očkování nebo kontaktní čočky nebo tak, nahraju do systému účtenku, za pár dní přijde schválení a pak pošlou peníze na účet. Nejsou to teda žádné horentní částky, spíš drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
17.3.20 15:26

Nejvíc jsem začala využívat v těhotenství, kdy třeba proplatí i dvakrát tolik, než máte kreditů. Kupovala jsem z nich předporodní kurzy, odsávačku mléka, vitamíny pro těhotné.. teď tam jsou do konce března kupony na dentální hygienu a také vitamíny do 500Kč, takže jsem si už včera žádala na proplacení.. za mě teda super, už jsem díky nim dost ušetřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty