Pád a rána do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
17.9.22 15:24

Pád a rána do hlavy

Ahoj, píšu sem poprvé a asi potřebuju hlavně uklidnit. Jsme se synem (4,5 r) na dovolené v zahraničí a dnes kolem 3 ráno spadl z postele a udeřil se do zadní části hlavy. Okamžitě do pár sekund tam měl velkou bouli a hodně brečel. Hned jsem to zchladila. Do půl hodiny usnul, celý zbytek noci jsem ho hlídala. Žádné jiné příznaky nemá. Zornice normální, bolí ho jen ta boule při dotyku. Nezvrací, jí normálně. Už je to skoro 13 hodin. Myslite, že se můžu trochu uklidnit? Jsem tu bez manžela, tak jsem vynervovana asi víc než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
17.9.22 15:48

Byla bych v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.9.22 15:54

@JancaS84 díky za reakci, jak se ta doba bude prodlužovat, tak budu snad čím dál klidnější. I když vím, že se to asi nemusí projevit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16363
17.9.22 16:05

To bude dobry, nejspis uz by zvracel. Nicmene dnes se nevyspis, jeste den a pul bys mela zornice a stav vedomi kontrolovat. Kdyz ma velkou bouli, nevykaslala bych se na to a sledovala ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
17.9.22 16:21

Myslím že příznaky už by se projevily..bude to dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.9.22 17:14

@tulipán určitě se na to nevykašlu, mám ho budit třeba po 3 hodinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16363
17.9.22 21:09

@Verych ted si nevzpomenu, jestli po dvou nebo třech hodinách. Zdejší uživatelka měla povídání na profilu Pudloslava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.9.22 09:39

Díky, koukala jsem na ten profil a je to moc pěkně napsané. Jinak noc byla dobrá, probudit jsem ho moc nemohla, asi spal tvrdě. Ale ráno se zase chová normálně, tak doufám, že už to bude ok. Je to teď 31 hodin od pádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí