Padání vlasů u mužů

3383
16.3.15 10:09

padání vlasů u mužů

Ahoj holky, přítel si stěžuje na vypadávání vlasů. Už dlouho mu padají a zatím nic nezabralo, co se týče různých drahých šampónů. Na krevních testech byl, ale nic tam nenašli. Zkoušel brát i různé vytamíny a taky bez výsledku. Z jeho rodiny nikdo neplešatí. NA netu jsem vyčetla homeopatika PHOSPHORICUM ACIDUM v různém poměru ředění. Nemáte někdo s nima zkušenosti? Budu moc ráda když napíšete, co Vašim můžům pomohlo. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
16.3.15 10:09

Ještě doplním je mu 29let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
16.3.15 10:22

@LLenule111 někdo má prostě hodně testosteronu a vlasy mu vypadají…nic s tím nenadělá, prášky, šampony, nic nepomůže…prostě se s tím smířit nebo časem investovat do vlasových štěpů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.3.15 11:31

Manželovi je 30 a taky je z jeho padání vlasů neštastný :nevim: Ale jak píše @Meluzinecka nepomůže nic musí se s tím smířit. No a co týče transplantace tak na tu teda nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
16.3.15 12:29

@LLenule111
Phosphoricum acidum mu NEDÁVEJ! Homeopatika se nemohou brát podle toho, že „jedné pani z Internetu pomohl lék XY“. Zrovna Phosph-ac je zjednodušeně na vypadávání vlasů ze smutku, po nějakém psychickém šoku, úmrtí a tak. To u tvého chlapa asi není ten případ ;)

Padání vlasů se běžně řeší u žen, např. po porodu k tomu může dojít.
U 29letého muže bych to řešila taky, jsou léky, které je předčasná plešatost (řídnutí vlasů) charakteristická.

Můžu ti dát kontakt na kolegu z vaší oblasti. Ale je to homeopat-NElékař a zrovna u vás nelékaře praktikující homeopatii pronásledují (MUDr. prý může dělat homeopatii, i když o ní nic neví, nelékař prý nesmí, i když má vzdělání v oboru homeopatie :mrgreen: ), tak případně do SZ.

EDIT:
PS: Kde jsi to vlastně o tom Phosphoric acidu četla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
16.3.15 13:27

Četla jsem o tom na internetu na stránkách homeopatie a tam psali ze phosphoric má dobré účinky na padání vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
16.3.15 14:20
@LLenule111 píše: Četla jsem o tom na internetu na stránkách homeopatie a tam psali ze phosphoric má dobré účinky na padání vlasů.

Ano, POKUD souhlasí ostatní charakteristiky léku.
Pokud nesouhlasí, pak může Phosphoric acid vypadávání i zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
16.3.15 15:34

Snad homeopatika jsou neškodná a nemůžou ublížit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
16.3.15 16:08
@LLenule111 píše:
Snad homeopatika jsou neškodná a nemůžou ublížit ne?
Říkají v reklamě.

Vem si, že homeopatie dokáže vyléčit třeba deprese, angínu, neplodnost, vývojové opoždění, epilepsii, padání vlasů a plno dalších problémů. Má tedy poměrně velkou sílu.
Pokud má takovou sílu, tak to také znamená, že když se použije špatně, může ublížit. Jakákoliv léčebná metoda použitá špatně může ublížit, i bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leona.Mirkova
25.9.19 15:00

Homeopatika jsou neškodná, protože naprostonic neobsahují, tudíž ani neúčinkují..nechápu jak tomu ještě někdo může věřit. Co se týče vypadávání vlasů, tak jsem manželovi pořídila provexin, což už je zdravotnický prostředek a musím zaklepat, že ač jsem to nečekala, tak zhruba po půl roce mu začaly vlasy znova růst, takže mám radost za něj, protože bylo vidět, že kvůli tomu není psychicky úplně v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Darija06
26.9.19 22:19

@Leona.Mirkova Takže je to na předpis nebo volně dostupné? Je to vyloženě jenom přípravek pro muže nebo je vhodný i pro ženy? Mám totiž místy hodně prořídlá místa a přijde mi, že vlasy vůbec nedorůstají tak bych taky něco chtěla vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
21593
26.9.19 22:32

Padani vlasu u muzu nezousobuje vysoky testosteron, nybrz citlivost na nej. Pokozka na hlave se diky vlivu testosteronu malo prokrvuje, korinky vlasu nejsou vyzivovane, postupne stagnuji a umiraji.

Vitamny a pod muze zkusit, v nejaky zazracny ucinek bych nespolehala. Je zapotrebi zvysit prokrveni skalpu. Na toto se jako jediny klinicky overeny lek prokazal „regain for men“. Puvodne se ucina latka v tomto leku pouzivala na nejake kardiovascularni onemocneni a jako vedlejsi ucinek pozorovali pacienti, ze jim rostou po nem vice vlasy.

Regain se aplikuje lokalne na hlavu je ho treba teda uzivat dlouhodobe… bohuzel a neni to levne, ale TOHLE ZARUCENE A PROKAZATELNE FUNGUJE. Ucinna latka zvysuje prokrveni kuze a tim zasobuje korinky vlasu zivinami. I korinky, ktere hybernujou se zase probudi. Vedlejsi ucinek je udajne svedici pokozka a vice mastici se vlasy. Ale s tim se da zit.

EDIT: co jsem tak cetla, muze taky prvni 2 mesice paradoxne zpusobit vypadavani vlasu, nez se situace stabilizuje. Hodne vlasovych korinku totiz vyuzije vyssi zasobovanost zivinami, aby odhodili stary vlas a zapocali novy cyklus. A ten zacina vzdy tim, ze vlas vypadne a folikl par tydnu odpociva. Proto to pocatecni padani vlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StrakovaStana
29.9.19 13:34

Dívala jsem se na stránky a píší tam, že je to vhodné i pro ženy např. během či po menopauze, kdy se splaší hormony takže bych to asi zkusila.

• Citovat
  • Upravit
Darija06
1.10.19 09:52

@StrakovaStana O tom čtu poprvé.. Mají ho aji v lékárně že bych se tam na něj poptala??

• Citovat
  • Upravit
6.11.19 17:05

Nedávno jsem někde četla, že za to může i stres a špinavé ovzduší. Zajímalo by mě co je na tom pravdy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová