Pálení a mravenčení chodidel

Anonymní
17.3.24 04:01

Pálení a mravenčení chodidel

Dobrý den, už asi třetí měsíc mám s přestávkami pálení, mravenčení až svědění chodidel. Nejvíce to pociťuji v noci nebo když usínám. Začala jsem nosit na noc jen jeden druh ponožek a na pár týdnů se nepříjemné pocity uklidnily. Bohužel nevím jak je to možné, ale začalo mě v těchto ponožkách vadit usínat. Zjistila jsem, že mají nejspíše trochu těsný lem, protože po sundání jsem měla vidět otlak. Je mi ale divný, že to nezačalo už dřív. Zkusila jsem si vzít takové ty plyšové na noc, které mají volný lem a začalo mi najednou to nepříjemné pálení a mravenčení. Jen tak z ničeho nic. Nevíte, co by to mohlo způsobovat? Jinak chodidla nemám nijak zarudlá. Vypadají normálně. Neporadíte mi, jaký typ ponožek by byl vhodný na noc? Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
17.3.24 09:38

Já bych ti spíš poradila vyšetření u neurologa. Tohle ponožkama nebude.

• Citovat
  • Upravit
10726
17.3.24 10:40

Taky si myslim, to chce neurologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.11.25 21:20

Ahoj, už jsi přišla od čeho máš to brnění a pálení nohou? Mám něco podobného už druhým rokem a ty problémy se pořád zvětšují a žádný lékař ještě na nic nepřišel díky za info Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.25 14:24

Ahoj,
Tyto problémy a bolesti mám již 2 roky. Žádné léky nezabírají a lékaři to neřeší
Jestli má někdo, jak si od bolesti ulevit, prosím o radu
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí