Pálení chodidel

99
26.5.12 19:46

pálení chodidel

Pálí mě chodidla, nevíte co to může být? Nikdy se mi to nestalo… Nejsou horké, ale mám pocit jakoby mě pálily… :nevim: Začínající plíseň? Fakt nevím, neměla jste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
26.5.12 19:52

pot? presusena kuze? umit, otrit a namazat.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
26.5.12 20:13

Já bych řekla, že to bude plíseň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
26.5.12 20:22

@Ladikacka
Já jsem kdesi kdysi četla, že je to spojený s nedostatkem vit B., ale nevím už kterýho… Mamce pálily nohy v noci, pomohlo doplnit B komplex a konečně klidně spí :)
No ale nikde to už nemůžu najít, asi jsme to měli v nějakých školních materiálech… Tak bych si zkusila nohy pořádně na noc namazat, dát si teplý ponožky a když to bude pokračovat, tak bych šla na kožní. Případně ten Bkomplex, tím bys neměla nic zkazit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.5.12 20:44

polyneuropatie ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evkaxxx
26.5.12 21:22

Pálí mě nejen chodidla - pokud mám vyšušenou kůže.
Letos si musím chodidla mazat i několikrát za den - když použiji sandály na boso.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
14.6.13 07:51

Manžel si delší dobu ztěžuje na pálení chodidel, myslela jsem, že je to třeba jeho váhou, není žádnej drobeček, ale před dvanácti lety měl těžkou havárku, kde částečně ochrnul na levou část těla, kulhá a v levé ruce nemá cit, i když s ní normálně pohybuje říká že v ní má pořád mravence může to mít nějakou spojitost s porušenýma nervama?

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
14.6.13 07:55

Zrovna včera si an to stěžovala mamka, ale ta má zborcenou klenbu na obou chodidlech. Doktor jí napsal doporučení na různá vyšetření, aby se vyloučil zánět. Taky prý odběry na cholesterol, cukr atd…

• Citovat
  • Upravit
rozmary
14.6.13 08:00
@patlamatlaxy píše:
Zrovna včera si an to stěžovala mamka, ale ta má zborcenou klenbu na obou chodidlech. Doktor jí napsal doporučení na různá vyšetření, aby se vyloučil zánět. Taky prý odběry na cholesterol, cukr atd…

Je dárce krve, před týdnem byl, myslím, že tam by mu zjistili cukr, nebo cholesterol :nevim: nevím na co všechno je ten kontrolní odběr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.22 03:41

Ahoj, už pár týdnů se mi stává, že mě pálí/rozlévá se mi pocit tepla u nohou…nárty, chodidla. Začala jsem pár měsíců zpět chodit na dlouhé procházky, což jsem dřív nedělala, byla jsem lenoch. :mrgreen: Ale teď už nechodím tak často, dávám si klid a stejně se mi to děje.

co jsem se tak dívala na různé příčiny na netu, tak: Cukr ok, plíseň si nemyslím, že mám (nohy vypadají normálně, bez známek nějaké infekce, šoupání kůže apod.), štítnou žlázu (hypotyreoza) mám zaléčenou a hodnoty jsou v normě. Železo mám v pohodě..četla jsem ještě o neuropatii, ale na to si přijdu mladá (30). Nemůže to být tím, že jsem začla pravidelně chodit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí