Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám nepříjemný dotaz. Včera mě začalo pálit tam dole, a svědit. Měla jsme sex s přítelem, a bylo to hrozny, hrozne nepříjemný, sex i bolel. A pak mi to otekla, nemohla jsme skoro ani sedět. Takové nepříjemné i při čurani. Ve středu mám dostat menstruaci, a na gynekologii jsme objednána až 8.cervence. Poradíte mi někdo co s tím? Zda to je kvasinkova infekce? :/ Děkuji moc! A po připadne jak bych se tomu mohla vyvarovat, nějaké vitaminy, nebo něco.
Viděla bych to na kvasinky, přesně to co popisuješ se mi stalo, jak jsem dobrala ATB…ikdy jsem to neměla a tohle mě naprosto vyděsilo.
Zajeď do lekarny a kup si canesteen krém a čípky do pinduly a bude ti fajn. Ta úúleva je božská mana
Nějaká mykóza prostě si kup canesten a budeš mít pokoj kdyby ne tak na gyndu
Mykoza..zrovna nedávno jsem se jí zbavila..Candibene čípky a Clotrimazol mast..po 5 dnech bylo po problému úplně
Tak jsem si koupila jenamazol, budu mazat, a ještě Candi Stop 60 tablet, jako prevenci.. A kdyby to nezabíralo tak ta gynda..
Díky)
Hajzlové
takže je lepší tam nechodit, a poradit se s Vámi. ;D asi mi napíšou to samé jako jste mi poradila Vy
tak uvidíme. Snad to zabere ![]()
Ještě něco mimo, když mám tablety Candibene a píši tam ze léčba nesmí byt přerušena, aby byla ukončena před začátkem menstruace, a já to budu léčit az po menstruaci, bude to vadit? Teď mám menstruaci, tak chci tablety zavádět az po.