Pálení, otok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
22.6.14 15:46

Pálení, otok

Zdravím, mám nepříjemný dotaz. Včera mě začalo pálit tam dole, a svědit. Měla jsme sex s přítelem, a bylo to hrozny, hrozne nepříjemný, sex i bolel. A pak mi to otekla, nemohla jsme skoro ani sedět. Takové nepříjemné i při čurani. Ve středu mám dostat menstruaci, a na gynekologii jsme objednána až 8.cervence. Poradíte mi někdo co s tím? Zda to je kvasinkova infekce? :/ Děkuji moc! A po připadne jak bych se tomu mohla vyvarovat, nějaké vitaminy, nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.6.14 15:50

@Elongi dojít si na gyndu hned v pondělí :nevim: co jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
22.6.14 16:15

Viděla bych to na kvasinky, přesně to co popisuješ se mi stalo, jak jsem dobrala ATB…ikdy jsem to neměla a tohle mě naprosto vyděsilo.
Zajeď do lekarny a kup si canesteen krém a čípky do pinduly a bude ti fajn. Ta úúleva je božská mana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
22.6.14 17:44

Nějaká mykóza prostě si kup canesten a budeš mít pokoj kdyby ne tak na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
22.6.14 18:44

Mykoza..zrovna nedávno jsem se jí zbavila..Candibene čípky a Clotrimazol mast..po 5 dnech bylo po problému úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.6.14 20:43

Tak jsem si koupila jenamazol, budu mazat, a ještě Candi Stop 60 tablet, jako prevenci.. A kdyby to nezabíralo tak ta gynda.. :) Díky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
22.6.14 20:46

@Elongi Oni ti na gyndě beztak dají čípky a mast :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.6.14 20:53

Hajzlové :D takže je lepší tam nechodit, a poradit se s Vámi. ;D asi mi napíšou to samé jako jste mi poradila Vy :) tak uvidíme. Snad to zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.6.14 15:22

Ještě něco mimo, když mám tablety Candibene a píši tam ze léčba nesmí byt přerušena, aby byla ukončena před začátkem menstruace, a já to budu léčit az po menstruaci, bude to vadit? Teď mám menstruaci, tak chci tablety zavádět az po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí