Pálení po zánětu močových cest

10.10.16 00:35

Pálení po zánětu močových cest

Dobrý den, léčila jsem se na zánět močových cest.. nejprve biseptolem, který nezabral a poté macmirorem.. Nyní je už vše v pořádku akorát mě začalo pálit v oblasti zevních rodidel pod klitorisem jakoby při doteku nebo při močení. Chtěla bych se zeptat, co by to mohlo zpusobit nebo jak aby to přešlo nemá někdo takovou zkušenost? nebo jestli to pořád pálí i močové trubici nepoznám nejvíc je to po ránu, ale dá se to vydržet nic strašnýho. Trvalo to někomu taky takhle i po doléčení?? přešlo to?? už jsem z toho zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
10.10.16 07:20

Palit by to uz nemělo. Je možné že antibiotika nezabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
10.10.16 08:22

Po dvou ATB by to mohly být i kvasinky. Kup si Jenamazol a zkus to mazat. Když nepomůže do 3 dnů, tak znovu k dr. A taky bych nasadila na doléčení močáku brusinky. Nedám dopustit na ty od Swissu (ty silnější). Alespoň měsíční kúra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 08:25
@smudlinka70 píše:
Dobrý den, léčila jsem se na zánět močových cest.. nejprve biseptolem, který nezabral a poté macmirorem.. Nyní je už vše v pořádku akorát mě začalo pálit v oblasti zevních rodidel pod klitorisem jakoby při doteku nebo při močení. Chtěla bych se zeptat, co by to mohlo zpusobit nebo jak aby to přešlo nemá někdo takovou zkušenost? nebo jestli to pořád pálí i močové trubici nepoznám nejvíc je to po ránu, ale dá se to vydržet nic strašnýho. Trvalo to někomu taky takhle i po doléčení?? přešlo to?? už jsem z toho zoufalá

Jestli tě to tam pořád jakoby šimrá nebo svědí, a při čůrání pálí, je to zánět močový trubice. Měla jsem s tím dlouhodobý problém, je to už ale dýl, pak jsem s tím byla i na operaci. Doktor mi psal vždycky Nolicin, nemohla jsem mít širokospektrý antb.
Důležitý je u těchto problémů dodržovat pravidla: nic kyselýho, ostrýho, kořeněnýho, nesycený minerálky, to všechno dráždí. Zvýšit výrazně příjem tekutin, nejlíp čistá voda a urologický čaj. Jestli málo piješ a kombinuješ to s ostrým a ještě sis někde sedla na studený, je to hned. Na bolest asi Algifen, ten zabírá na hladký svalstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 08:26
@Motýlice píše:
Po dvou ATB by to mohly být i kvasinky. Kup si Jenamazol a zkus to mazat. Když nepomůže do 3 dnů, tak znovu k dr. A taky bych nasadila na doléčení močáku brusinky. Nedám dopustit na ty od Swissu (ty silnější). Alespoň měsíční kúra.

Jo, na to jsem zapomněla, po antb by to mohlo být taky, proto jsem měla ten Nolicin, kvůli těmhle problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
10.10.16 09:01

Zkušenost mám takovou, že mi zabrala antibiotika. Cítila jsem se fajn a do týdne se to znova vrátilo. Přesně jak popisuješ. Ale to už bylo horší protože se mi to vrazilo až k ledvinám. Horečky jsem měla 40. Radši zajdi k dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
10.10.16 09:20

@Stánina : Nolicin je celkem fest širokospektré ATB, žádný čajíček pro batolata. Algifen je taky těžká váha, určitě bych napřed vyzkoušela „měkčí“ analgetika. Osobně mám velmi dobrou zkušenost s obyčejným nahříváním - zalézt do postele a na podbřišek si přikládat něco teplého (gelové polštářky z lékárny, termofor, polštářky z třešňových pecek…). Opravdu to uleví. Pak bych zkušila buď ibuprofen nebo u horší bolesti diklofenakové čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 11:46
@Motýlice píše:
@Stánina : Nolicin je celkem fest širokospektré ATB, žádný čajíček pro batolata. Algifen je taky těžká váha, určitě bych napřed vyzkoušela „měkčí“ analgetika. Osobně mám velmi dobrou zkušenost s obyčejným nahříváním - zalézt do postele a na podbřišek si přikládat něco teplého (gelové polštářky z lékárny, termofor, polštářky z třešňových pecek…). Opravdu to uleví. Pak bych zkušila buď ibuprofen nebo u horší bolesti diklofenakové čípky.

Citace:
Nolicin je chemoterapeutikum patřící mezi chinolony. Je účinný proti bakteriím v gastrointestinálním traktu a v močových cestách. Ničí bakterie a inhibuje jejich růst. Do ostatních částí těla neproniká v dostatečném množství.
Nolicin je určen zejména k léčbě infekcí močových cest, prostaty, infekčního průjmu a kapavky.

Mě la jsem to chronický, to by ses upsala ďáblu. Pomohl až zákrok pod narkózou. Na bolesti močových cest se jako analgetikum předepisují léky ze skupiny spasmoanalgetik, působí na hladké svalstvo. Což teda ibáč, mimochodem taky pěkná sra.ka, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 12:04

No ale mě jakoby nepálí při močení ani jako trubice spíš jakoby všechno po tom.. :/ byla jsem už u tří doktoru neřešej vždy atb a třetí už fakt nechci.. spíš mi přijde jako že je to podrážděný nic víc.. a vubec nic jinyho mi neni.. ani jako při močení nepálí ta trubice spíš okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
10.10.16 16:34

@smudlinka70 : Tím spíš zkus povnadit ty kvasinky. Tohle je typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 18:19

Oki koupila sem si ten jenamazol a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat