Gynekologická sůl

Cora4
8.10.16 10:46

Gynekologická sůl

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s gynekologickou solí? Byla mi doporučena na problémy, na výplachy místo Rosalginu :)

Včera jsem ji vyzkoušela a zatím nevím, přišla mi v pohodě, ale není to ani lepší ani horší..

Díky za reakce!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
8.10.16 11:22

Je to placebo. Pokud máte potvrzeno, že za problémy můžou mykozy a nutně chcete vyzkoušet něco bez doporučení lékaře, tak zkuste chytrou houbu… http://www.chytra-houba.eu/…ozam,93.html

Ale především zajděte na gynekologii, nechte si udělat stěry a kultivace a lečte záněty specifickými přípravky na předpis.

Mezi tím - noste pouze spodní prádlo z materiálů, které jde vyvařit a vyvařujte je, nenoste upnuté kalhoty, které zvyšují vlhkost a teplotu v oblasti klína a pomáhají tak množení nežádoucí mikroflory - ideální je (alespoň doma) chodit v sukni a naostro.

Zároveň je potřeba přeléčovat i vašeho partnera - tím samým, co dostanete od lékaře po kultivacích, dostatečně dlouho a do té doby vždy používat kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
8.10.16 12:04

Me to taky nepomohlo a to jsem ji pouzivala pres tyden… a koupila jsem si k tomu i jejich myci gel a ten stipal jak svina. Vyhozene penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
23.8.17 21:46
@Akivasha píše:
Me to taky nepomohlo a to jsem ji pouzivala pres tyden… a koupila jsem si k tomu i jejich myci gel a ten stipal jak svina. Vyhozene penize.

Unbbuojjm hu hu hm pcffdfdu FC fug víc cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
24.8.17 07:54

@Elin29 :mrgreen: Co si holky hrály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
2.9.17 10:57