Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to placebo. Pokud máte potvrzeno, že za problémy můžou mykozy a nutně chcete vyzkoušet něco bez doporučení lékaře, tak zkuste chytrou houbu… http://www.chytra-houba.eu/…ozam,93.html
Ale především zajděte na gynekologii, nechte si udělat stěry a kultivace a lečte záněty specifickými přípravky na předpis.
Mezi tím - noste pouze spodní prádlo z materiálů, které jde vyvařit a vyvařujte je, nenoste upnuté kalhoty, které zvyšují vlhkost a teplotu v oblasti klína a pomáhají tak množení nežádoucí mikroflory - ideální je (alespoň doma) chodit v sukni a naostro.
Zároveň je potřeba přeléčovat i vašeho partnera - tím samým, co dostanete od lékaře po kultivacích, dostatečně dlouho a do té doby vždy používat kondom.
Me to taky nepomohlo a to jsem ji pouzivala pres tyden… a koupila jsem si k tomu i jejich myci gel a ten stipal jak svina. Vyhozene penize.
@Akivasha píše:
Me to taky nepomohlo a to jsem ji pouzivala pres tyden… a koupila jsem si k tomu i jejich myci gel a ten stipal jak svina. Vyhozene penize.
Unbbuojjm hu hu hm pcffdfdu FC fug víc cz
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s gynekologickou solí? Byla mi doporučena na problémy, na výplachy místo Rosalginu
Včera jsem ji vyzkoušela a zatím nevím, přišla mi v pohodě, ale není to ani lepší ani horší..
Díky za reakce!!