Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vim ze to sem nepatri ale uz jsem psala na nekolik stranek a nikde mi nikdo nic nenapsal tak se ptam tady zda-li s tim mate nejaka zkusenost… brala jsem antikoncepcni injekci zhruba rok, v kvetnu kdy mi koncila jsem na ni chodit prestala. Menstruaci jsem dostavala normálně ale 23.8 jsem dostala menstruaci (Byla jsem na dovolené) a trvala az do 2.9 (Už jsem byla v čechách. 8.9 jsem dostala další menstruaci trvala až do 15.9 (Přestěhovala jsem se z ČR do Italie), 24.9 jsem dostala menstruaci opět a trvala do 28.9, a dnes 5.10 jsem menstruaci zase dostala a zatim stale trvá a je zatím nejsilnější, nevim co mám dělat, těhotenství to zřejmě nebude po takovem krvácení (test jsem si nedělala) A bohuzel si nevim rady jelikož nejsem v Čr a ke svemu gynekologovi nemohu, doufám že mi budete schopni na to alespon málo říci. Předem mockrat Děkuji
V italii gyndri nejsou? jsem mela kratce naplasti a pak jsem mela rozhasenej cyklus, ale hned, to prodleni by me trochu zneklidnovalo…
Jsou ale jdu tam az ve stredu, trosicku se obavam jelikoz jsem nouma a vse resim okamzite internetem a dozvedela jsem se tam dost zneklidnujici veci.
@ruzovyslune píše:
Jsou ale jdu tam az ve stredu, trosicku se obavam jelikoz jsem nouma a vse resim okamzite internetem a dozvedela jsem se tam dost zneklidnujici veci.
na to se stresovat spatnou zpravou bude dost casu, az ji budes mit potrvzenou… coz jeste neni a ani bejt nemusi a stres(zvlast zbatecnej) neni moc zdravej… kazdej ma nejaky priznak a nejhorsi je, zacit si na internetu hledat, co by to tak mohlo bejt… to co popisujes je zneklidnujici, ale nejspis prechidne, nebo resitelne…
Me menstruace jeden cas take haprovala mela jsem ji treba pet dni pak treba ctyri dny nic a pak zase znovu. Dost me to stvalo a nevim co bylo pricinou do te doby to bylo ok. Dr mi nasadila utrogestan ktery ms blokoval dokud jsem nevysadila pak se to celkem upravilo i kdyz ms uplne optimalni nebyla, ted jsem tehotna takze nic resit nemusim jsem zvedava jakou budu mit ms po porodu. Vic ti rekne az doktor sice tu muze x zen napsat zkusenosti ale co presne je tobe ti tezko rekne nekdo jiny nez dr. Muze to byt hormonalni nerovnovaha muze to but cokoliv. Drzim palce at je to jen banalita.
@Elvinerha : Moc dekuji
Ve stredu jdu na gyn. dozvim se vice, pote dam kdyztak vedet, doufam ze je to jen pomateni tim ze jsem dost menila lokality
Doufejme v banalitu ![]()
Tak mam verdikt, dopadlo to skvele.. Nastesti
Pro slecny ktere by tohle nekdy cetly a videly se v tom… Pani doktorka mi predepsala antibiotikum zde v Italii (xanax.. teda myslim, ze to tak je
) To caste krvaceni jsem mela z toho duvodu ze jsem vysadila antikoncepcni injekci.. Jelikož mi mesicky chodily jednou za 3 mesice, tak se telo potrebovalo procistit.. Takze kdo se setka s takovym problemem nedelejte unahlene zavery jako ja
Staci jit k lekari a doufam ze budete v poradku jako ja ![]()