Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JayLee Ovulaci cca poznám podle hlenu a bolesti břicha. Jde mi spíš o to, jestli je normální, aby byl po ovu čípek takhle hrozně zakloněný dozadu.
No nesmysl to neni, je to jeden ze zpusobu urcovani ovulace, i kdyz pomerne narocny… o zakloneni nevim, nicmene kratky a vysoko neni priznak tehotenstvi, spis ovulace, takze je to dost zvlastni.
Edit : kecam, zkraceni muze byt znakem blizici se ms : - Před menstruací teploty klesnou, hlen stále nebude a čípek se může (ale nemusí) opět zkrátit a změknout
http://merenibt.xf.cz/…imetoda.html - V případě těhotenství teploty zůstanou vysoké i po termínu očekávané MS, hlen být může či nemusí, čípek zůstane tvrdý, prodloužený, uzavřený
@JayLee píše:
no jasny..tam nemaj presty co delat nekam se tam skrabnes nebo infekce za nehtama narusis proste PH jako takovy a beztak prod poznas nejses dr a ten cipek je pokazdy jiny kazda ho mela jiny nez by mel byt a otehotnely ono to nejde srovnavat dle nejaky ucebnicovy prirucky jak by mel vypadatjsou fakt jednodussi a bezpecnejsi metody jak si zjistit ovulaci + hlen plodnej atd
Prosim tě, děláš, jak kdyby se tam nic jiného, třeba dokonale neomytého, nestrkalo ![]()
Tak pokud si na špičku ani nedosáhneš jen na tělo, tak bude spíš dlouhej, a víceméně to co popisuje mívám taky v této době, jak začne klesat blíží se MS, pokud zůstane je to známka těhotenství ![]()
@jessikka přesně ![]()
Holky děkuju, je mi jasný že podle čípku těh. nepoznám. Jen je mi divný ten tvar
je prostě jakoby do háčku není rovně dolů
Zkrátka nemíří dolů ale dozadu no. A že by od dvou dnů po ovulaci byl krátký, kuli blížící se ms? Nebo se mi krátký pouze zdá, když dosáhnu jen na tělo, jeho špička je totiž zabořená do mých zad…To se fakt blbě popisuje
![]()
@majka 4 Joo, možná dlouhý je
Je to takové C a pokud máš dobrou představivost, dosadíš si to C tak jak patří ![]()
Jj vím o čem mluvíš, mám to podobně právě, a mě je zas divný že je jak kámen
takovej nebejvá a mám ho takhle od 2dpo
a jestli chceš, klidně písni sz, ať tu nad náma nemusí někdo kroutit očima ![]()
Partner si taky pokaždé pečlivě myje ruce a drbe bakterie na nehtama?
Ahoj zakladatelko, taky to mám asi jako ty. cítím dlouhé tělo čípku někam dozadu. Používáme k ochraně klobouček, a když už to nešlo se kněmu dozadu dostat, tak jsem přišla za přítelem a povídám mu, dneska to nějak nejde, je moc vzadu.. a on na to: poslední dobou se mi zdá celej nějakej divnej ![]()
I on to poznal ![]()
je fakt že za poslední týden mě to tam trochu pobolívá, mívám takové trochu bolestivé tlaky při sexu když dojde naplno. I při nasazování kloboučku když zatlačím tak to není ono. Taky mě o víkendu píchalo v podbřišku a jakoby na pravém vaječníku. myslela jsem že to mám v pondělí dostat, koukla do kalendáře, ale ne. až tak v sobotu
Nevím čím to může být
no musím se už objednat na gyndu, beztak už to bude rok co jsem tam nebyla… ![]()
Ahoj holky. Začala jsem sledovat svůj čípek během cyklu. Běžně mám po ovu do ms čípek „normální“.Tenhle cyklus mám ale cca od dvou až tří dnů po skončení ovulace čípek hrozně krátký a hlavně zakroucený dozadu jakoby ke konečníku
Ani si na jeho špičku nedosáhnu, jen na jeho tělo. Nikde jsem diskusi o týhle poloze nenašla, je to normální? Máte to některá? Snažíme se první měsíc o miminko, takže je to samozřejmě další důvod mít to za příznak
MS mám dostat za 2-3 dny. Děkuju a omlouvám se za celkem asi stupidní dotaz…