Vynechání menstruace při pravidelných cyklech

Anonymní
2.10.16 08:34

Vynechani menstruace pri pravidelnych cyklech

Ahoj kolegyne, prosim o sdileni zkusenosti. K dnesnimu dni mi meska MS uz o tyden. U mne jev neobvykly, pred tehotenstvim jsem mela MS presnou na hodinu, po porodu stabilne cyklus 27 dni s max jednim vykyvem za rok na 29 dni. Tehotna byt nemuzu, ve stresu jsem prakticky porad v praci cely uplynuly rok. Vic nez tyden mam MS bolesti a MS nikde. Mam pocit, ze tento mesic jsem nemela ani ovulaci (tu poznam dle typickych bolesti take temer na hodinu presne). K lekari samozrejme zajdu, pokud se MS do par dni neobjevi. Setkaly jste se pri naprosto presnych cyklech s tak dlouhym zpozdenim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.10.16 08:50

Já po vysazení HA měla pravidelné cykly 30 dní a jediné vynechání u mě znamenalo těhotenství, ale tohle jsi asi slyšet nechtěla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.16 08:55

Tehotna byt na 99,99% nemuzu :). I pres to jsem si udelala pro jistotu test a bilo jak jen bilo muze byt.

• Citovat
  • Upravit
4332
2.10.16 09:19

Nepíšeš kolik je Ti roků, zda by bylo možné, že je blízko doba klimakteria. Nicméně i v mladším věku u anovulačnch cyklů k MS nedojde ze zcela logických důvodů. O tom, že se mohlo jednat o anovulační cyklus se sama zmiňuješ. Pokud jsi vyloučila těhotenství, tak bych si na gyne pouze zavolala, ale asi bych počkala do dalšího cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.16 09:26

Je mi 35 let, zda se mi hrozne brzy na pripadne klimakterium…

• Citovat
  • Upravit
12007
2.10.16 09:36

Pokud mas podezreni na anovulacni cyklus, muze byt delsi. Ja jsem mela anovulacni cykly v rozmezi 32 - 88 dni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
2.10.16 09:58

Anovulacni cyklus byva delsi. Pokud se to stane jednou za cas, tak to nic neni. Mne meska cyklus uz 10 dni, sice nikdy nebyl jak hodinky, ale nikdy taky nevynechal. Tehot. testy bohuzel bile, i kdyz bych moc chtela byt tehotna. K doktorce me objednali az na 18, pry to mam z nervu (haha). Mi do te doby hrabne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.16 13:11

Aha - já vůbec netušila, že něco jako anovulační cyklus a prodloužená mensturace v důsledku takového cyklu existuje 8o. Tak děkuji, zatím tedy neřeším a nepřepínám :palec:. Díky za rady, každopádně doufám, že MS brzy přijde, na takový bordel nejsem zvyklá :lol:

• Citovat
  • Upravit
8
18.2.17 12:06

Prosba o radu

Ahoj všem, moc bych vás chtěla požádat o radu. V červnu 2016 jsem vysadila HA. Od té doby mám MS pravidelně cca od 12.až od 15.v měsíci, už asi 8.měsíců. Teď v únoru jsem to zatím nedostala a nevím co si mám myslet. Je to normální? Myslela jsem, že to budu mít rozhazene spíš těsně po vysazení a ne až teď. Včera odpoledne jsem si dělala těhu test, ale byl negativni. Od styku je to 12 dní. Mám normální zpoždění nebo je stále možné těhotenství prosím? Moc všem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.17 18:34

Lidi, stalo se tu někomu, že mu úplně vynechala menstruace? Místo ní dva dny špinění a pak NIC??? Špinila jsem v pátek a v sobotu, dnes těhu test negativní. Zblázním se :zed: :zed: :zed: Poslední menstruace 2.3.. Jestli jsem těhotná, tak mě šibne :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
10
7.4.17 06:07

Nemám Menses

Zdravím holky… Prosím o radu, nebo spis jestli se to někomu stalo…
Po 7 letech jsem vysadila HA (25.12.2016), to jsem už nedostala a měla. A od te doby do dnešního dne ani jednou. Jsou to 4 měsíce a začínám se fakt bát. Mudr. zatím nechce ani píchnout injekci, prý nemá ani proč. Prý jsem úplně čistá (dole) a není ani náznak ze bych to mela dostat. Nevím si ani už rady.
Piju doplněk stravy INOFOLIC ale také nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria