Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hygiena před i po a vyčůrat do 15 min po sexu.
A raději s kondomen.
Předešla bych tím tak, že bych nespala s klukem bez kondomu. ![]()
A jsi při sexu bez kondomu dost vlhká? Nejsou to odřeniny či namoženiny?
@Premek_Orac píše:
A jsi při sexu bez kondomu dost vlhká? Nejsou to odřeniny či namoženiny?
Ona prosila o radu holky, ne chlapa
Jinak o vlhkost se má postarat chlap, je-li to chlap ![]()
Rozhodně bych se vyčůrala max.15 min. po sexu, to by mohlo pomoct a dostatečná hygiena je taky důležitá…Ovšem, pokud je to jen trochu možné, použila bych kondom ![]()
Jeste to muze byt alergie na sperma. kdysi jsem to mela a je to hnus. proste at se udela jinam nez do tebe. ja mivala nateklou celou pipinu a desne to palilo ![]()
Nedoléčený zánět močáku?
Pokaždé to ten sex akorát rozhýbe/zhorší. To mě napadá, neboť jsem sama měla přechozený zánět a problémy s čůráním, bolest močáku na pohmat, ne pálení, takže proto jsem o tom netušila. Jestli trpíš na záněty, určitě bych šla k doktorovi.
![]()
@chipsa píše:
Ona prosila o radu holky, ne chlapaJinak o vlhkost se má postarat chlap, je-li to chlap
Tak to pardon ![]()
S tou vlhkostí to není tak jednoznačné. Znal jsem dívku, která potřebovala lubrikant pro bezbolestný sex vždy.
Ale máš pravdu, jdu se uklidit do diskuzí, kde nejsou chlapi diskriminováni ![]()
@Premek_Orac píše:
Tak to pardon
S tou vlhkostí to není tak jednoznačné. Znal jsem dívku, která potřebovala lubrikant pro bezbolestný sex vždy.
Ale máš pravdu, jdu se uklidit do diskuzí, kde nejsou chlapi diskriminováni
Ale ne, klidně tady zůstań. Já si vyslechnu rady chlapa o vlhkosti. Třeba inspiruji toho mého ![]()
@chipsa Dobrá, když stojíš o zkušenosti… Tak podle mých poznatků je základem, aby byl chlap dostatečně jazykově zručný. A tím nemyslím,,kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem."
Btw. v americe je taková poučka, že před milováním máš ženě napsat jazykem na její joni jazykem celou abecedu…
@Premek_Orac píše:
@chipsa Dobrá, když stojíš o zkušenosti… Tak podle mých poznatků je základem, aby byl chlap dostatečně jazykově zručný. A tím nemyslím,,kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem."
Btw. v americe je taková poučka, že před milováním máš ženě napsat jazykem na její joni jazykem celou abecedu…
Na joni? To je dobré. Jo jo, lízací techniky, základ
Znáš to: když je dobrá pečeně, bude dobrý i pekáč ![]()
@chipsa Neznám, neznám… ![]()
No upřímně bych se taky někdy rád před milováním partnerce díval do očí… ![]()
Prosím zustat v anonymitě
Holky… mam problem a potřebuju vědět zda některá to máte stejně a jsou na to nějaké „předejití“
Vždycky když spím s klukem bez kondomu, další den mám hrozné problémy s močovým měchýřem… nemužu čurat.. když tak kapku a bolí to, pali to
normálně na záněty trpím… mívám ho tak 3× do pul roku… máte to některá taky tak?? prosím o rady.. díky
Kluky vždycky donutím se umýt