Prosím o vaše rady holky

Anonymní
5.10.16 10:06

Prosím o vaše rady holky

Prosím zustat v anonymitě

Holky… mam problem a potřebuju vědět zda některá to máte stejně a jsou na to nějaké „předejití“

Vždycky když spím s klukem bez kondomu, další den mám hrozné problémy s močovým měchýřem… nemužu čurat.. když tak kapku a bolí to, pali to :,( normálně na záněty trpím… mívám ho tak 3× do pul roku… máte to některá taky tak?? prosím o rady.. díky

Kluky vždycky donutím se umýt ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3372
5.10.16 10:10

Mě napadl, zánět močového měchýře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.10.16 10:10

Hygiena před i po a vyčůrat do 15 min po sexu.
A raději s kondomen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
5.10.16 10:11

Předešla bych tím tak, že bych nespala s klukem bez kondomu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10261
5.10.16 10:21

A jsi při sexu bez kondomu dost vlhká? Nejsou to odřeniny či namoženiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.10.16 10:26

Jak často ty kluky střídáš? Třeba nejsi zvyklá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.10.16 10:27
@Premek_Orac píše:
A jsi při sexu bez kondomu dost vlhká? Nejsou to odřeniny či namoženiny?

Ona prosila o radu holky, ne chlapa :mrgreen: Jinak o vlhkost se má postarat chlap, je-li to chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oopicka
5.10.16 10:35

Rozhodně bych se vyčůrala max.15 min. po sexu, to by mohlo pomoct a dostatečná hygiena je taky důležitá…Ovšem, pokud je to jen trochu možné, použila bych kondom :)

• Citovat
  • Upravit
7250
5.10.16 10:45

Jeste to muze byt alergie na sperma. kdysi jsem to mela a je to hnus. proste at se udela jinam nez do tebe. ja mivala nateklou celou pipinu a desne to palilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
5.10.16 10:48

Nedoléčený zánět močáku? :think: Pokaždé to ten sex akorát rozhýbe/zhorší. To mě napadá, neboť jsem sama měla přechozený zánět a problémy s čůráním, bolest močáku na pohmat, ne pálení, takže proto jsem o tom netušila. Jestli trpíš na záněty, určitě bych šla k doktorovi. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10261
5.10.16 10:50
@chipsa píše:
Ona prosila o radu holky, ne chlapa :mrgreen: Jinak o vlhkost se má postarat chlap, je-li to chlap :mrgreen:

Tak to pardon :-)
S tou vlhkostí to není tak jednoznačné. Znal jsem dívku, která potřebovala lubrikant pro bezbolestný sex vždy.
Ale máš pravdu, jdu se uklidit do diskuzí, kde nejsou chlapi diskriminováni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.10.16 10:51
@Premek_Orac píše:
Tak to pardon :-)
S tou vlhkostí to není tak jednoznačné. Znal jsem dívku, která potřebovala lubrikant pro bezbolestný sex vždy.
Ale máš pravdu, jdu se uklidit do diskuzí, kde nejsou chlapi diskriminováni :-)

Ale ne, klidně tady zůstań. Já si vyslechnu rady chlapa o vlhkosti. Třeba inspiruji toho mého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10261
5.10.16 10:55

@chipsa Dobrá, když stojíš o zkušenosti… Tak podle mých poznatků je základem, aby byl chlap dostatečně jazykově zručný. A tím nemyslím,,kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem."
Btw. v americe je taková poučka, že před milováním máš ženě napsat jazykem na její joni jazykem celou abecedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.10.16 10:58
@Premek_Orac píše:
@chipsa Dobrá, když stojíš o zkušenosti… Tak podle mých poznatků je základem, aby byl chlap dostatečně jazykově zručný. A tím nemyslím,,kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem."
Btw. v americe je taková poučka, že před milováním máš ženě napsat jazykem na její joni jazykem celou abecedu…

Na joni? To je dobré. Jo jo, lízací techniky, základ :palec: Znáš to: když je dobrá pečeně, bude dobrý i pekáč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10261
5.10.16 11:00

@chipsa Neznám, neznám… :-)
No upřímně bych se taky někdy rád před milováním partnerce díval do očí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí