Pálení pochvy , zarudnutí , řezání

2
1.8.24 15:57

Pálení pochvy , zarudnutí , řezání

Ahoj holky, mám k Vám dotaz už si opravdu nevím rady. Budu ráda za každou odpověď, doporučení, babské rady.

Už je tomu rok, co se mi prvně objevilo nesnesitelné pálení na vnější straně pochvy. Pálení až nesnesitelné řezání. Prvně jsem si myslela, že jde o kvasinky a na gyndě jsem byla více než doma. Samozřejmě jsem vyzkoušela nejrůznější masti, výplachy, čípky, ale po veškerých mastičkách to pálení a řezání bylo ještě horší. Nepomohly ani speciálně michané masti od gynekologa. Ten mi oznámil, že z hlediska gynekologickeho jsem zdravá a ze neví, co semnou, ze mi nemůže pomoci. Ze si mám zajít na kožní, protože vnější zarudnutí je zjevné. Vyměnila jsem prácí gel, spodní prádlo, vše co Vás jen napadne. Ale stejně se mi tento problém vždycky vrátí. Teď se chystám do lékárny pro eukaliptus a dubovou kůru na vodní lázně, nějaký probiotika a laktobacily. Absolutně nechaoun, co je spouštěč a nebo co toto cele vlastně je. Kam si stim mám zajít pro nějakou léčbu. Obvodak, urologie, kozni …?

Měla jste nebo mate některá z Vás něco podobného?
Maže nějakou radu nebo zkušenost jak se tohoto zbavit nebo co by to vlastně mohlo být? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17320
1.8.24 16:04
@Lusyelle píše: Více

nově založený nick a hned gynekologické téma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.24 16:23

@azaleila Logicky, když trpím gynekologickými problémy tak tu určitě nebudu inzerovat kočárky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17320
1.8.24 17:31
@Lusyelle píše: Více

Fotka by nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
1.8.24 18:19

@Lusyelle zkus se ještě zeptat v PORADNĚ GYNEKOLOGA , mě tedy už nic nenapadá, když jsi zkoušela všelijaké masti.

Když jsem měla časté problémy v těhotenství, mast byla jen chvilkové řešení, hodně mi pomáhal antibakteriální lactacyd a vyměnit prádlo za bavlněné.
Teď na to již netrpim, sem tam jen když mám antibiotika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
1.8.24 18:51

Zkus zajít na kožní oddělení, kde by mohli lépe diagnostikovat, jestli jde o dermatologický problém. Doporučila bych také uvažovat o návštěvě imunologa, může se jednat o imunitní reakci. Kromě toho, zkus omezit používání jakýchkoliv parfémovaných výrobků a mýdel, používej pouze hypoalergenní a pH neutrální produkty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.24 20:29

Ahoj, řešila jsem před časem stejný problém. Příčinu jsem sice neodhalila (na kožní jsem nešla), ale pokud jsi ještě nezkoušela, tak mi pomohlo následující: vulvární krém PruriGyne z lékárny, krém Argital s niaouli na intimní partie z bio obchodu a taky to, že jsem začala používat vlhčený toaletní papír, protože klasickým jsem si to vždycky akorát víc podráždila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.24 20:39

@Lusyelle zkus vysadit cukr, sladkosti, ultra zpracované potraviny a alkohol. Trpěla/trpím na výtoky a pálení a podráždění vždy před menstruací. Když jsem na 2 měsíce tohle vyřadila z jídelníčku tak bylo po problému. Jakmile si dám více sladkého a ještě k tomu občas víno je problém okamžitě zpět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.24 20:46
@Anonymní píše: Více

Vždyť píše, že z gynekologického hlediska má všechno v pořádku. Tohle by jí pomohlo, kdyby byly příčinou kvasinky nebo něco podobného :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa