Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může to být zánět močáku. Šla bych se poradit alespoň do lékárny.
@Anonymní píše: VíceŘekla bych že to dělají hormony, nebo nevyvážené pH v pochvě. Mívám to občas už několik let taky, vždy cca týden před ms. Řeším rosalginem, nic jinýho mi na to nezabírá.
Dekuji Vám. Děla mi to jenom občas a pak mi to přestane. Nevim, stalo se mi to poprvé. Taky si myslím, ze hormony.
Změna pH.
Já to mám od porodu každý měsíc. Vždy před MS a chvíli po mám pálení, trochu svědění.
Dle gynekologa vaginální suchost.
Jsou na to ale různé preparáty, něco klidně zkus.
Ja to mam zrovna ted, a prijde mi, ze mi to dela těsné oblečení a nejspis aviváž.. ale mívala jsem to pred MS taky, ted jsem těhotná tak to mam každou chvíli tohle pálení, taky mi pomaha cotylena, uz jsem si ji dala do nočního stolku a vzdycky na noc namažu a pak je to dobrý ![]()
@Anora píše: Více
Dekuji moc. Ja taky mazu cotylenu a je to lepší vždycky. Ale nevim proč to děla.
@Anonymní píše: Více
Hele já už to beru tak, že je to asi úděl nekterych zen, jine tyhle problemy neznají a některé to mají porad, da se vysledovat, co to zhoršuje, me to fakt dela to těsné prádlo a pak to Ph no.. což se během cyklu dost mění a v těhotenství taky, dokud na to neco pomáhá, tak se tím nestresuju ![]()
Ahoj holky, prosim vás.
.
Mam par dni před menstruaci a sem tam me to pálí tam dole. Je to během dne a když mě to začne pálit mažu se Cotylenou. Vždy mi to pomůže, ale za chvíli zase začne. Neni to svědění, spíš takové pálení. Pohlavní styk mívám ob den, někdy každý den. Děje se mu to poprvé a nevim co to je
Takove pálení, divný pocit. Myslíte, ze to s menstruaci odejde? Jinak kdyz me to pálilo, zesílilo to u konci močení. Pak uz to bylo mírnější. Nevim, co mam dělat. Na gyndu jdu začátkem ledna.
Dekuji Vám
Příspěvek upraven 22.12.25 v 18:26