Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mohlo. Já jsem MS dostala 8 týdnů po prvním porodu a 11 po druhém porodu a pak už zcela normálně pravidelně a to při velmi častém plném kojení…
Já dostala ms po 5 týdnech, byť jsem nonstop kojila obřího žrouta.
@Kryptozoo ja prave uz nekojím 3 tydny přišla jsem uplne o mliko.
A az dneska jsem dostala uplne bolesti a krvácení tak me to vyděsilo
Pokud nekojis, tak si to s největší pravděpodobností prostě jen dostala. Ta první ms po porodu může být jiná, než si byla zvykla.
Podle mě je to spíš ještě čištění, než že by ti po dvou dnech začala MS. Já jsem po prvním porodu krvácela 8 týdnů, měla jsem velká zranění a děloha se pomalu zavinovala.
Ještě doplním, že samozřejmě to bylo taky z přestávkami. Vždy to vypadalo jako ok, a pak se zas rozjelo.
Taky jsem po sestinedeli asi jeste dvakrat krvacela, interval asi 21 dni. Ale byly to jeste ocistky, nakonec jsem skutecnou ms dostala az po 18 mesicich, ovsem pri kojeni.
Ja dostala MS 8 tydnu po porodu a prvni dve byly dost silne.
U mě tohle po prvním porodu byla menstruace. Taky jsem doufala, že ne, ale trvalo to týden a za měsíc přišlo zas. Za plného kojení. ![]()
Dobry den holky, chci se zeptat je to 2 dny zpět co mam po šestinedělí nejprve jsme krvácela pak špinila a pak přišel žlutý výtok který smrděl ten pak skončil špiněním ještě včera jsem špinila a dneska jsem zacela znovu krvácet na ambulanci k doktorce se nemůžu stále dovolat mam jet na pohotovost nebo se může jednat uz o mestruaci?