Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám problém tam dole. Předtím se mi to nestalo. Mám teď menstruaci ale už dva dny předtím jsem měla tam dole úplně rudé pysky. Taky mě to tam svědí a když jdu na záchod tak to i ke konci pálí. Mám obavy, že by to mohla být infekce. Hledala jsem na internetu a našla jsem, že se to občas před a v průběhu menstruace může objevit. Někdo nějaké zkušenosti, rady? Děkuji Zdravím, mám problém tam dole. Předtím se mi to nestalo. Mám teď menstruaci ale už dva dny předtím jsem měla tam dole úplně rudé pysky. Taky mě to tam svědí a když jdu na záchod tak to i ke konci pálí. Mám obavy, že by to mohla být infekce. Hledala jsem na internetu a našla jsem, že se to občas před a v průběhu menstruace může objevit. Někdo nějaké zkušenosti, rady? Děkuji
To může být kvasinková infekce nebo cokoli jiného, alergická rekace na něco? Teď je blbé, že máš menstruaci, jestli nosíš vložky, tak se to tam „zapařuje“ a může to svědit víc.. každopádně doporučila bych mazat Canestenem nebo Clotrimazolem a případně si dojdi na gynekologii, pokud to do pár dní neustane.
Kolikrát se stane, že kvasinky s ms odejdou.. kup si mast na kvasinky a alespoň si teď takhle ulev po dobu ms.. jak ti skončí, tak super jsou čipky Gynimun rapid.. pokud to teda kvasinky jsou
nečekej ale dlouho, pokud by to neodeznělo, tak se objednej na gyndu ![]()
@Kralík4 píše:
Zdravím, mám problém tam dole. Předtím se mi to nestalo. Mám teď menstruaci ale už dva dny předtím jsem měla tam dole úplně rudé pysky. Taky mě to tam svědí a když jdu na záchod tak to i ke konci pálí. Mám obavy, že by to mohla být infekce. Hledala jsem na internetu a našla jsem, že se to občas před a v průběhu menstruace může objevit. Někdo nějaké zkušenosti, rady? Děkuji Zdravím, mám problém tam dole. Předtím se mi to nestalo. Mám teď menstruaci ale už dva dny předtím jsem měla tam dole úplně rudé pysky. Taky mě to tam svědí a když jdu na záchod tak to i ke konci pálí. Mám obavy, že by to mohla být infekce. Hledala jsem na internetu a našla jsem, že se to občas před a v průběhu menstruace může objevit. Někdo nějaké zkušenosti, rady? Děkuji
Ahoj, mám úplně stejný problém, byla jsem na gyndě a mám mykózu, dostala jsem clotrimazol, mazat 2-krát denně.
Mívám stejně problémy, poprvé jsem chodila neustale k Dr, dostávala nové a nové léky, nezabiralo ale nic, a pak to za čas odešlo samo. Teď mám to samé, zhoršuje se mi i ekzém. Pomáhá dodržovat životosprávu. V nejhorším případě jedniu za čas prelecim léky na kvasinky.