Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
V sobotu jsem užila první tabletku Mycomax 150mg a včera další..mám brát ob 3 dny cca 2 týdny.. ale zatim zlepšeni nic moc.. spodek jsem měla zarudly, otekly.. tak už naštěstí zarudlost nemám, ale oteklé to je trosku furt.. nicméně mi stále trápí pocit nutkání na močení a to skoro každou půl hodinu.. občas cítím pálení uvnitř, tlak.. Za jak dlouho by tento lek měl prosím ucinkovat?
Od svého gynekologa jsem vyzkousela vše.. macmirror, canesten, Jenamazol, pimafucin, boraxove globule.. proto varianta Mycomaxu.. je možné ze to třeba už nezabere, nebo to potrvá delší dobu? Děkuji.
Ahoj, mycomax jsem neměla, mně pomáhají boraxové globule, ale napadlo mě, jestli to nemáš spojené se zánětem močových cest, když máš nutkání čůrat. Před nedávnem jsem měla slabý zánět močáku a připomínalo mi to kvasinky a nemohla jsem se jich zbavit. Pak jsem začala chodit častěji na malou a napadl mě zánět močáku, který se nakonec potvrdil.
A mas vubec kvasinky? Mne to prijde spis jako ze mas neco s mocovym mechyrem. Kvasinky me teda nikdy nenutily víc curat, ale svedily.
@majuska852 píše:
A mas vubec kvasinky? Mne to prijde spis jako ze mas neco s mocovym mechyrem. Kvasinky me teda nikdy nenutily víc curat, ale svedily.
Mne také, plus vytok, svedeni atd. To vše ustálo. Ale tohle stále trvá.. Není to proste Ok, přijde mi to lepší tak o 50%.
Mocák, ledviny atd tohle vše je Ok..