Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co na tom má být trapného? Nebo za co se stydíš? Normálně se jí zeptej.
První pomoc (xkrát ověřeno a poradila mi to v 17 u vody na SVK tamější stará sestřička na gyndě) si hodit hodně bílého živého jogurtu na tampon a šup s tím dovnitř, čím víc, tím líp, nechat co nejdýl, počáteční stadium to zlikviduje… pomohlo to x lidem často, jen se o tom moc nemluví… tak šupej, musí to být co nejdřív…
@Lucy75 píše:
První pomoc (xkrát ověřeno a poradila mi to v 17 u vody na SVK tamější stará sestřička na gyndě) si hodit hodně bílého živého jogurtu na tampon a šup s tím dovnitř, čím víc, tím líp, nechat co nejdýl, počáteční stadium to zlikviduje… pomohlo to x lidem často, jen se o tom moc nemluví… tak šupej, musí to být co nejdřív…
Já bych jen dodala, že ne každý bílý jogurt je k tomuto vhodný. Některé obsahují cukry a to není při kvasinkové infekci zrovna žádoucí ![]()
Jinak zakladatéko soucítím. Mě se teď též ozvaly, mrchy jedny
pořád dokola, nekonečný boj…
@Barevné klubíčko dyť říkám Živý!! žádný cukr.. klasický bílý jogurt!
Dekuju moc vsem, uz jsem si odchytila po veceri delegatku, ta mi napsala na papirek co by melo z lokalnich pripravku zabrat, tak si jen skocim do hotelove lekarny
Akorat ted uz mam asi s koupanim utrum co?
![]()
@Anonymní píše:
Dekuju moc vsem, uz jsem si odchytila po veceri delegatku, ta mi napsala na papirek co by melo z lokalnich pripravku zabrat, tak si jen skocim do hotelove lekarnyAkorat ted uz mam asi s koupanim utrum co?
![]()
Ona ta tabletka pak celý vytýká, ale mozna by se to dalo pořešit tamponem.
@Lucy75 píše:
@Barevné klubíčko dyť říkám Živý!! žádný cukr.. klasický bílý jogurt!
Jejda to jsem přehlédla…
Ahoj holky
omlouvam se za anonym, ale potrebuju poradit. Jsem ted momentalne na dovolene v Egypte a asi jsem si v bazenu nebo mori chytla kvasinkovou infekci
Mame tu s pritelem byt jeste 8 dni, myslite, ze by bylo trapne kdybych si nekde odchytla a promluvila s nasi delegatkou a rekla ji o tom? Nechci to nechat byt, ale netusim jake prasky ci pripravky tu maji, tak se chci obratit na ni, at mi neco doporuci. 
Moc dekuji a prosim o zachovani anonymu