Kvasinková infekce na dovolené

Anonymní
11.9.23 18:06

kvasinkova infekce na dovolene

Ahoj holky

omlouvam se za anonym, ale potrebuju poradit. Jsem ted momentalne na dovolene v Egypte a asi jsem si v bazenu nebo mori chytla kvasinkovou infekci :oops: Mame tu s pritelem byt jeste 8 dni, myslite, ze by bylo trapne kdybych si nekde odchytla a promluvila s nasi delegatkou a rekla ji o tom? Nechci to nechat byt, ale netusim jake prasky ci pripravky tu maji, tak se chci obratit na ni, at mi neco doporuci. :think:

Moc dekuji a prosim o zachovani anonymu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101777
11.9.23 18:29

Neprijde mi na tom nic trapného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.9.23 18:31

Normální otázka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.23 19:00

A co na tom má být trapného? Nebo za co se stydíš? Normálně se jí zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
11.9.23 19:12

První pomoc (xkrát ověřeno a poradila mi to v 17 u vody na SVK tamější stará sestřička na gyndě) si hodit hodně bílého živého jogurtu na tampon a šup s tím dovnitř, čím víc, tím líp, nechat co nejdýl, počáteční stadium to zlikviduje… pomohlo to x lidem často, jen se o tom moc nemluví… tak šupej, musí to být co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
11.9.23 19:24

Normálně se zeptej nic na tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.23 20:14
@Lucy75 píše:
První pomoc (xkrát ověřeno a poradila mi to v 17 u vody na SVK tamější stará sestřička na gyndě) si hodit hodně bílého živého jogurtu na tampon a šup s tím dovnitř, čím víc, tím líp, nechat co nejdýl, počáteční stadium to zlikviduje… pomohlo to x lidem často, jen se o tom moc nemluví… tak šupej, musí to být co nejdřív…

Já bych jen dodala, že ne každý bílý jogurt je k tomuto vhodný. Některé obsahují cukry a to není při kvasinkové infekci zrovna žádoucí ;)

Jinak zakladatéko soucítím. Mě se teď též ozvaly, mrchy jedny :cert: pořád dokola, nekonečný boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
11.9.23 20:17

@Barevné klubíčko dyť říkám Živý!! žádný cukr.. klasický bílý jogurt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8678
11.9.23 20:19

Příště s sebou určitě čípky, bez nich na dovolenou nejezdím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
11.9.23 20:21

Koukni tady
Tak odkaz asi nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.23 20:24

Dekuju moc vsem, uz jsem si odchytila po veceri delegatku, ta mi napsala na papirek co by melo z lokalnich pripravku zabrat, tak si jen skocim do hotelove lekarny :hug: Akorat ted uz mam asi s koupanim utrum co? :( :D

• Citovat
  • Upravit
1213
11.9.23 21:08
@Anonymní píše:
Dekuju moc vsem, uz jsem si odchytila po veceri delegatku, ta mi napsala na papirek co by melo z lokalnich pripravku zabrat, tak si jen skocim do hotelove lekarny :hug: Akorat ted uz mam asi s koupanim utrum co? :( :D

Ona ta tabletka pak celý vytýká, ale mozna by se to dalo pořešit tamponem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.23 09:29
@Lucy75 píše:
@Barevné klubíčko dyť říkám Živý!! žádný cukr.. klasický bílý jogurt!

Jejda to jsem přehlédla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria