Boulička na konečníku

Anonymní
10.9.23 20:25

boulička na konečníku

Dobrý den,
vím že to sem nepatří takže se předem omlouvám ale potřebuji radu či zkušenost co mám dělat…
Je mi 16 let a zjistila jsem že mám tzv. bouličku na konečníku a nevím zda neplašit že to třeba zmizí a nebo to říct mamce jelikož nevím jak ji to mám oznámit mám strach…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4153
10.9.23 21:03

Kup si dubovou kuru gel nebo Faktu a 3× denne si to maz, po kazde stolici se umyj, je to hemeroid. Dlouhy sezeni tomu take neprospiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
10.9.23 21:16

Může to být i tzv. furunkl či karbunkl… není to závažné, ale je to nepříjemné. Když si s tím zajdeš k obvodnímu, dá ti na to višnovu mast, ta by měla vyhnat zánět.

je to vlastně takový větší (veliký) zanícený bolák, který ale nejde vymáčknout.

Sama se ho nesnaž hlavně vymačkávat, nesmí se to. Pokud nezabere višňák, vymáčkne ti ho doktor, spíš se to trošičku nařízne, ale musí se to vyčistit, aby všechen hnis vytekl, to se doma dělat nesmí, jinak by se to zanítilo ještě víc. Udělají ti to jako jednoduchý zákrok na 5 minut na chirurgii, kam tě obvoďák kdyžtak pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
11.9.23 00:14

Spíš ten hemoroid. Nemíváš zácpu? Ten furunkl prý hrozně bolí, to by sis na to ani nemohla sáhnout. Určitě teď hodně vlákniny, kyselé mléko, jogurty a takové ty potraviny spíše projímací a mazat a mazat, ráno, večer. Jo a pozor na prádlo, ta dubová kůra docela barví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí