Pálení v intimní oblasti

Anonymní
17.5.24 22:44

Pálení v intimní oblasti

Ahoj, zkouším, jestli tady náhodou někdo nemá podobnou zkušenost… Už dva měsíce u mě přetrvává pálení v intimní oblasti (žádné svědění ani bolest při styku, žádné problémy při močení). Někdy se zdá být spíš uvnitř pochvy, někdy spíš v okolí poševního vchodu. Podle veškerých gynekologických vyšetření a testů moči je ale všechno v pořádku. Vaginální probiotika nijak nepomáhají. Nevysledovala jsem žádnou souvislost s pohlavním stykem ani používaným toaletním papírem, mycím gelem pro intimní hygienu, vložkami apod. Napadlo mě, jestli to nemůže způsobovat nějaká hormonální nerovnováha, menstruaci mám ale pravidelnou. Je mi 29, nerodila jsem, HA neužívám, vedu aktivní sexuální život, partner žádné obtíže nemá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15948
17.5.24 23:28

Tak pokud jsou všechny tebou zmíněné možné příčiny vyloučeny, pak nezbývá nic jiného, než vzít v úvahu, že to může být třeba i psychosomatického původu. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 23:32

Napada me lichen, prisla jsem na to az po mnoha letech ruznych problemu. Ale pokud nemas zadne problemy pri styku, tak nevim…

• Citovat
  • Upravit
22881
18.5.24 00:01

Co materiál kalhotek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15948
18.5.24 00:07
@lucynka25 píše: Více

To by spíš měla mykózu a tím i prokazatelné příznaky diagnostikované gynekologem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.5.24 00:09

Film

Dobrý den, hledám film. Měl by být o těhotné porodní asistentce, která porodí, ale její novorozeně unesou. Když je berou v nemocnici zní růžový kód. Ale po čase ho najde. Uvidí tam doktora z té nemocnice. To kde je najít ji poradi nějaká žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.24 00:10
@Černá Madonna píše: Více
To už mě samozřejmě taky napadlo, upřímně to považuju asi za nejhorší možnost, která existuje. Ani nevím, jak bych to měla případně řešit, přijít s tímhle na psychoterapii? :lol:
  • Citovat
  • Upravit
22881
18.5.24 00:12

@Černá Madonna já třeba z ničeho nic nesnesla umelotinu, všechno mě svedilo a mykóza to nebyla. Dřív jsem nosila umělý tangace.. koupila jsem si klasika spodary bavlnu a byl klid..změnilo se mi to po těhotenství :nevim:
Taky prací prášek může dělat neplechu, málo vymáchané prádlo, aviváž.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
18.5.24 00:13

@Bara866 to bude asi jiná diskuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.24 00:14

Ani se 100% bio bavlnou se to nezlepšilo, takže si myslím, že spíš ne. Prací prostředky jsem taky vyloučila.

• Citovat
  • Upravit
15948
18.5.24 00:17
@Anonymní píše: Více

No a proč ne? :nevim:
Vždyť jsme každý jiný a máme i různé potíže nebo problémy. :think:
Myslím, že se vůbec není zaco stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
18.5.24 00:17

Tak to mě vážně nic už nenapadá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15948
18.5.24 00:26

Jo, tak to máš taky pravdu. Přímo mykóza to být vždycky nemusí.
Ale je fakt, že nejvhodnější materiál pro zdraví intimních partií je právě bavlna. :palec:
A nejen co se týká toho, ale i celkově. A to od ponožek až nahoru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.5.24 21:44

Mám úplně ty samé problémy, doktor mi řekl, že to vypadá na alergii. Do teď jsem nezjistila, co to spouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.5.24 21:44

Mám úplně ty samé problémy, doktor mi řekl, že to vypadá na alergii. Do teď jsem nezjistila, co to spouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí