Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak pokud jsou všechny tebou zmíněné možné příčiny vyloučeny, pak nezbývá nic jiného, než vzít v úvahu, že to může být třeba i psychosomatického původu.
![]()
Napada me lichen, prisla jsem na to az po mnoha letech ruznych problemu. Ale pokud nemas zadne problemy pri styku, tak nevim…
@lucynka25 píše: Více
To by spíš měla mykózu a tím i prokazatelné příznaky diagnostikované gynekologem. ![]()
Dobrý den, hledám film. Měl by být o těhotné porodní asistentce, která porodí, ale její novorozeně unesou. Když je berou v nemocnici zní růžový kód. Ale po čase ho najde. Uvidí tam doktora z té nemocnice. To kde je najít ji poradi nějaká žena.
@Černá Madonna píše: VíceTo už mě samozřejmě taky napadlo, upřímně to považuju asi za nejhorší možnost, která existuje. Ani nevím, jak bych to měla případně řešit, přijít s tímhle na psychoterapii?
@Černá Madonna já třeba z ničeho nic nesnesla umelotinu, všechno mě svedilo a mykóza to nebyla. Dřív jsem nosila umělý tangace.. koupila jsem si klasika spodary bavlnu a byl klid..změnilo se mi to po těhotenství ![]()
Taky prací prášek může dělat neplechu, málo vymáchané prádlo, aviváž.. ![]()
Ani se 100% bio bavlnou se to nezlepšilo, takže si myslím, že spíš ne. Prací prostředky jsem taky vyloučila.
@Anonymní píše: Více
No a proč ne? ![]()
Vždyť jsme každý jiný a máme i různé potíže nebo problémy. ![]()
Myslím, že se vůbec není zaco stydět.
Jo, tak to máš taky pravdu. Přímo mykóza to být vždycky nemusí.
Ale je fakt, že nejvhodnější materiál pro zdraví intimních partií je právě bavlna. ![]()
A nejen co se týká toho, ale i celkově. A to od ponožek až nahoru. ![]()
Mám úplně ty samé problémy, doktor mi řekl, že to vypadá na alergii. Do teď jsem nezjistila, co to spouští.
Mám úplně ty samé problémy, doktor mi řekl, že to vypadá na alergii. Do teď jsem nezjistila, co to spouští.
Ahoj, zkouším, jestli tady náhodou někdo nemá podobnou zkušenost… Už dva měsíce u mě přetrvává pálení v intimní oblasti (žádné svědění ani bolest při styku, žádné problémy při močení). Někdy se zdá být spíš uvnitř pochvy, někdy spíš v okolí poševního vchodu. Podle veškerých gynekologických vyšetření a testů moči je ale všechno v pořádku. Vaginální probiotika nijak nepomáhají. Nevysledovala jsem žádnou souvislost s pohlavním stykem ani používaným toaletním papírem, mycím gelem pro intimní hygienu, vložkami apod. Napadlo mě, jestli to nemůže způsobovat nějaká hormonální nerovnováha, menstruaci mám ale pravidelnou. Je mi 29, nerodila jsem, HA neužívám, vedu aktivní sexuální život, partner žádné obtíže nemá.