Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky jsem jediná kdo má problém s Pampers Premium vel.3? Jedničky a dvojky úplně super ale trojky prostě zapáchají. Jaké jsou vaše zkušenosti? Čím je nahradit? Potřebuji měkkou prodyšnou plenku tohoto typu.Co se Vám osvědčilo? ![]()
Jojo babydream, 80 plen v krabici myslím že nějak necelých 290,–
Já taky používala dřív jen pampersky, ale jak smrděj mi vadilo a tyhle jsou taky měkké, nejsou moc tlusté a hlavně nesmrdí. Teď dostal malej od babičky darem 2 balíky pampersek, manžel je chce vyhodit do popelnice, to je smrad ajk blázen ![]()
Já nejen kvůli smradu, ale taky kvůli němu přešla na látkovky. Není nad to dát malé látkovku provoněnou v létě po sluníčku…:)
Jo, jo, od vel.3 už smrdí, ale mě to tak nepříjemné není, takže je používám i tak.
Smrdí strašně!
Taky jsme přešli na Babydream + látkovky. Teď jsem koupila Babylove, taky to neni špatný, ale Babydream jsou o dost mekčí
Tuhle zkušenost nemam
Nepoužívam pro děti nic jiného, než Pampersky prémiovky vel 1-4, už třetí rok a nikdy nesmrděly. A to samé holky kolem mě, málokterá kdy používá něco jiného, než Pampersky.
@Háta_x píše:
Tuhle zkušenost nemamNepoužívam pro děti nic jiného, než Pampersky prémiovky vel 1-4, už třetí rok a nikdy nesmrděly. A to samé holky kolem mě, málokterá kdy používá něco jiného, než Pampersky.
No promiň, to musíš mít spálené čichové buňky
Vždyť jsou navoněné jak blázen. To snad nejde necítit
![]()
Mě smrděj strašně moc…
![]()
Dobré jsou Babylove a Rosmanascký…
Stejně jsem tět v Kaufu koupila dva balíky Pampersek modrejch:-))
Holky, nemáte náhodou některá zkušenost s plenkama z Německa? Jsou ty německý Pampersky stejný?
@monika32
Navoněné? To jsem fakt nepostřehla
jednou se mi dostaly do ruky Pampers active baby (modrozelený balík) a ty byly parfémované, fuj. Ale prémiovky v tom bílém balíku parfémované nejsou. Aktuálně tu mam několik balíků trojek a čtyřek a ani jedny nevoní, nejsou cítit nijak.
Beerush, já kupuju v Německu pampersky a je pravda, že ty mi nesmrdí. Při počůrání prostě cítím moč a ne ten chemický smrad z polských pampersek prodávaných u nás. Tak jestli máš možnost tam zajet…takový velký balík, nevím přesně jestli jich je tam okolo 90 nebo 100, to bych teď kecala, vychází na 20 euro.