Pampers Active Baby vs. Active Pants?

Chocolate
29.8.12 14:20

Pampers Active Baby vs. Active Pants?

Holky, mohla by jste mi prosím některá vysvětlit, jaký je rozdíl mezi Pampers Active Baby a Active Pants? A pak jsem viděla ještě nějaká speciálné pro holčičky, ty jsou jaké?
Malá má 8 měsíců, váží 9,5kg, takže pro nás je potřeba vel. 4 nebo 4+. Asi brzy začne lézt.
Chci objednat velké množství plínek a nechci vybrat špatně.
Tak moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
29.8.12 14:39

Mám pocit, že ty Pants, jsou natahovací, jako kalhotky, nejsou zalepovací. Většinou se používají při tréninku na nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
29.8.12 14:43

Aha, tak to je asi ještě nepotřebujeme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
29.8.12 14:57

Ty active pants, jsou ještě určitě nepraktické, alespoň pro nás i když už nočník občas trénujeme, tak s něma stejně nejsem spokojená nebo nato spíš nejsem zvyklá. Pampers kupuju od narození, ale teď jsem koupila balík a snad každá druhá plenka mi za chvíli protekla..vůbec nevím čím to je…psala jsem jim i stížnost a zatím se prý vyřizuje, tak uvidíme…po téhle zkušenosti už bych dopředu nenakupovala…ale jestli se rozhoduješ mezi active baby a pants, tak určitě active baby ;)

• Citovat
  • Upravit
4346
29.8.12 14:58

Jj, pants jsou určitě natahovací, kdežto activ jsou klasické s postranníma lepkama. Náš malej teda nočník ještě bojkotuje, ale ty pants jsem si strašně oblíbila. Jejich nasazení vzpouzejícímu se dítěti je totiž mnohem rychlejší a šetří mé nervíky :palec: S klasickýma pampers je používám tak půl na půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.8.12 15:00

@Tarfinka řekla bych, že jsou holčičce ještě velké :think: Náš prcek má 11 kg a sedí mu až teď. Kdybych mu je koupila dřív, určitě by mu i padaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
29.8.12 15:05

@Koty No, já jsem je jednou koupila na rychlo, když jsem potřebovala plenky a ty se mi líbily, tak jsem chtěla vyzkoušet…použila jsem snad 3 a zbytek mi leží doma…blbě se mi na ní navlíkaly a máš pravdu i trošku padaly..za 2 měsíce třeba vytáhnu a uvidíme :think:

• Citovat
  • Upravit
4346
29.8.12 15:15

@Tarfinka já teda navlíkám na stojící dítě, v leže to asi fakt moc nejde ;) a malýmu neprotekly ani jednou. Asi budou fakt spíš sedět větším dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
29.8.12 15:25

@Koty Jo, ty nám taky neprotekly…protekly nám active baby..ty klasické zelené…ale fakt snad každý druhá…a když jsem měla doma ještě zásobu starých, tak ty neprotýkají…dala jsem jí třeba na noc a o půl noci uplně pročůraná…a když jsem otevřela balík těch starých, tak ty v pohodě…nevím, čím to může být..teď jsem na zkoušku koupila huggies a občas dám a fakt spokojenost, tak u nich možná zůstanem.

• Citovat
  • Upravit
14535
29.8.12 15:36

Ty active pants jsou opravdu pro větší děti, já na ně nedám dopustit, ale používáme je až od roka a půl. Ideální jsou na cestování, protože oblíkat poletujícímu dítěti plínu někde na parkovišti, to je něco. Tady jí je prostě natáhnu jako kalhotky a i na nočník jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
29.8.12 15:37

Ty natahovací určitě oceníš, až malá začne chodit a začnete fakt trénovat na nočník. Já je dávala malýmu na ven a trénovali jsme čůrání u každýho stromu, kterej se nám líbil :lol: Teď už mu tyhle natahovací dávám jen na cestování MHD a autem, aby to šlo rychle stáhnout na zastávce apod. :) Na procházky apod. chodí bez.

A jak ses ptala na to, proč jsou i nějaké speciální holčičí, tak proto, že holčičí mají tu savou část s gelem dole a klučičí to mají vystlaný vepředu.

Tak přeju dobré pořízení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.8.12 16:01

@Tarfinka aha, tak to se mi u pampersek nikdy nestalo..To jsem zvědavá na vyjádření na Tvou stížnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
29.8.12 16:24

@Koty No, to mě právě taky ne…právě mě to překvapilo..hlavně, jak už se to stalo asi po 5, tak už jsem z toho byla otrávená, věčně mokré kalhoty, kočárek nebo postýlka. Já pak dám vědět, až se mi ozvou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure