Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mám pocit, že ty Pants, jsou natahovací, jako kalhotky, nejsou zalepovací. Většinou se používají při tréninku na nočník.
Ty active pants, jsou ještě určitě nepraktické, alespoň pro nás i když už nočník občas trénujeme, tak s něma stejně nejsem spokojená nebo nato spíš nejsem zvyklá. Pampers kupuju od narození, ale teď jsem koupila balík a snad každá druhá plenka mi za chvíli protekla..vůbec nevím čím to je…psala jsem jim i stížnost a zatím se prý vyřizuje, tak uvidíme…po téhle zkušenosti už bych dopředu nenakupovala…ale jestli se rozhoduješ mezi active baby a pants, tak určitě active baby ![]()
Jj, pants jsou určitě natahovací, kdežto activ jsou klasické s postranníma lepkama. Náš malej teda nočník ještě bojkotuje, ale ty pants jsem si strašně oblíbila. Jejich nasazení vzpouzejícímu se dítěti je totiž mnohem rychlejší a šetří mé nervíky
S klasickýma pampers je používám tak půl na půl.
@Tarfinka řekla bych, že jsou holčičce ještě velké
Náš prcek má 11 kg a sedí mu až teď. Kdybych mu je koupila dřív, určitě by mu i padaly ![]()
@Koty No, já jsem je jednou koupila na rychlo, když jsem potřebovala plenky a ty se mi líbily, tak jsem chtěla vyzkoušet…použila jsem snad 3 a zbytek mi leží doma…blbě se mi na ní navlíkaly a máš pravdu i trošku padaly..za 2 měsíce třeba vytáhnu a uvidíme ![]()
@Tarfinka já teda navlíkám na stojící dítě, v leže to asi fakt moc nejde
a malýmu neprotekly ani jednou. Asi budou fakt spíš sedět větším dětem.
@Koty Jo, ty nám taky neprotekly…protekly nám active baby..ty klasické zelené…ale fakt snad každý druhá…a když jsem měla doma ještě zásobu starých, tak ty neprotýkají…dala jsem jí třeba na noc a o půl noci uplně pročůraná…a když jsem otevřela balík těch starých, tak ty v pohodě…nevím, čím to může být..teď jsem na zkoušku koupila huggies a občas dám a fakt spokojenost, tak u nich možná zůstanem.
Ty active pants jsou opravdu pro větší děti, já na ně nedám dopustit, ale používáme je až od roka a půl. Ideální jsou na cestování, protože oblíkat poletujícímu dítěti plínu někde na parkovišti, to je něco. Tady jí je prostě natáhnu jako kalhotky a i na nočník jsou super.
Ty natahovací určitě oceníš, až malá začne chodit a začnete fakt trénovat na nočník. Já je dávala malýmu na ven a trénovali jsme čůrání u každýho stromu, kterej se nám líbil
Teď už mu tyhle natahovací dávám jen na cestování MHD a autem, aby to šlo rychle stáhnout na zastávce apod.
Na procházky apod. chodí bez.
A jak ses ptala na to, proč jsou i nějaké speciální holčičí, tak proto, že holčičí mají tu savou část s gelem dole a klučičí to mají vystlaný vepředu.
Tak přeju dobré pořízení ![]()
@Tarfinka aha, tak to se mi u pampersek nikdy nestalo..To jsem zvědavá na vyjádření na Tvou stížnost..
@Koty No, to mě právě taky ne…právě mě to překvapilo..hlavně, jak už se to stalo asi po 5, tak už jsem z toho byla otrávená, věčně mokré kalhoty, kočárek nebo postýlka. Já pak dám vědět, až se mi ozvou ![]()
Holky, mohla by jste mi prosím některá vysvětlit, jaký je rozdíl mezi Pampers Active Baby a Active Pants? A pak jsem viděla ještě nějaká speciálné pro holčičky, ty jsou jaké?
Malá má 8 měsíců, váží 9,5kg, takže pro nás je potřeba vel. 4 nebo 4+. Asi brzy začne lézt.
Chci objednat velké množství plínek a nechci vybrat špatně.
Tak moc děkuji