Bamboolik pleny

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7711
28.8.12 20:17

bamboolik aj CZ pleny

Ahoj maminky látkařky :mavam: Prosím nemáte zkušenost s http://www.bamboolik.cz/ ?
Děkuji :-)

CZ látkování :-) poradíte odzkoušené značky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
28.8.12 20:20

Bambulik neznám. Z českých ozkoušené Anavy, sijemdetem.cz a Kisy z Fleru. Všechny jsou bezva, patří mezi nejoblíbenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.12 20:26

Hodně mi to připomíná GroVie a to je můj nejoblíbenější systém. Ale je to z bambusu, což mi přijde, že bude lepší :palec:
Ráda si poslechnu něčí zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
644
28.8.12 20:29

Grovia jsou nej nej nej :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.12 20:32

@abela tohle vypadá snad ještě lépe, protože to bude oddělitelné a mohlo by to rychleji schnout :think:

• Citovat
  • Upravit
31379
28.8.12 20:34

@Billi GroVia jde taky oddělit…mají teda i úplný AIO, ale ty nepoužívám, jedu v těch co jsou jen nacvakávací savý jádra a zvlášť kalhotky, mám jenom tyhle a úplně mi stačí. A souhlas-tady to je podobný princip, navíc bambus víc saje, takže bych je minimálně vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
28.8.12 20:40
@abela píše:
Grovia jsou nej nej nej :D :D :D
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
28.8.12 20:44

No supr! Právě že jsem se KONEČNĚ DOKOPALA (a pravda že jsou i nějak penízky navíc :oops: :roll: ) do látkování a mám doma FLIP je to kapsovka něco na způsob PUL a v tom jen jedna vkládačka která je dokonala vydrží spoustu čůránkování a přitom mám edušku suchou no ale zase pomalu schne..

pak jsem si objednala na zkoušku na radu zkušené kamarádky itti bitti (uvidí se)

jenže kdyý já ráda :srdce: české výrobky :oops: :mrgreen: a tyhle mě velmi zaujaly a vážně chci látkovat bez čtverců a tunou vkládaček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.12 20:44

@elanaa oddělit ano, ale tady vypadá, že půjde oddělit i jádro na 2 kusy a rychleji to bude schnout. Já mám GroVie (SIO) jako základ výbavy a jsem s nimi maximálně spokojená :palec:

• Citovat
  • Upravit
7711
28.8.12 20:48
@Billi píše:
@elanaa oddělit ano, ale tady vypadá, že půjde oddělit i jádro na 2 kusy a rychleji to bude schnout. Já mám GroVie (SIO) jako základ výbavy a jsem s nimi maximálně spokojená :palec:

prosíím odkaz na konkrétní plenky jsem matlák a určo objevím něco jiného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.12 20:48

@barbara21 rozhodně bych je zkusila. Vypadají fajn. Kdybych si včera nedovybavila výbavu, tak bych do nich šla (asi to udělám tak jako tak :oops: )

• Citovat
  • Upravit
Billi
28.8.12 20:50

@barbara21 GroVie nejsou české, tak nesplňují Tvou podmínku ;) Ale osobně bych šla spíš do těchto (kdybych je objevila, když jsem si dělala výbavu), protože jsou české a bambusové…

• Citovat
  • Upravit
7711
28.8.12 20:54
@Billi píše:
@barbara21 GroVie nejsou české, tak nesplňují Tvou podmínku ;) Ale osobně bych šla spíš do těchto (kdybych je objevila, když jsem si dělala výbavu), protože jsou české a bambusové…

no ale ty s pávem juuu :mrgreen: proč je tady sleva? jsou nějaké špatné? a čím jste si udělala radost?http://www.grovia.cz/hybridni-plenky/44-svrchni-kalhotky-grovia-shell-patentky-kvetinky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
28.8.12 20:58

@Billi jo tak to jo, to je fakt, že tohle jde rozebrat skoro na vrstvy. GroVia miluju, tolikrát jsem procházela eshopy s různýma plenama, tolik kalhotek-vzorů se mi už líbilo…a stejně jsem nic neobjednala, protože ta vychytávka s pouhou výměnou jader a vyvětráním kalhotek, který při dalším přebalení použiju znova, ta nemá obdoby :srdce:

@barbara21 tak tak…GroVia nejsou české, jsou z Emériky ;) Stránky grovia.cz ale fungujou parádně, je to tam nafoceno i vysvětleno a paní dovozkyně (má i eshop detskeplenky. eu) je velice příjemná a komunikativní, vysvětlí, doporučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.12 21:00

Rozhodně nejsou špatné.
Já si už jen dokupovala nějaké svrchňáky a kalhotkové plíny jako dovybavení, protože jak jsem psala výše, GroVie špatně (dlouho) schnou, tak je mám „za odměnu“ a většinu dne mám prcka ve čtvercích. Tak aspoň na denní spaní jsem pořídlila kalhotkové (Anavy a Merinostar).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure