Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky látkařky
Prosím nemáte zkušenost s http://www.bamboolik.cz/ ?
Děkuji ![]()
CZ látkování
poradíte odzkoušené značky? ![]()
Bambulik neznám. Z českých ozkoušené Anavy, sijemdetem.cz a Kisy z Fleru. Všechny jsou bezva, patří mezi nejoblíbenější.
Hodně mi to připomíná GroVie a to je můj nejoblíbenější systém. Ale je to z bambusu, což mi přijde, že bude lepší ![]()
Ráda si poslechnu něčí zkušenost.
@abela tohle vypadá snad ještě lépe, protože to bude oddělitelné a mohlo by to rychleji schnout ![]()
@Billi GroVia jde taky oddělit…mají teda i úplný AIO, ale ty nepoužívám, jedu v těch co jsou jen nacvakávací savý jádra a zvlášť kalhotky, mám jenom tyhle a úplně mi stačí. A souhlas-tady to je podobný princip, navíc bambus víc saje, takže bych je minimálně vyzkoušela.
No supr! Právě že jsem se KONEČNĚ DOKOPALA (a pravda že jsou i nějak penízky navíc
) do látkování a mám doma FLIP je to kapsovka něco na způsob PUL a v tom jen jedna vkládačka která je dokonala vydrží spoustu čůránkování a přitom mám edušku suchou no ale zase pomalu schne..
pak jsem si objednala na zkoušku na radu zkušené kamarádky itti bitti (uvidí se)
jenže kdyý já ráda
české výrobky
a tyhle mě velmi zaujaly a vážně chci látkovat bez čtverců a tunou vkládaček..
@elanaa oddělit ano, ale tady vypadá, že půjde oddělit i jádro na 2 kusy a rychleji to bude schnout. Já mám GroVie (SIO) jako základ výbavy a jsem s nimi maximálně spokojená ![]()
@Billi píše:
@elanaa oddělit ano, ale tady vypadá, že půjde oddělit i jádro na 2 kusy a rychleji to bude schnout. Já mám GroVie (SIO) jako základ výbavy a jsem s nimi maximálně spokojená
prosíím odkaz na konkrétní plenky jsem matlák a určo objevím něco jiného ![]()
@barbara21 rozhodně bych je zkusila. Vypadají fajn. Kdybych si včera nedovybavila výbavu, tak bych do nich šla (asi to udělám tak jako tak
)
@barbara21 GroVie nejsou české, tak nesplňují Tvou podmínku
Ale osobně bych šla spíš do těchto (kdybych je objevila, když jsem si dělala výbavu), protože jsou české a bambusové…
@Billi píše:
@barbara21 GroVie nejsou české, tak nesplňují Tvou podmínkuAle osobně bych šla spíš do těchto (kdybych je objevila, když jsem si dělala výbavu), protože jsou české a bambusové…
no ale ty s pávem juuu
proč je tady sleva? jsou nějaké špatné? a čím jste si udělala radost?http://www.grovia.cz/hybridni-plenky/44-svrchni-kalhotky-grovia-shell-patentky-kvetinky.html
@Billi jo tak to jo, to je fakt, že tohle jde rozebrat skoro na vrstvy. GroVia miluju, tolikrát jsem procházela eshopy s různýma plenama, tolik kalhotek-vzorů se mi už líbilo…a stejně jsem nic neobjednala, protože ta vychytávka s pouhou výměnou jader a vyvětráním kalhotek, který při dalším přebalení použiju znova, ta nemá obdoby ![]()
@barbara21 tak tak…GroVia nejsou české, jsou z Emériky
Stránky grovia.cz ale fungujou parádně, je to tam nafoceno i vysvětleno a paní dovozkyně (má i eshop detskeplenky. eu) je velice příjemná a komunikativní, vysvětlí, doporučí…
Rozhodně nejsou špatné.
Já si už jen dokupovala nějaké svrchňáky a kalhotkové plíny jako dovybavení, protože jak jsem psala výše, GroVie špatně (dlouho) schnou, tak je mám „za odměnu“ a většinu dne mám prcka ve čtvercích. Tak aspoň na denní spaní jsem pořídlila kalhotkové (Anavy a Merinostar).