Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Billi píše:
Rozhodně nejsou špatné.
Já si už jen dokupovala nějaké svrchňáky a kalhotkové plíny jako dovybavení, protože jak jsem psala výše, GroVie špatně (dlouho) schnou, tak je mám „za odměnu“ a většinu dne mám prcka ve čtvercích. Tak aspoň na denní spaní jsem pořídlila kalhotkové (Anavy a Merinostar).
a jak děláte že ve čtvercích není mokré(edý to vadí) jo a mám takovou patálii (se mi budete smát
) se separačkou nevím co se děje ale pořád se nám muchlá někde líta DNESKA NA NÍ DOKONECE EDÝ SPALA -měla jí na ZÁDECH
![]()
@barbara21 píše:čč měním po každém čurání
a jak děláte že ve čtvercích není mokré(edý to vadí) jo a mám takovou patálii (se mi budete smát) se separačkou nevím co se děje ale pořád se nám muchlá někde líta DNESKA NA NÍ DOKONECE EDÝ SPALA -měla jí na ZÁDECH
![]()
@barbara21 ten odkaz na dotaz mi nefunguje, ale vidím v něm, že se jedná o slevu na kalhotky s kytičkama-nejsou špatné, ale je to výběhový model, doprodej posledních kusů. Už budou jen pávi, kola, roboti a lišky…a asi (možná, doufám), jednobarevný.
@Lama Lama píše: čč měním po každém čurání
aha tak to ještě se sedmiměsíční nedávám ![]()
@elanaa píše:
@barbara21 ten odkaz na dotaz mi nefunguje, ale vidím v něm, že se jedná o slevu na kalhotky s kytičkama-nejsou špatné, ale je to výběhový model, doprodej posledních kusů. Už budou jen pávi, kola, roboti a lišky…a asi (možná, doufám), jednobarevný.
aha ono si to stejně musím koupit někde jinde.. ach to poštovné.. ![]()
To jo, poštovný mě štve vždy a všude
Jestli chceš něco maličko z GroVia na zkoušku (i přes to, že nejsou české a bambus), tak doporučuju nextik.cz mají tam na ně nejlepší ceny.
@elanaa píše:
To jo, poštovný mě štve vždy a všudeJestli chceš něco maličko z GroVia na zkoušku (i přes to, že nejsou české a bambus), tak doporučuju nextik.cz mají tam na ně nejlepší ceny.
no ono to dopadne tak že bude bamboolik i grovia..díky za tip
![]()
@barbara21 píše:
aha tak to ještě se sedmiměsíční nedávám
jde to od nerozní. ![]()
@elanaa mně to taky vyhovuje nejvíc. ALe chtěla jsem nějaké bambusky… Škoda že tato diskuze nebyla včera ![]()
@Billi píše:
@elanaa mně to taky vyhovuje nejvíc. ALe chtěla jsem nějaké bambusky… Škoda že tato diskuze nebyla včera
@elanaa fakt mě to mrzí
Ale další plíny mi u manžela neprojdou. Asi budu chtít dárek k narozeninám ![]()
@elanaa které jsou teda ty supr jak si tu chválíte símmmm http://www.nextik.cz/index.php?…
@barbara21 píše:
no ono to dopadne tak že bude bamboolik i grovia..díky za tip![]()
Myslím, že tohle je naprosto ideální kombinace.
Navíc mají skvělou nabídku nočních plen ![]()
@Lama Lama píše:
jde to od nerozní.
jasně! jen já jsem levoruká a čtverce jsou na vrcholu dokonalosti v látkování ![]()