Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Billi píše:
Souhlasím.Jinak české je ještě sweet monkey a taky bych se jim raději vyhla…
Ta je sice česká, ale není vyrobena v ČR ![]()
A v čem teda ta českost spočívá? Že češka skoupí čínské plenky, našije na ně českou ceduli?
@andelka83 píše:
@barbara21 Sketch jsou příšerné, nebrat!!!
díky!
Dneska mi kamarádka ukázala úžasné plenky české ale bohužel končí
merinostar
@Lama Lama píše:
A v čem teda ta českost spočívá? Že češka skoupí čínské plenky, našije na ně českou ceduli?
No tak mi to bylo řečeno, že česká je značka, tj. asi registrovaná v ČR nebo tak něco… Plus silně zavádějící značka Česká kvalita, pro jejíž udělení není překvapivě potřeba, aby bylo zboží vyrobeno v ČR… Prostě Kocourkov.
Smutný je, že kvůli takovým, co si to nechají vyrobit v Číně a lípnou na to českou cedulku, krachují opravdové české značky…
@Billi píše:
Smutný je, že kvůli takovým, co si to nechají vyrobit v Číně a lípnou na to českou cedulku, krachují opravdové české značky…
To doufám, že ne ![]()
@ivuska.h píše:
To doufám, že ne
Znám jednu takovou, co měla dost velké existenční problémy kvůli čínským laciným věcem (nejde o plíny) a vím, že to je kvůli čínským výrobkům, protože to majiteli bývalí odběratelé vysloveně řekli…
Podle mě látkařky koukaj dost i na původ. hoší to bude v jiných odvětvích.
z Fler mám od Kisy, jsou taky moc fajn. je bezva, že si poskládáš plenku podle svých představ- materiály, barvy, vkládačky ( velká jednovrstvá plachta, 2 vkládačky nebo třívrstvý prefold), zapínání…
@Lama Lama Kisi ještě šije? Nemohla jsem ji tam najít, nebo jsem prostě neschopná. ![]()
@Billi píše:
@Lama Lama Kisi ještě šije? Nemohla jsem ji tam najít, nebo jsem prostě neschopná.
já ti nevím, kupovala jsem naposledy okolo nového roku, ale něco tam bylo o tom, že jde na mateřskou. ![]()
@Billi píše:
Znám jednu takovou, co měla dost velké existenční problémy kvůli čínským laciným věcem (nejde o plíny) a vím, že to je kvůli čínským výrobkům, protože to majiteli bývalí odběratelé vysloveně řekli…
Tak to je blbé, snad mě nečeká podobný osud ![]()
Souhlasím.
Jinak české je ještě sweet monkey a taky bych se jim raději vyhla…